Főoldal > PSZICHÉ > Szerelem mindenáron? Varázsütésre tiéd lehet a pasi!

Szerelem mindenáron? Varázsütésre tiéd lehet a pasi!

boszorkánymágiapárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

Azért nem baj, ha tisztában vagy vele, milyen kockázatokkal járhat egy kis hókuszpókusz. Te hívtad már a mágiát segítségül, hogy úgy alakuljon a szerelmi életed, ahogy szeretnéd? Kitti (25) nem volt maradéktalanul elégedett a kötés eredményével. „Odáig voltam az évfolyamtársamért, Zsoltért, de ő csak a barátnőmre, Zitára hajtott. Felkerestem egy jósnőt, és szerelmi kötést kértem. […]

Azért nem baj, ha tisztában vagy vele, milyen kockázatokkal járhat egy kis hókuszpókusz.

Te hívtad már a mágiát segítségül, hogy úgy alakuljon a szerelmi életed, ahogy szeretnéd? Kitti (25) nem volt maradéktalanul elégedett a kötés eredményével. „Odáig voltam az évfolyamtársamért, Zsoltért, de ő csak a barátnőmre, Zitára hajtott. Felkerestem egy jósnőt, és szerelmi kötést kértem. Figyelmeztetett ugyan, hogy nem feltétlenül jó, ha akarata ellenére avatkozom be Zsolt életébe, de én nem tágítottam, mindenképpen azt akartam, hogy belém szeressen. Fél évre rá Zita és Zsolt kapcsolata megromlott, mert a barátnőm egyéves külföldi ösztöndíjat kapott, a varázslat pedig bevált: Zsolt velem vigasztalódott. Annyira boldog voltam, hogy végül mégis engem választott. Kis idő elteltével azonban rájöttem, hogy nem ő az igazi számomra: a sors furcsa fintoraként őrülten beleszerettem a bátyjába. Szakítottunk, de Zsolt azóta is zaklat, képtelen megérteni, hogy részemről vége.”

Leláncolt szerető

Szerelmi kötést rendszerint akkor tanácsos alkalmazni, ha egy konkrét illetővel örökre össze akarjuk kötni az életünket. A mágia segítségül hívásával a jós, a boszorkány vagy az ezoterikus szakértő különleges kapcsolatot épít ki közted és a másik személy között. Kérhetsz például kötést a szerelmetek megerősítésére, elmélyítésére, ha már régóta együtt vagytok, de a kapcsolatotok kissé ellaposodott. Az esetek nagy részében azonban ahhoz igénylik (legtöbbször a lányok), hogy vágyat ébresszenek maguk iránt a kiszemelt férfiban, és elérjék, hogy beléjük szeressen. A mágikus szertartásoknak, praktikáknak gazdag a tárháza, számos titkos recept létezik – piros gyertyával, piros cérnával vagy selyemszalaggal, az illető fotójával, vudubabával, bájitallal. Kipróbálhatod például, hogy elégetsz egy gyertyát, amelyre előzőleg piros cérnával papírdarabkát rögzítettél, rajta a vágyott pasi nevével. Vagy köss össze két, benneteket mint szerelmeseket szimbolizáló bábut, amelyekre felírtad a neveitek kezdőbetűit vagy valamilyen jellegzetes személyiségjegyet.

magia2.jpg ()Együtt, mégsem boldogan

A legtöbb jós, boszorkány, mágus egyáltalán nem foglalkozik fekete mágiával, és visszautasítja, ha olyan szerelmi kötést kérnek tőle, amely nem kölcsönös érzéseken alapul. (Persze találni kivételeket.) Természetfeletti erejüket csak akkor használhatják, ha az nem a szabad akarat ellen irányul: az egyoldalú szerelmi kötések nem ilyenek, hiszen egy másik életbe, sorsba gázolnak bele.

„A barátnőm járatos a mágiában, és felajánlotta, segít abban, hogy a válást folyamatosan csak ígérgető kedvesem végre otthagyja a családját, és megállapodjon mellettem – meséli Erika (27). – Elkérte a barátom fényképét, és piros szalaggal rákötötte egy piros gyertyára, amelyet aztán meggyújtott. A lángot nézve folyamatosan kántált valamiféle varázsigét és a párom nevét. Bejött: egy héttel később a kedvesem elhagyta a családját, elvált, és feleségül vett. Repdestem az örömtől. Ennek már három éve, de nem vagyunk felhőtlenül boldogok: állandó munkahelyi és pénzügyi problémák keserítik meg az életünket. Tudom és érzem, hogy átok ül rajtam, mert szétrobbantottam egy családot. A szerelmi kötés csak félig hozott boldogságot.”

Megbosszulja magát

„A mágia nem játékszer, nem is hinnéd, hogy egy ártatlannak tűnő hajszállal, piros fonallal, fényképpel vagy gyertyaégetéssel milyen folyamatokat indíthatsz el” – figyelmeztet Maya, jósnő, ezoterikus szakértő. Egy szerelmi kötés akkor lehet sikeres – de mondhatnánk úgy is, hogy akkor számít fair playnek –, ha mindkét fél tudtával és akaratával történik, azaz az egymás iránti szeretetből, szerelemből fakad, és a közös boldogságotok bebiztosítására vagy épp kihűlt kapcsolatotok megerősítésére kéritek – együtt. Ha a varázslattal csupán be akarod cserkészni a kiszemelt áldozatot, és az illető beleegyezése nélkül egy életre szeretnéd magadhoz láncolni, nem biztos, hogy az újdonsült párkapcsolattal boldogságot is nyersz.

Ha mágiát bocsátasz egy másik személyre, igenis ártasz neki, hiszen szabad akaratában korlátozod. És emiatt bizony pórul járhatsz. „A negatív hatások (hívhatjuk rossz karmának vagy átoknak is) csak jóval később jelentkeznek, de mindenképpen bekövetkeznek – mondja szakértőnk. – Ha nem a pároddal hajtod végre, a másik fél tudta és beleegyezése nélkül teszed, a szerelmi varázslat már fekete mágiának minősül, amely rendszerint rontást hoz.” Ilyenkor hiába vár rátok egy életre szóló kötelék, harmónia és boldogság helyett állandó veszekedések őrlik majd fel a kapcsolatotokat.

Őt akarom, és kész!

Ha szerelmi kötést szeretnél alkalmazni, az alábbiakra figyelj oda:

– Nem szingli a kiszemelt pasi? Gondold át még egyszer! Ha ugyanis egy párkapcsolatba gázolsz bele, a harmadik fél életét is alaposan felforgatod, és ez bizony visszaüthet rád.

– Ha a jós vagy a boszorkány a szertartás során egyfajta taszítást érez a választottad felől, ne erőltesd tovább a dolgot. Nagy esélyt nem jósolnak ilyenkor egy kapcsolatnak. Próbáld meg elfogadni, hogy a másik nem akar téged.

– Elrontottál valamit? Kérd mágiában jártas ezoterikus szakértő segítségét, mert a házi ügyeskedéssel csak további malőröket okozhatsz.

Hasonlóan szuper cikkeket olvashatsz a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X