Főoldal > SZÉPSÉG > Koppintsd a sztárokat! – Giselle Bündchen nyári sminkje

Koppintsd a sztárokat! – Giselle Bündchen nyári sminkje

0

Írta:

1. rész

Minden smink alapja a tökéletesen tiszta arcbőr. Csak így kezdj neki a szépítkezésnek! Könnyű tisztító arclemosó, majd jöhet a tonik, végül pedig a hidratáló krém.

shutterstock_23645410.jpg ()1. lépés: alapozás

Tombol a kánikula, így mindannyian ódzkodunk a vastag alapozó rétegtől. Szerencsére ez a probléma könnyen orvosolható egy jó minőségű, magas fényvédő faktorszámú színezett hidratálóval. Ecsettel vagy a kezeddel vidd fel a krémet az arcodra. (Ha zsíros a bőröd, fixáld áttetsző porpúderrel).

Wellness Café tipp: Ha nem szeretnél súlyos összegeket kidobni az ablakon, amíg megtalálod az ideális terméket, akkor a jól bevált alapozódból vegyél ki egy borsónyit és adj hozzá kétszer ennyit a nappali arckrémedből.

giselleeye.png ()2. lépés: szemek és szemöldök

Először formázd meg a szemöldököd, ha szükség van rá, töltsd ki a hézagokat porral vagy ceruzával, majd fésüld át a rakoncátlankodó szálakat.

Szemeidre kerüljön speciálisan erre a területre való alapozó, hogy sminked még tartósabb legyen. Ezután jöhet a kontúr sötét barna ceruzával. Először a felső pillák tövét húzd meg végig, majd alul ismételd meg, de a belső szemzugot hagyd szabadon. Ezután egy fülpiszkálóval satírozd el a vonalak határát. A mozgó szemhéjra kerüljön arany, a szemöldökcsontra és legbelülre a szemedhez csillogó gyöngyházfény. A mélyítő vonalat hangsúlyozd erősebb bronzos színnel, amiből oszlass el egy keveset a külső szemzugban is. Sőt, az alsó pillasorhoz is használhatsz belőle. Végül jöhet a két réteg fekete, dúsító szempillaspirál.

shutterstock_36247717.jpg ()3. lépés: pirosító

Ehhez a sminkhez csak nagyon enyhe pírre lesz szükséged. Válassz egy természetes színű darabot, terrakottát vagy halvány narancsot, és egy nagyon kicsit tegyél belőle az arcod almácskáira. Így pont olyan hatást kelt majd, mintha a nap enyhén megkapta volna az arcodat.

Wellness Café tipp: Ha munkából mész bulizni vagy randizni, válassz bronzosítót! Használd arccsontod kiemelésére és tegyél belőle a dekoltázsodra vagy a kulcscsontodra és vállaidra. Ragyogó leszel egész este!

gisellelips.png ()4. lépés: ajkak

Mindenki ilyen természetes és gyönyörű ajkakat szeretne, mint amilyen Giselle-nek van! Ehhez nem kell mást tenned, mint fogkeféddel finoman végigdörzsölni a szádat, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsd, majd alaposan bekenni tápláló ajakápolóval. Lehetőleg olyat válassz, ami egy picit megszínezi ajkaidat és egy leheletnyi csillogást is ad.

Wellness Café tipp: Esti sminkhez hangsúlyosabb is shutterstock_56325364.jpg ()lehet a szád – válassz erőteljesebb burgundi rúzst, áttetsző szájfénnyel.

Ez a smink tökéletes randira, de akár munkába is. Arra figyelj, hogy nappalra kerüld a túl sok csillogást és a nagyon erős színeket. Föld színű ruhákhoz és arany színű kiegészítőkhöz ideális.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X