Főoldal > PSZICHÉ > Higgy magadban!

Higgy magadban!

könyvlélekolvasáspszichológia
0

Írta:

Teremtsd meg a belső békéd és töltődj fel erővel! Az Édesvíz Kiadó könyvújdonságai

Teremtsd meg a belső békéd és töltődj fel erővel! Az Édesvíz Kiadó könyvújdonságai segítségedre lesznek ebben!

 

 

 

 

 

Louis L.Hay & David Kessler – Gyógyítsd meg a szíved!

edesviz_sziv.jpg ()„Lehetőség a belső béke megteremtésére. Tudd meg, hogy van élet a veszteség után is!
A szerzőpáros segít egy új gondolkodásmód elsajátításában, ha egy szakítás összetöri a szívedet, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik.
Veszteségeid után is folytatódik az élet. Ebben az időszakban: segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned,  fejleszti belső rugalmasságodat, megtanít búcsút venni és békére lelni.
Nemcsak a gyász erejét tanulhatod meg hasznosítani a saját fejlődésed érdekében, és hogy békére lelj, hanem arra is rájöhetsz mindeközben, hogy igenis képes vagy meggyógyítani a szívedet.
Megjelent: október 10.

Oprah Winfrey – Amit biztosan tudok

Oprah őszinte, megrendítő és sokszor erőt sugárzó szavait most először adja ki könyv formában. Szerényen, minden sallang- és sztár-allűr mentesen beszélget velünk.

edesviz_oprah.jpg ()A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: „Mi az, amit biztosan tud?” Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy elindítsa az „Amit biztosan tudok” című rovatát.
Könyvében őszintén elmondja, melyek pályafutása és élete legfontosabb tapasztalatai. Honnan merített erőt, kitartást ahhoz, hogy ezt az utat bejárja, élete kiteljesedjen és megvalósíthassa álmait.
Lelkesítő és erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség csillan meg, amelyre valamennyien szomjazunk. Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel. A témakörökbe foglalt esszék – öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom – ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.
Megjelent: október 14.

Osho – Nők könyve

edesviz_osho.jpg ()Könyv szeretetről, szerelemről, szexualitásról, házasságról, kapcsolatokról, anyaságról, családról, öregkorról és arról, ahogyan a nők gondolkodnak, alkotnak és helyt állnak az élet sodrásában.
Osho több oldalról vezeti végig az olvasót a nők szerepein, gondolkodásán, tevékenységén. Olyan gondolatokat fejteget, mint például:
„Szerethetjük-e igazán a másikat, amíg egóval rendelkezünk?”
„Meddig kell kitartanunk a partnerünk mellett, és mikor kell elhagynunk valakit, mert már reménytelenné vagy épp rombolóvá vált a kapcsolat?”
„Milyen felelősséget jelent egy nő számára szülőnek lenni?”
Osho a maga sajátos megvilágításában tükrözi a női szerepeket, hiszen szerinte a legtöbb dolog, amiben nő és férfi különbözik, csupán viszonylagos. „Ezeket a különbségeket inkább megbecsülni kellene, hiszen ezek teszik vonzóvá a két nemet egymás számára, mert a szeretet nem megköt, hanem szabaddá tesz.”
Megjelenik: október 30.

Forrás: Édesvíz


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X