Főoldal > PSZICHÉ > Dating tréning: “Edzésterv” első randihoz

Dating tréning: “Edzésterv” első randihoz

humánpárkapcsolatrandiszerelem
0

Írta:

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Pedig egy kis gyakorlással a leküzdhetetlennek tűnő akadályokon is t&uacute

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Pedig egy kis gyakorlással a leküzdhetetlennek tűnő akadályokon is túl lehet lendülni. Bemelegítésként olvasd el edzéstervünket!

Helyes is, vicces is a srác, pont olyan, amilyet keresel. És már az első randi is le van fixálva. Persze, a legjobb formádat szeretnéd hozni, de ahelyett hogy ötször megnéznéd az Igazából szerelmet, inkább nyugodj meg, és vedd észre: te a hasonló helyzetekben mindennap remekelsz!

1. Teszteld a szetted!

Az első randi talán legfontosabb állomása a készülődés, hiszen ez a pár óra meghatározza, milyen hangulatban érkezel a találkára. Hacsak nem Szörnyella unokahúgaként szeretnél bemutatkozni a pasinak, ne kapkodd el a dolgot, mert az csak idegessé tesz. Hogy igazán gyönyörűnek, vagyis magabiztosnak érezd magad, ahhoz bizony mindig kell egy jó terv.

Tipp: Kerüld el a „nem tudom, mit vegyek fel” című kétségbeesett gardróbjelenetet úgy, hogy hagyod: a pasik válasszák ki a ruhát helyetted. Viselj olyan szereléseket a találkozás előtt néhány nappal, amikben szívesen randiznál. Majd irány az utca és a srác-mustra! Amelyikben a legtöbb bókot vagy elismerő pillantást kapod, az lesz a nyerő darab.

randi2.jpg ()2. Gyakorold a dumád!

Már hússzor átvetted magadban, hogy az üdvözlő puszi után milyen szöveggel indítod az estét, ugye? Ezzel csak az a baj, hogy amikor meglátod az utcasarkon várakozva, lehet, hogy az izgatottságtól összekuszálódik benned a mondandód, és csak egy megilletődött mosolyt tudsz kipréselni magadból. Ahhoz, hogy a belépőd laza és természetes legyen, gyakorolnod kell!

Tipp:  A randi előtti napokban próbálj meg minél több idegen embert megszólítani. Kezdésnek kérdezd meg a buszon melletted ülő férfit, mennyi az idő. Majd a közértben a cuki eladófiút, hogy merre találod a sót. Figyeld meg, a végén már te fogsz odamenni az elveszetten is sármos turistapasihoz, hogy útba igazítsd. Az igazi kiszemelted pedig már úgy fog megismerni téged, mint egy lányt a szomszédból – aki laza, édes és kacér.

3. Őszintén higgy magadban!

Miután szupercsinin megérkeztél a találkára, és az első két mondatoddal elbűvölted, jöhet a beszélgetés. Ekkor fogod megtudni róla például, hogy három szigetkört is képes lefutni, borzasztóan fontos ember a cégnél, és még a gyerekeket is szereti. Szóval nálad is megengedett egy kis önfényezés, csak hogy biztos legyen benne: te vagy a tökéletes lány számára.

2013_Maxima_9.jpg ()Tipp:  Csak úgy tudod bemutatni hibátlanul a hibátlan énedet, ha elhiszed, van ilyen. Ülj össze a barátnőiddel, és kérd meg őket, hogy mindenki mondjon rólad három jó tulajdonságot. Neked pedig az lesz a dolgod, hogy megindokold ezeket előttük. Például: jószívű vagyok, mert segítek a kóbor állatokon. Próbáld tehát megszokni, hogy csupa jókat mondasz magadról, teljesen lazán. Egy idő után teljesen természetesen fogsz beszélni az értékeidről, és ezzel meggyőzöd magadat, illetve a pasit is, hogy te mennyire klassz csaj vagy.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X