Főoldal > SZÉPSÉG > A 4 legdurvább divatbaki – a pasik szerint

A 4 legdurvább divatbaki – a pasik szerint

0

Írta:

1. Tanga a strandon Sok nő nem kedveli igazán a tanga bugyit, inkább csak a párja kedvéért viseli. Köztudott, hogy ez az alsónemű nagy népszerűségnek örvend a férfiak körében. Hiába próbáljuk meggyőzni őket, hogy egy szép, csipkés francia bugyi is éppoly szexis tud lenni, az örök kedvenc náluk a tanga marad. Ha azonban, nem az […]

1. Tanga a strandon

Sok nő nem kedveli igazán a tanga bugyit, inkább csak a párja kedvéért viseli. Köztudott, hogy ez az alsónemű nagy népszerűségnek örvend a férfiak körében. Hiába próbáljuk meggyőzni őket, hogy egy szép, csipkés francia bugyi is éppoly szexis tud lenni, az örök kedvenc náluk a tanga marad. Ha azonban, nem az alsóneműről, hanem a fürdőruháról van szó, mindjárt más a helyzet. A legtöbb férfi ugyanis kifejezetten közönségesnek tartja a tanga bikini alsót, még akkor is, ha formás popsi társul hozzá. Sajnos azonban, tapasztalatból tudjuk, hogy az esetek nagy többségében nem a hibátlan alakú lányok választják ezt a fajta fürdőruhát.

harempants.jpg ()2. Szilikonpánt

Érthetetlen módon még mindig túl sok nő gondolja, hogy ennek a förtelmes kiegészítőnek bármi haszna van a világon. Senki ne gondolja, hogy ez az átlátszó, műanyag vacak nem látszik. Ráadásul néhány hordás után elszíneződik, amitől még feltűnőbb lesz, arról nem is beszélve, hogy koszos hatást kelt. És ez bizony nem csak a rosszindulatú nőtársak szemét szúrja, hanem a férfiakét is. Szerintük a legvisszataszítóbb az egészben, mikor a nyári hőségben megizzadnak a nők a pánt alatt. Válassz inkább a fölsővel egyező színű melltartót és persze a szabásról se feledkezz meg! A legtöbb cicifix pántja levehető és átcsatolható, ezért nem olyan bonyolult a nyakba akasztós felsőhöz igazítani a pántokat.

3. Gladiátor szandál

Idén nyáron rengeteg lány szaladgált ebben a fazonban. A balerina után, most ez lett a szezon slágere, amiből boldog-boldogtalan bevásárolt. Azoknak, akik szidják a magassarkú cipőket, hogy mennyire tönkreteszik a lábat, eláruljuk, az extrém lapos fazonok is pont ennyire károsak. Amellett, hogy egészségtelen az egész napos viselésük, még előnytelenek is. A bokára tekeredő pántok, amelyek épp a kritikus részeknél érnek véget, még a legszebb lábakat is képesek eltorzítani. Ráadásul ez a teljesen lapos fazon a járást is nőietlenné teszi. Nem csoda hát, hogy férfitársaink örökre száműznék ezt a lábbelit a Föld színéről.

4. Hárem nadrág

Talán mind közül ez a ruhadarab az, amit minden férfiismerős megemlít, „a bármit csak ezt ne” kategóriában. Előnytelen, nőietlen, egész egyszerűen rusnya. Elhisszük, hogy kényelmes, rendben, vedd fel otthon takarításhoz, esetleg esti filmnézéshez. Ne hidd azonban, hogy azért mert bő, elrejti a kelleténél nagyobb hátsódat. Nem így van, sőt, a nagyot még nagyobbnak mutatja! A rossz fazon mellett a legtöbb ilyen nadrágnak az anyaga is rettenetes, hiszen annyira vékony, hogy a bő szabás ellenére is minden bőrhibát látni enged. Ha ezt választod, a körítés már mindegy lesz, mert garantált, hogy a pasik szeme nem azért akad meg rajtad, mert szuperül nézel ki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X