Főoldal > SZÉPSÉG > Légy a saját beach-stylistod!

Légy a saját beach-stylistod!

0

Írta: and

Sportosan nőies Vonzó és sportos egyben? Nem kivitelezhetetlen! Ha kicsit fiúsabb kiegészítőkkel fűszerezed klasszikus háromszög formájú bikinidet, az étvágyát a melletted ülőnek maximálisan növelheted! Az úszáshoz keresztpántos felsőrésszel ellátott darabokat válassz, ezek biztos tartást adnak, így bátran lubickolhatsz, vitorlázhatsz vagy deszkára pattanhatsz. A kisebb és jobban kivágott alsók nem korlátoznak a mozgásban, mert a víznek […]

shutterstock_2274561.jpg ()Sportosan nőies

Vonzó és sportos egyben? Nem kivitelezhetetlen! Ha kicsit fiúsabb kiegészítőkkel fűszerezed klasszikus háromszög formájú bikinidet, az étvágyát a melletted ülőnek maximálisan növelheted!

Az úszáshoz keresztpántos felsőrésszel ellátott darabokat válassz, ezek biztos tartást adnak, így bátran lubickolhatsz, vitorlázhatsz vagy deszkára pattanhatsz. A kisebb és jobban kivágott alsók nem korlátoznak a mozgásban, mert a víznek kevesebb anyaggal kell harcolnia.

Wellness Cafe tipp: Színátmenetes bikini, Adidas (11 990 Ft), Kockás ing, G-Star (23 900 Ft), Szegecses karperec, Cango & Rinaldi (16 800 Ft)

Mixelve a stíluselemeket

Miért ne húzhatnál farmermellényt a klasszikus bikinihez? Vízparti fotózáshoz, kellemes olvasáshoz, vagy vízibiciklizéshez egészítsd ki outfittedet férfias karórával, vagány, praktikus táskával és feltűnő karkötővel. A sportos stílus színes napszemüveget kíván, ha divatosan akarsz a strandon megjelenni, válassz ebből klasszikus méretet!

A pillantások tüzét jobban fogod érezni, mint a nap perzselését, ebben biztos lehetsz!

Wellness Cafe tipp: Pepita ka lap, Sinéquanone (5890 Ft),   Piros, kétrészes bikini, Reebok (14 990 Ft), Napszemüveg, Ray Ban (37 000 Ft)

shutterstock_57253552.jpg ()Light- lunch

Ha vagányabb, mozgékonyabb típus vagy, és tartózkodsz a szuper szexi bikinik viselésétől, kombinálhatod a különféle színű és  mintájú felsőket az alsókkal, vagy húzz farmersortot a bikinfelsődhöz. A baseball sapka nélkülözhetetlen az összhanghoz a hőségben!

WellnessCafe tipp: Pink-kék mintás fürdőruha, John Galliano/Cancan (34 900 Ft), Sapka, Ed Hardy (35 000 Ft), Mini farmersort, Mango (5995 Ft)

 

armanisandals.jpg ()

shutterstock_42768031.jpg () 

 

 

 

 

 

Játék a háló felett

Kellemes időtöltés, ha röplabdázni hívod a többieket! A homok és a leégés ellen jó szolgálatot tehet egy vagány atlétatrikó, melyet akár a pályán, akár esti programodhoz is nyugodtan felvehetsz.

Wellness Cafe tipp: Műanyag szand ál, Emporio Armani (24 900 Ft), Egész fürdőruha, Nike (10 990 Ft), Színes műanyag karperecek, Benetton (3790 Ft)

shutterstock_13485937.jpg () Ellenálló szikrázás

A vízparton használj mindig vízálló termékeket, speciális hidratáló-ápoló készítményeket, és tartsd szem előtt a legfontosabb elvet: sminked leheletfinom és természetes legyen!

A rózsaszín, bordó, bronz és arany árnyalatok szinte vakítanak a napfényben! A hullámok mellett azonban a kék és a zöld szín nem kel életre, ezért ne használd őket!

Wellness Cafe tipp: L’Occitane Huile Tonic feszesítő testolaj (10 450 Ft), Avon Skin so Soft csillámos testápoló SPF 15 (1600 Ft), Bioderma hidratáló önbarnító spray (2990 Ft)

Meglátod, a férfiak egy idő után unalmas pillantásokkal pásztázzák a túl sokat mutató bikiniket, lógj ki a sorból, érezd, hogy gyönyörű vagy, és légy különleges kreatív megoldásokkal, kiegészítőkkel!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X