Főoldal > PSZICHÉ > Kivel chatelsz, édes? A digitális zöld szemű szörny

Kivel chatelsz, édes? A digitális zöld szemű szörny

párkapcsolatszerelem
0

Írta:

Nem jelöli meg a kapcsolati státuszát Amikor néhány randi után arra vagy kíváncsi, hányad

Nem jelöli meg a kapcsolati státuszát

Amikor néhány randi után arra vagy kíváncsi, hányadán álltok egymással, legegyszerűbb a közösségi portálon puhatolózni. Még mindig egyedülállóként tünteti fel magát, pedig te már  „kapcsolatban” vagy? Nem biztos, hogy aggódnod kell.

Nincs okod pánikra!
Nem mindenkinél tölt be főszerepet a Facebook. Lehet, hogy ő sem gondozza rendszeresen a profilját, de arra is van esély, hogy egyszerűen csak megfeledkezett az átállításról. Kérdezz rá, szerinte te jelezd-e a profilodon, hogy megváltozott a státuszod, venni fogja a lapot.

Gyanakodj!
Ha egyedülállóként virít, és gyakran késik, lemondja a randikat, rejtegeti előled a telefonját. Arra azért figyelj, hogy tényleg csak akkor vond kérdőre, ha az „egyedülállóságon” kívül több is van a rovásán!

Tartja a kapcsolatot az exével

Ha a párod nem pepecselt extra beállításokkal, láthatod, kikkel milyen intenzitással van kapcsolatban. Különösen fájó pont lehet, ha az exbarátnője sok lájkot és kommentet kap tőle.

Nincs okod a pánikra!
Mindenképp mondd el, hogy neked ez nem esik jól, és ne vigye túlzásba az ilyesmit. Viszont azzal is legyél tisztában, hogy egy-egy komment nem feltétlenül jelenti azt, hogy még mindig odavannak egymásért. Ha például a haveri társaság továbbra is közös, megmaradnak a közös programok és élmények is – ebben a szituban néhány ártatlan lájk még simán belefér.

Gyanakodj!
Gondot az jelenthet, ha továbbra is túlságosan képben vannak az exbarátnőjével egymás életéből: gyakran chatelnek, vicces kommenteket váltanak, és minden fotót lájkolnak egymásról. És persze az is gyanús, ha amikor ezt szóvá teszed, ő látványosan nem érti, miért csinálsz ebből ekkora ügyet…

media2.jpg ()Más csajok jelölgetik be a fotóikon

Ha észreveszed, hogy a srác profilján hemzsegnek az olyan bulizós képek, amiken lányok jelölték meg, akkor jogosan merülhet fel benned a kérdés, hűséges-e hozzád.

Nincs okod pánikra!
Ha a párod imád bulizni, jó a dumája, és mindig a társaság középpontja, számolnod kell azzal, hogy rengeteg képen be fogják tagelni. Simán lehet, hogy a barátodnak ezek a fotók csak néhány jó buli emlékét jelentik, semmi többet. Néhány fényképből még ne vonj le messzemenő következtetést – és mielőtt szétrobbannál a féltékenységtől, kérdezz rá nyíltan,  mi történt. Ha nehezen viseled, hogy idegen lányokkal együtt mosolyog a képeken, akkor kérd meg, hogy törölje a bejelöléseket. Ha fontos vagy neki, ebből nem csinál majd gondot.

Gyanakodj!
Ha mindig ugyanaz a lány jelöli meg a fotókon, akkor lehet, hogy a csaj többet akar, mint néhány partifotóval felturbózni az oldalát. De az sem jó jel, ha a barátod túlságosan ragaszkodik azokhoz a képekhez, amik a szemedet szúrják.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X