Főoldal > SZÉPSÉG > Szexi és kényelmes melltartók – árakkal és lelőhelyekkel

Szexi és kényelmes melltartók – árakkal és lelőhelyekkel

0

Írta:

Átütő siker Bár ősszel a hideg idő miatt jobban beöltözünk, ilyenkor is fontos, hogy a melltartód összhangban legyen az öltözékeddel. Mert nem csak egy, a felsődtől elütő színű darab lehet csúnya, hanem a szűk fazonon átütő varrások is. Ezért, ha vékony anyagú blúzt viselsz, figyelj oda, hogy varrás nélküli melltartót válassz alá. Ezeket is lehet […]

Átütő siker

Bár ősszel a hideg idő miatt jobban beöltözünk, ilyenkor is fontos, hogy a melltartód összhangban legyen az öltözékeddel. Mert nem csak egy, a felsődtől elütő színű darab lehet csúnya, hanem a szűk fazonon átütő varrások is. Ezért, ha vékony anyagú blúzt viselsz, figyelj oda, hogy varrás nélküli melltartót válassz alá. Ezeket is lehet kapni rengeteg színben és fazonban, úgyhogy ne aggódj, ez is éppen olyan csinos darab, mint egy csipkecsoda. Természetesen a bugyira is ugyanez vonatkozik. Ha nem szereted a tangát, akkor bugyiból is válaszd a varrás nélküli megoldást. Kevés kiábrándítóbb látvány van a feneket keresztbe vágó alsónál.

Wellness Café tipp: Az Intimissimi üzletekben rengeteg ilyen, speciálisan kialakított melltartót találhatsz, amihez bugyi is kapható. Ezeknek a melltartóknak az ára 6 ezer forint körül mozog, de ha belefutsz egy leértékelésbe, akár fele ennyiből is megúszhatod. Az üzlet egyetlen hátránya, hogy az igazán nagy keblekkel megáldott hölgyek sajnos nem találnak megfelelő méretet.

shutterstock_60394447.jpg ()Mindörökké push up

Mióta feltalálták a push up melltartót, alig akad nő, akinek legalább egy ne lapulna a fiókjában. Persze ez a fajta cicifix leginkább a kis – és közepes méretű mellű hölgyeknek ideális. Télen sem kell mindig garbóba burkolóznod, ilyenkor is bevetheted a dekoltázsod. Arra azonban figyelj, hogy a szín és a fazon mindig harmonizáljon a felette viselt ruhával, mert egy nagyon eltérő melltartó, ami akár csak egy kicsit is kikandikál, roppant közönséges lehet. Ha zártabb pulóver viselsz, akkor sem kell otthon hagynod a push up-ot, csak egy kevésbé hangsúlyozó darabot vegyél fel. Így elkerülheted, hogy a zárt felsőben „négy” cicid legyen, viszont a kellő magabiztosságot megadja.

Wellness Café tipp: A Women Secret boltjaiban 5 és 7 ezer forint között találsz kebeldúsító melltartókat, attól függően, hogy az egyszerűbb vagy a díszesebb darabokat kedveled. A New Yorker fehérnemű osztálya is dúskál a push up cicifixekben, itt már jóval olcsóbban, nagyjából 3 ezer forintért találsz melltartót.

Pánt nélkül is biztosan

A nyár már elmúlt, azonban nem kell sok idő és megérkeznek a téli ünnepek, amikor minden nő szeret elegáns és csinos lenni. Épp ezért télen sem feledkezhetünk meg a pánt nélküli melltartókról, amik a báli időszakban legalább annyira hasznosak lesznek, mint nyáron. Inkább áldozz többet egy ilyen darabra, ami megbízható és biztos, hogy a helyén marad, mint hogy beszerezz egy olcsót, amit aztán egész nap igazgatni kell.

Wellness Café tipp: Az Intimissimi pánt nélküli melltartói fehér, fekete és testszínű változatban kaphatóak, 7 ezer forint körüli áron. Ez elsőre lehet, hogy soknak tűnik, de garantáltan kitart több évig, így megéri a befektetést. Ha elég bátor vagy, rendelhetsz a netről, például a Bravissima katalógusából. Ez sem a legolcsóbb kategória, de itt gondolnak az igazán dús keblű hölgyekre is.

Nagy keblekkel is csinosan

A nagy mellű nők sokszor panaszkodnak arra, hogy az igazán szép melltartók az ő méretükben már nem kaphatóak. Hogy a telt keblekre már kizárólag nagymama fazonú darabokat kapnak és a színválaszték sem kielégítő. Az ilyen hölgyeknél fontos, hogy a nagy melleket megfelelően támassza és tartsa a cicifix, különben jön a hátfájás és a vállat elszorító pántok.

Wellness Café tipp: A Triumph üzletekben az extra nagy méretet viselő nőkre is gondolnak. D kosár fölött is van miből választani, számos fazon és szín áll a rendelkezésedre. Nem mondjuk, hogy aranyárban kaphatóak a melltartók, a 10 ezer fölötti összeg azonban kimondottan olcsónak sem számít.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X