Főoldal > SZÉPSÉG > Nagy nyári körömvarázs

Nagy nyári körömvarázs

0

Írta:

Pompás pasztell A finom pasztell árnyalatok bizony nem csak a sminkeknél és ruháknál hódítnak, hanem a körmökön is töretlen népszerűségnek örvendenek. Míg eddig leginkább a rózsaszín és a barack árnyalatait viseltük, most bővül a paletta baba kékkel, orgona lilával, fáradt sárgával. Mivel ezek a világos színek „összenyomják” körmeidet, hagyd egy kicsit hosszabbra nőni őket, és […]

shutterstock_40701130.jpg ()Pompás pasztell

A finom pasztell árnyalatok bizony nem csak a sminkeknél és ruháknál hódítnak, hanem a körmökön is töretlen népszerűségnek örvendenek. Míg eddig leginkább a rózsaszín és a barack árnyalatait viseltük, most bővül a paletta baba kékkel, orgona lilával, fáradt sárgával. Mivel ezek a világos színek „összenyomják” körmeidet, hagyd egy kicsit hosszabbra nőni őket, és így reszeld meg a formát. Szépen lebarnult bőrrel igazán mutatós.

shutterstock_56053531.jpg ()Fagyi színek

Felejtsd el a télen jól bevált bordót és feketét! Cseréld őket valami nagyon feltűnőre és rikítóra! Jöhet minden: málna rózsaszín, égő vörös, korall vagy tengerkék – válaszd ki az egyéniségedhez és a ruhádhoz leginkább passzolót. Minél rikítóbb egy szín, annál jobban odavonzza majd a tekinteteket a körmeidre. Ezért figyelj oda, hogy amint pattogni kezd a festék, mosd le vagy javítsd ki, különben ápolatlan lesz a külsőd.

Fémes csillogás

A tükörszerűen ragyogó lakkok már egy ideje divatban vannak, de idén már nem csak a rózsaszínes és pirosas árnyalatokban. A kifutókon és a vörös szőnyegen is egyre népszerűbbek a bronzosan vagy aranyosan csillogó lakkok. Egy ilyen feltűnő, elegáns árnyalat egy jeles alkalomra kiváló választás, de akár a hétköznapokban is viselheted, csak a megfelelő és kellően visszafogott kiegészítőkre figyelj oda.

shutterstock_46218826.jpg ()Zöld? Zöld!

Tavaly még mindenki elképzelhetetlennek tartotta, hogy a zöld bármely változatát körömlakként viselje. A nagy áttörést a múlt ősszel a Chanel hozta meg különleges Jade elnevezésű festékével. Ez a leginkább „vizihulla” színűnek nevezhető lakk akkora népszerűségnek örvendett, hogy pillanatok alatt elkapkodták a boltokból. Meglovagolva ezt az elképesztő hisztériát, a nyárra is kihoztak két zöldes árnyalatot, csak a legbátrabbaknak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X