Főoldal > SZÉPSÉG > Fiatalító készítmények pasiknak is?

Fiatalító készítmények pasiknak is?

0

Írta:

Hogyan öregszik a bőr? A bőr öregedése belülről kezdődik, tehát a látható jelenségeket, mint a szarkalábak, kitágult erek és a szárazság, a bőr mélyebb szerkezeti változásai eredményezik. Fiatal korban a bőr egyik rétegét, a dermiszt, kollagén és elasztin fehérjerostok hálózzák be, melyet még egy gazdag gélállomány is körülvesz. Ennek az egésznek a feladata a hidratáltság, […]

Hogyan öregszik a bőr?

A bőr öregedése belülről kezdődik, tehát a látható jelenségeket, mint a szarkalábak, kitágult erek és a szárazság, a bőr mélyebb szerkezeti változásai eredményezik. Fiatal korban a bőr egyik rétegét, a dermiszt, kollagén és elasztin fehérjerostok hálózzák be, melyet még egy gazdag gélállomány is körülvesz. Ennek az egésznek a feladata a hidratáltság, a bőr simaságának és tömörségének biztosítása. A kor előrehaladtával a rendszer hatékonysága csökken, ezért pótolni kell az elveszett antioxidánsokat. A romlást gyorsítja a dohányzás, a légszennyezés, a stressz, illetve a klimax utáni gyors ösztrogénvesztés.

Mit tehetünk az öregedés ellen?

imedeen.jpg ()Az sajnos biztos, hogy az öregedés folyamatát teljesen megállítani nem lehet, mégis sokat tehetünk ellene. Ehhez azonban egy kis odafigyelésre van szükség, mely nem csak a külső, látható jelekre való reagálást jelenti. Sokan ott rontják el, hogy kizárólag a felszíni problémákra figyelnek, ahelyett, hogy a megkeresnék a probléma gyökerét. Tehát amellett, hogy kívülről táplálod és óvod a bőröd, a belső védelemre is figyelj oda!

Imeeden termékcsalád

A termék kifejlesztői három különböző igényű korosztályra gondoltak: megelőzés és állapotfenntartás a harmincas éveikben járó nőknek és férfiaknak, minőségi és szerkezeti javítás a negyveneseknek és speciális ápolás az ötven feletti korosztálynak. Minden csoport számára előállított készítmény fő összetevője a cink, a C-vitamin és az úgynevezett Marine Complex. A cink a bőr megújulásáért és védelméért felel, a C-vitaminnak a kollagén kialakításában van szerepe, a Marine Complex pedig halfehérjéből és poliszacharidokból áll, amik nagyon hasonlóak a bőrben, természetes formában is fellelhető elemekhez.

shutterstock_60441115.jpg ()Pycnogenol és Alfa-Liponsav kapszula

Ez a különös nevű anyag, a pycnogenol, a tengerparti fenyő kérgéből nyert kivonatnak a hivatalos neve. Kutatások bizonyítják, hogy hatásosabb antioxidáns, mint a C- és E-vitaminok. Az alfa-liponsav varázsa pedig abban rejlik, hogy zsírban és vízben is ki tudja fejteni jótékony hatását. Így ez az antioxidáns kombináció hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokat gátolja – ezáltal lassítja az öregedést.

GH Amino Komplex

Ez az étrendkiegészítő spray késlelteti az öregedést a 191-féle növényi eredetű aminosav együttesének köszönhetően. Hatásmechanizmusa az emberi növekedési hormonra épül, ami az öregedés előrehaladtával egyre csökken az emberi szervezetben. 65 éves korra már csak a 25 százaléka a 20 éves korban termelt mennyiségnek, 80 éves kor környékén pedig teljesen hiányzik a szervezetből. Ennek természetesen következményei is vannak hiánybetegségek formájában. Ez a kizárólag növényi összetevőkből álló termék abban egyedülálló, hogy nem csak a külső öregedési folyamatokat lassítja, de az egész szervezetre jótékony hatással van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X