Főoldal > SZÉPSÉG > Duzzadt ajkak mindenek felett? Ajaknagyobbító szájfény körkép

Duzzadt ajkak mindenek felett? Ajaknagyobbító szájfény körkép

0

Írta:

Artdeco Hot Chili Lip Booster Szájfény az Artdecotól, csillámokkal és chilivel, ami enyhe bizsergéssel járó ajakduzzadást ígér. Több színben kapható, de mindegyik alapja inkább áttetsző vizes csillogású fény, különböző színű csillám darabkákkal. Ezenkívül apró piros pöttyök is felfedezhetőek benne, ami a chili pornak köszönhető. Tartós, nem folyik le, de amíg a szádon van, addig csíp […]

artdeco.jpg ()Artdeco Hot Chili Lip Booster

Szájfény az Artdecotól, csillámokkal és chilivel, ami enyhe bizsergéssel járó ajakduzzadást ígér. Több színben kapható, de mindegyik alapja inkább áttetsző vizes csillogású fény, különböző színű csillám darabkákkal. Ezenkívül apró piros pöttyök is felfedezhetőek benne, ami a chili pornak köszönhető. Tartós, nem folyik le, de amíg a szádon van, addig csíp – ez az érzés nem enyhül. Az állandó irritálás növeli meg az ajkakat, a folyamatos csípő érzés pedig pirossá is teszi azokat. Ha valaki szereti a csípős dolgokat, ez még annak is kellemetlen lesz, pláne egész napra. Emellett még csak jó illata sincs, sőt bátran nevezhető büdösnek. Az ára 3000 forint körül van, ami bár nem vészes, még így sem éri meg az árát.

Glamour Lips Express

Ezt a szájfényt csak internetes oldalakon keresztül lehet megrendelni, 5000 forint körüli áron. Több színpigmentet tartalmaz, mint az előbbi Artdeco termék, és olyan feltűnő csillámok sincsenek benne. Amit ígér: tíz perccel a felkenés után láthatóan teltebb ajkak. Rendkívül tartós, de akár napjában többször is használható. Miután felkenjük enyhe bizsergés tapasztalhatunk. A módszer lényege, hogy a szájfény úgynevezett hyaluronic feltöltő szemcsékkel dúsított. A hyaluront az ember szervezete maga is termeli, ez felelős a bőr teltségéért is. Bőrgyógyászok használják befecskendezéshez, aminek köszönhetően a páciens bőre teltebb és feszesebb lesz. Hogy így is működött-e? Valóban volt egy kicsit csípő, de nem égető, inkább hűsítő érzés. Hogy az ajkaim 30 százalékkal dúsabbak lettek volna, azt nem láttam, de jó érzés volt a számnak, ráadásul nem ragadt és nem is folyt. Tulajdonképpen nem rossz, de ennyi pénzért szebb színeket is lehet találni, ráadásul a netről rendelés mindig elég nagy lutri.

lipseduciton.jpg ()Lip Seduction szájfény

Interneten és egyes kozmetikai szalonokban megvásárolható, sok szépet ígérő termék. Az ajakdúsításon kívül, annak ápolásával és táplálásával is kecsegtet, tehát kifejezetten jótékony hatásúnak tüntetik fel. Természetesen ez is tartalmaz egy különleges anyagot, aminek köszönhetően, ennél jobbat nem találni a piacon. Ez a termék, az előzővel egyetemben, a hyaluron savra épít. Tartalmaz még A és E-vitamin forrást, tri-peptidet, ami a kollagénszintézist segíti elő. Ami azonban kissé aggasztó, hogy van benne egy Benzyl Nicotinate nevű anyag, ami értágító hatású, így fokozza a vérbőséget. A nikotin szó egyértelműen kivehető a névből, ami szintén aligha van jó hatással a szervezetre. Az ára ennek a terméknek is 5000 forint körül mozog, ehhez azonban a csomagolás nem hozza ugyanazt a színvonalat és a forgalmazott színek sem a legszebbek. A bizsergető hatás szintén tapasztalható, hála az előbb említett anyagnak, de igazán látványos változást nem vettem észre az ajkaim méretét illetően.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X