Főoldal > PSZICHÉ > 10 jel, hogy a srác flörtöl veled

10 jel, hogy a srác flörtöl veled

életmódflörtkapcsolatszerelem
0

Írta: and

Nem könnyű megmondani, hol húzódik a határ a kedvesség és egy kis flört között, de nem is lehetetlen – most meglátod, hogyan olvashatsz a kiszemelt srác testbeszédéből, vagy akár tudatos jelzéseiből is.

1. Kedves mosoly

Ha a srác sokat mosolyog a közeledben, az mindig jó jel, hiszen azt mutatja, hogy kedvel és érdekled őt. Még nem elegyedtetek szóba egymással? Akkor mielőbb mosolyogsz vissza rá, esetleg szólítsd meg te először. Meglátod, a hatás nem marad el. 

2. Pirulás

Nemcsak a lányok pirulnak el zavarukban, hanem olykor a fiúk is. Főleg akkor, ha félénkebbek a többieknél, vagy valami sokkal szebbet látnak a megszokottnál – például téged. Ha tehát a srác elpirul a közeledben, az annak a biztos jele, hogy tetszel neki.

3. Szemkontaktus

Mindannyian ismerjük a mondást, mely szerint a szem a lélek tükre. A pasik tekintete is elárulja, hogy mik a szándékaik: ha hosszabb ideig tart szemkontaktust, akkor szinte biztos, hogy érdeklődik irántad. Ha viszont félénk, adj neki időt, mert annyira zavarba jöhet a közeledben, hogy talán csak később mer hosszabban a szemedbe nézni.

4. Kitágult pupillák

Nagyon tetszel neki, és figyel rád – ennek egyik legbiztosabb jele, ha a szemébe nézve azt látod, hogy kitágultak a pupillái. Ha nem jönnél be neki, és távolságot akarna tartani veled, vagy a témákkal, amiket szóba hoztok, azt a tekintete is elárulná.

5. Tükrözés

Ha hasonlóan viselkedik, mint te? Ha többet pislogsz, vagy gyakrabban nevetsz, ő is ezt teszi? Akkor a tükrözés technikáját alkalmazza, ami szinte biztosan azt jelzi, hogy figyel rád és érdekled őt. Néhány társkereső oldal kimondottan javasolja is a pasiknak, hogy vessék be ezt a technikát a lányoknál a sikeres pártalálás érdekében, de lehet, hogy a te kiszemelted ösztönösen csinálja, csak mert tetszel neki.

6. Csípőre tett kéz

Talán furcsán hangzik, de tekintsd jó jelnek, ha a srác csípőre tett kézzel áll előtted, ugyanis ezzel is azt próbálja mutatni, hogy erős és magabiztos férfi. Ezzel szeretné magára vonni a figyelmed ismerkedés, vagy inkább flörtölés közben. 

7. Érintések

Ha beszélgetés közben többször is hozzád ér, az annak a biztos jele, hogy szeretné felkelteni a figyelmed, illetve fenn akarja tartani a beszélgetést. Te is ezt szeretnéd? Ha igen, élj bátran az érintések erejével!

8. Szemöldök

Ha enyhén felvonja a szemöldökét, miközben beszélgettek, és ezen nem is változtat, miközben téged hallgat, akkor nemcsak a tekintete lesz érdeklődő, hanem ő maga is: biztosan bejössz neki, és flörtölni szeretne veled.

9. Mocorgás

Nem tudod, mit csinálj a kezeiddel, vagy hogyan ülj beszélgetés közben? Legszívesebben mindig mocorognál? Ha a srácon is ezt látod, levonhatod a következtetést: ő is izgatott, méghozzá valószínűleg azért, mert érdekled őt, és szeretne jó benyomást tenni rád. 

10. Merre figyel?

Feléd fordul, és a fejét enyhén még meg is dönti feléd? Akkor nyert ügyed van, ugyanis nemcsak flörtölni szeretne, hanem őszintén érdekli minden szó, amit mondasz. Bátran mondd el neki a véleményedet, bármiről legyen is szó – jó hallgatóságod van hozzá.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X