Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp decemberre

Wellness horoszkóp decemberre

csillagjegyezotériahoroszkóphumán
0

Írta: and

Mérleg Partnered esetleges egészségügyi gondjai vagy a családban bekövetkező változások ké

Mérleg

Partnered esetleges egészségügyi gondjai vagy a családban bekövetkező változások késztethetnek arra, hogy végre őszinték legyetek egymással, és leássatok a problémáitok gyökeréig. Az év utolsó két hónapjában úgy néz ki, bele kell húznod a munkahelyeden, valószínűleg sokat fogsz túlórázni.

Skorpió

Napvilágra kerülnek olyan titkok, amelyek miatt elgondolkodhatsz azon, hogy érdemes-e tovább folytatni kapcsolatotokat. Lelki nyugalmad, fittséged és egészséged vitaminokkal, a szabadban végzett mozgással őrizheted meg. Turbózd fel az immunrendszered!

Nyilas

Pároddal most jobban figyeltek egymásra, mely talán egy közelmúltban lezajlott betegségnek, gyermekszületésnek, illetve a családon belül történt változásoknak köszönhető. Egyedül vagy? A szerelmi viszonyaidban most újra átélheted mindazt, amit a nyári hónapokban. Az étkezésre figyelj jobban, kevés fűszert használj.

Bak

Fantasztikus időszakot élhettek át szerelmeddel, talán a család is bővül, vagy gyermekszületéssel kapcsolatban kapsz jó híreket. Nincs olyan téma, amit ne tudnátok megbeszélni! Ha nincs stabil párkapcsolatod, ez a két hónap szintén pozitív eseményekkel van teli. Viszont jobban vigyázz a csontjaid épségére, mint korábban bármikor!

Vízöntő

Kialakulhatnak feszült helyzetek, mégpedig a párod családja miatt. Igazából nem lenne közöttetek feszültség, de ő sajnos makacskodik egy régóta húzódó ügyben, és ez nyomottá, talán kissé könnyessé teheti ezt a két hónapot. Emésztésedre és idegrendszeredre figyelj jobban. Lazíts!

Halak

Az elmúlt időszak megpróbáltatásait nem könnyű feldolgozni szerelmeddel, pedig te nagyon igyekszel, talán még egészségügyi problémáid is kialakulhatnak a lelki megrázkódtatások miatt, de túl leszel rajtuk, ne aggódj! A következő két hónapban minden azon múlik, hogy mennyire bízol meg benne.

Nem találod a csillagjegyed? Keresd a Wellness magazin legújabb lapszámában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X