Főoldal > PSZICHÉ > Lánybúcsú programokat teszteltünk

Lánybúcsú programokat teszteltünk

0

Írta: and

Férjhez megy a barátnőd, és emlékezetes partit szeretnél összehozni neki? Felejtsd el a kínos kérdéssort és a petrezselyemárulást, sokkal jobb ötleteink vannak! Szervezz olyan bulit, amelytől a menyasszony is és a résztvevők is teljesen odalesznek. Hogy abszolút hitelesen mutathassuk be a legújabb őrültségeket, próba-lánybúcsúhetet szerveztünk TEAM BRIDE névre keresztelt kis akciócsoportunkkal – és istenien szórakoztunk. […]

Férjhez megy a barátnőd, és emlékezetes partit szeretnél összehozni neki? Felejtsd el a kínos kérdéssort és a petrezselyemárulást, sokkal jobb ötleteink vannak! Szervezz olyan bulit, amelytől a menyasszony is és a résztvevők is teljesen odalesznek. Hogy abszolút hitelesen mutathassuk be a legújabb őrültségeket, próba-lánybúcsúhetet szerveztünk TEAM BRIDE névre keresztelt kis akciócsoportunkkal – és istenien szórakoztunk.

Szépség luxuskivitelben

Mindig is irigyeltem Dr. Szöszit, amikor a filmben a szépségszalonban festeti a körmét, miközben pezsgőt kortyolva a barátnőivel trécsel. Álmomban sem gondoltam, hogy itthon is létezik olyan hely, amely luxus-pedikűrkezelést és közben pezsgős bulit, sőt egyenesen lánybúcsúprogramot is kínál! Mi estére szerveztük a pedikűr-manikűr partit, hogy utána dögös körmökkel indulhassunk bulizni. A szalonban azonban olyan jól ellazultunk az aromaterápiás láb- és kézmasszázsnak köszönhetően, hogy végül az este nevetgélős beszélgetésbe torkollott. Épp ezért ha ilyen program mellett döntötök, tegyétek kora délutánra a mani-pedi élményt, hogy bőven legyen időtök lazítani és elfeledtetni a menyasszonnyal az esküvői készülődéssel járó rohanást. Jó ötlet akár a nagy nap előtti egyik estére szervezni, mert nemcsak megnyugszik az ara, de a körmei is makulátlanok lesznek majd az oltár előtt.

Team Bride-tipp: Hogy biztosan ne unatkozzatok, készítsetek előre fotóalbumot a régi közös fényképeitekkel – ajándéknak sem utolsó. Pezsgőzés közben együtt lapozgathatjátok. Egyszerre összesen heten vehettek részt a kényeztetésen, ezért ha a menyasszony nagyszabású lánybúcsúra vágyik, a VIP-program mellé szervezzettek bulit, ahová a távolabbi barátnőit, kolléganőit is elhívhatjátok.

Ahol kipróbáltuk: Bamboo Nail Spa Bamboo Party szolgáltatás (www.bamboonailspa.hu)

Ár: 15500 Ft/fő (két vagy több személy esetén 20 % kezdvezmény)

bride2.jpg ()Mézes-mázas álompasi

Szeretitek a sütit? Szívesen forgolódtok a konyhában? Még az sem baj, ha az utóbbi kérdésre nem a válasz: Raj Ráchel többszörös dizájndíjas tortatervező háromórás workshopja nem igényel komolyabb kézügyességet, viszont irtó jó szórakozást ígér! Elkészíthetitek közösen az egyik esküvői tortát, vagy meglephetitek a menyasszonyt olyan formatortával, amely egyik kedvenc mesefiguráját, tárgyát ábrázolja, és együtt feldíszíthetitek. Mi – mivel a lányok azért szóvá tették, hogy milyen lánybúcsú az, ahol nincs kockás hasú férfi – megalkottuk a saját álompasinkat csupa finomságból. Ráchel előre elkészítette a testét, amitől eleve elolvadtunk, mi pedig marcipánból készült csóknyomokat, csokornyakkendőt, tetoválást és türkizkék szemet álmodtunk neki. A végén annyira beleszerettünk, hogy a kóstolásnál sajnáltuk felvágni, pedig a vonzó külső édes, főzött csokiból készült belsőt takart. A finom torta mellett a workshop alatt Ráchel pezsgővel, sós és édes teasüteményekkel és a híres, hagyományos családi recept alapján készült flódnijával is kínált minket.

Team Bride-tipp: Ha a lánybúcsúra ilyet terveztek, és szeretnétek, hogy az elkészített finomság a lakodalmi menü fénypontja legyen, hívjatok fotóst is a programra, hogy később a lagzin a násznép is megcsodálhassa a tortakészítés menetét.

Ahol kipróbáltuk: Raj Ráchel Torta Design Workshop (www.torta.hu)

Ár: 12 000 Ft/fő

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X