Főoldal > SZÉPSÉG > Őszi divatszínek, amelyeket kötelező beépítened a ruhatáradba

Őszi divatszínek, amelyeket kötelező beépítened a ruhatáradba

0

Írta:

Örök fekete No igen, ez nem nagy újdonság, hiszen a fekete ősszel mindig visszatér, egyeduralmát egészen tavaszig megtartva. Újdonság azonban, hogy míg az utóbbi években mindig azt ajánlották, hogy a feketét dobd fel valamilyen élénkebb kiegészítővel, most a gyászhuszár viselet is kifejezetten divatos lesz. Persze, ha ezt túl unalmas találod, csempészhetsz egy kis élénkséget a […]

Örök fekete

No igen, ez nem nagy újdonság, hiszen a fekete ősszel mindig visszatér, egyeduralmát egészen tavaszig megtartva. Újdonság azonban, hogy míg az utóbbi években mindig azt ajánlották, hogy a feketét dobd fel valamilyen élénkebb kiegészítővel, most a gyászhuszár viselet is kifejezetten divatos lesz. Persze, ha ezt túl unalmas találod, csempészhetsz egy kis élénkséget a szettedbe – narancssárga, lila vagy királykék színben. A fekete szinte minden stílussal kombinálható, így bátran viselheted elegáns, bulizós vagy sportos összeállításokban.

shutterstock_19035466.jpg ()Sosem unalmas szürke

Sajnos a szürkét sokan azért nem szeretik, mert semmitmondónak, túl „egérkésnek” találják. Idén azonban jobb lesz megbarátkozni ezzel a színnel, mert biztos, hogy számíthatunk a dömpingjére. Sokban hasonlít a feketére, hiszen majdnem mindenhez lehet társítani, és szinte mindenkinek jól áll. Nagy előnye még, hogy ideális választás azoknak, akik idegenkednek a feketétől. A szürke ugyanolyan elegáns viselet lehet, ezért ha esti programra készülsz, akkor se süllyeszd a szekrény mélyére.

Tündöklő vörös

Az utóbbi években kicsit visszaszorult, most azonban újra hódít a vörös. Mivel nagyon feltűnő szín, ezért tetőtől-talpig ebbe öltözni nem igazán nyerő ötlet. Kombináld inkább az előzőekben említett feketével vagy szürkével, estére pedig némi aranyos csillogással. A pirosnak rengeteg árnyalata létezik, ezért ne mondd rögtön, hogy neked nem áll jól. Ez az a szín, amiből mindenki megtalálhatja a hozzá illő tónust, legyen akár alabástrombőrű, akár mediterrán típus.

Tevebarna

Már tavaly megjelentek az üzletekben ezek a világosbarna, kicsit sárgás árnyalatú ruhadarabok. Idén tovább hódítanak, de már nem csak a bőrkabátok frontján. Megjelentek a nadrágok, a kardigánok és a szövetkabátok is ebben a színben. Bár elsőre nehezen kombinálható színnek tűnik, mégis sok mindennel fel tudod venni. A fekete, a fehér, a barnás árnyalatok, de a pasztellszínek és a sötétkék is jól megy hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X