Főoldal > SZÉPSÉG > Romantikázz nyáridőben!

Romantikázz nyáridőben!

0

Írta: and

Fodros-bodros finomság A fodrok, szalagok, zsabók már-már klasszikusnak számítanak, ám egy jól irányzott öltéssel modernizálhatod megjelenésed! A fodrok lágyítják a ruha szabását, legyen szó topról, pólóról, blúzról vagy szoknyáról. A mélyen dekoltált ruhákon hullámzó fodrok szexisek, de ha kisebb kebleid vannak, akkor is előnyős viselet. Az egyre bővülő fodrok gyakran szoknyává egyesülnek, hosszában, keresztben, átlósan […]

Fodros-bodros finomság

A fodrok, szalagok, zsabók már-már klasszikusnak számítanak, ám egy jól irányzott öltéssel modernizálhatod megjelenésed! A fodrok lágyítják a ruha szabását, legyen szó topról, pólóról, blúzról vagy szoknyáról. A mélyen dekoltált ruhákon hullámzó fodrok szexisek, de ha kisebb kebleid vannak, akkor is előnyős viselet. Az egyre bővülő fodrok gyakran szoknyává egyesülnek, hosszában, keresztben, átlósan futnak, csipkét díszítenek. Az apró részletek, az izgalmas kiegészítők határozzák meg igazán a romantika vadóc karakterét, a fő jelmondattal: a fodrokból sosem elég!

Wellness Cafe tipp: cipzáras ruha, VIP Fashion, ár: 44.900.-Ft, fodros magas szárú csizma, Prada, ár: kb. 160.000-Ft, tülltáska, Zara, ár: 13.995.-Ft.

romantika2.jpg ()Párizsi hangulat

Keverd a vidék frissességét és naturalisztikusságát városi romantikával, sportos életérzéssel. Szerezz be álomszép, habcsókos tüllszoknyát és viseld atlétával, tornacipővel, hogy eklektikus és bolondos légy! Nyáron a fehér és a tüll mindenütt jelen van, de vidám színű virágokkal, rózsákkal, és megannyi fodorral egészülnek – a stílusmix jegyében!

Wellness Cafe tipp: sportos atléta, Patrizia Pepe, ár: 32.900.-Ft,bőr-plasztik kombinált cipő, Vágó Réka, ár: 46.000.-Ft, fodros aljú farmerruha, Pepe Jeans, ár: 19.995.-Ft.

Pasztellálom

Közel áll hozzád a letisztult és szolid elegancia? Jó stílusérzékre vall, valamint a pasztellszín mindenkinek jól áll, a különféle tónusok pedig egymással is variálhatók. A nyár kedvelt fazonjai a derékhangsúlyos, tányérszoknyás megoldások, az empire-szabású, A-vonalú mini-maxiruhák, melyeket a tervezők virágmintákkal, batikolt motívumokkal és népies hímzésekkel díszítenek.

Wellness Cafe tipp: retró pasztellruha, Mango, ár: 9.995.-Ft, mályva színű magassarkú, Koan/Coin, ár: 15.930.-Ft, romantikus blúz, H&M, ár: 5.990.-Ft.

Rózsák tánca

Ha virágpárti vagy, öltözz ellenállhatatlan és illatos nyári csokornak! A kollekciókban idén minden eddiginél nagyobb hangsúllyal szerepelnek a virágminták, indák, színes szirmok, akár sok-sok apró, akár egy méretben. Ezekhez a ruhákban kiválóan passzolnak a fűzős cipők, vagy kövekkel díszített saruk. A sokszínűség egyértelműen visszafogott és egyszínű kiegészítőket követel, ha túlzásba viszed, nem domborítod nőiességedet, legfeljebb a darazsak célpontja leszel!

romantika3.jpg ()Wellness Cafe tipp: virágos pamutruha, Pimkie, ár: 7.990.-Ft, rózsamintás kendő, Orsay, ár: 2.595.-Ft, virágmintás ruha, Escada, ár: 216.000.-Ft.

Római redők

A gondosan felépített ráncok, redők, húzások ókori látványt keltenek, alakoddal viszont csodát művelnek, hisz ott rejtenek, ahol szükséges, és ott mutatnak, ahol fenséges! A lágyan omló selymekből, muszlinokból és zsorzsettekből készült tunikák abszolút nőiesek, alakodat szépen hangsúlyozzák, lehet szexis, lehet kislányos a formatervezés, egy biztos: abszolút romantikus öltözet.

Wellness Cafe tipp: ruha, Elisabetta Franchi/Coin, ár: 59.490.-Ft, türkiz, hagyma aljú ruha, Sinéquanone, ár: 16.990.-Ft, redőzött laméruha, Re-reserved, ár: 4.990.-Ft.

Csipkés szerelem

Ha nosztalgia és romantika, akkor a csipke kihagyhatatlan, ráadásul az idei tervezők kedvence. A csipke önálló életű, klasszikus, elegáns, mégis szexis viselet. Öltöztet, imádják a férfiak, mindemellett antik és időutazó látvány lehet. Földig érő, fekete vagy fehér szoknyák alján, betétként blúzokban, topokban, vagy teljes pompájában jelenhet meg. A csipkeruhák átlátszó, lenge anyagokból készülnek, ezért munkába ne vedd fel, de esti programhoz, izgalmas randevúhoz csipkében elsöprő sikered lesz!

Wellness Cafe tipp: empire szabású csipkés ruha, Calzedonia, ár: 10.990.-Ft, szürke csipkés ruha, Promod, ár: 12.000.-Ft, fekete csipkés miniruha, Mayo Chix, ár: 12.700.-Ft.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X