Főoldal > PSZICHÉ > Te is csábításra születtél?

Te is csábításra születtél?

csábításkapcsolatlélekpárkapcsolatpárválasztásszerelem
0

Írta:

Biztosak vagyunk benne, hogy megvan a zsánered, vagyis pontosan tudod, hogy milyen típusú pasik jönnek be neked. Gondolkodt&

Biztosak vagyunk benne, hogy megvan a zsánered, vagyis pontosan tudod, hogy milyen típusú pasik jönnek be neked. Gondolkodtál már rajta, hogy ennek mi lehet az oka? És azon, hogy vajon mi alapján szeret valaki éppen beléd? Dienes Angéla Csábításra születtünk című új könyvéből mindez kiderül!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, amikor szerelmes vagy, az agyad azonos területei aktiválódnak fokozottan, mintha drog után sóvárognál? Miközben rózsaszín szemüvegen át nézed a világot és a felhők felett repkedsz, egy sor üzenetet küldesz a pasinak tested természetes illatanyagaival. A pupillád kitágul és – bár lehet, hogy az új tűsarkúdat nem veszi egyből észre – biztos lehetsz benne, hogy ezeket a jeleket ő nagyon is veszi. Közös játékotok során tudtok egymás testbeszédéből is olvasni: ha például bizonyos módon ülsz vagy állsz, esetleg tükrözöd a mozdulatait, azzal azt üzened, a nyerő kategóriába került nálad. Gondoltad volna, hogy tudattalanod olyan profi, hogy még azt is képes eldönteni, melyik pasi immunrendszere passzol össze a leginkább a tiéddel? Ő pedig előszeretettel keresi benned a babaszerű vonásokat, vagy esetleg a saját édesanyja arcára emlékeztető jegyeket. Nem véletlen az sem, hogy jellemzően mi nők is adott testalkatú férfiakat értékelünk a legvonzóbbnak, aminek biológiai okai is vannak. Amikor azonban arról kell dönteni, komolyan érdekel-e a fickó, vagy inkább egyéjszakás kaland lesz belőle, inkább az arcát figyeljük.

Kíváncsi vagy, te mi alapján választasz párt? És hogy valóban hajlamosabbak-e a csalásra a pasik? Érdekel, hogy létezik-e a hűséggén, vagy menthetetlenül hajlunk az újabb és újabb flörtökre? Mit kell tenned, hogy tudasd vele, bejön neked, és ha igazi Tinderella vagy, mire figyelj a netes ismerkedésnél? A válaszokért lapozd fel a könyvet, hiszen te is csábításra születtél!

Dienes Angéla: Csábításra születtünk (ára: 2490 Ft, Libri Kiadó)

csabitas2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X