Főoldal > SZÉPSÉG > Trendi, csábos pillák 4 lépésben

Trendi, csábos pillák 4 lépésben

0

Írta: and

Ápolj! Tudtad, hogy egy pilla élettartama 3-12 hónap? Első lépésként gondoskodj hát róla, hogy pilláid megfelelően ápoltak és szépek legyenek. Ahhoz, hogy megőrizd dússágukat és meghosszabbítsd az élettartamukat, két hétig lefekvés előtt finoman oszlass el egy kevés ricinusolajat a pilláidon. Arra azonban ügyelj, hogy az olaj nehogy a szemedbe kerüljön! Emellett ne feledd az örök […]

Ápolj!

Tudtad, hogy egy pilla élettartama 3-12 hónap? Első lépésként gondoskodj hát róla, hogy pilláid megfelelően ápoltak és szépek legyenek. Ahhoz, hogy megőrizd dússágukat és meghosszabbítsd az élettartamukat, két hétig lefekvés előtt finoman oszlass el egy kevés ricinusolajat a pilláidon. Arra azonban ügyelj, hogy az olaj nehogy a szemedbe kerüljön! Emellett ne feledd az örök szabályt sem: akármilyen későn is kerülsz ágyba, mindig alaposan mosd le a sminket a szemedről!

Wellness Cafe tipp: Ha nincs kéznél ricinusolaj, a körömvirágkrém is nagyszerű helyettesítő lehet. Sőt, használhatod erre a célra a színtelen ajakbalzsamodat is.

shutterstock_52805023.jpg ()Göndöríts!

A szempillagöndörítés csodákat művelhet, ha túl egyenes pillákkal áldott meg a természet. Hatására nagyobbnak látszik a szemed, valósággal kinyitja a tekinteted. Helyezd a pillák tövébe a göndörítőt, szorítsd össze, majd pár másodperc múlva engedd el. Mindenképp spirálozás előtt alkalmazd ezt a segítséget, és igyekezz nem túl erősen összenyomni az ollót, hiszen könnyen megtörheted a szálakat.

Wellness Cafe tipp: Ma már létezik a hajsütővashoz hasonló szempillasütő is, mellyel még intenzívebb hatást érhetsz el! A tartós dauerolás szintén hatékony megoldás lehet, ezt azonban mindenképp szakemberrel végeztesd el!

Spirálozz!

Keskeny, tömött, hajlított, szögletes, fésűs-kefés, elektromos – szempillaspirál választékban nincs hiány. Szinte már nem is tudjuk, melyik mire jó. Most eláruljuk, hogy egy minőségi, normál kefés, csomosodásmentes spirállal is érhetünk el káprázatos eredményt. A titok ugyanis a technikában rejlik. Egyik kezeddel egy picit emeld meg a felső szemhéjad, így könnyebben hozzáférsz a pilláidhoz. Először felülről fésüld át őket úgy, hogy néhány apró mozdulattal oldalra mozgatod a kefét, és csak azután húzod végig a pillákon. Mindig egészen a tövektől indítsd a mozdulatot. Alulról is ismételd meg a műveletet. Az alsó pillasor spirálozását ne vidd túlzásba: elég, ha a külső szemzugban mész át a szálakon néhányszor.

Wellness Cafe tipp: Ha intenzívebb hatást szeretnél, menj át kétszer a pilláidon, de másodszorra inkább a pilla végére vidd fel a festéket. Ezzel még nagyobb szemeket, még csábítóbb tekintetet varázsolhatsz magadnak!

Csalj egy picit!

Különleges alkalmakra használj műszempillát! Próbálj olyan választani, ami hasonlít az igazi pilláidhoz: kerüld a túlságosan hosszú, természetellenesen dús darabokat. Felragasztáskor vigyázz, nehogy a szemedbe is kerüljön a ragasztóból! Óvatosan rögzítsd a saját pilláid tövéhez, majd várj türelmesen pár percet. Csak akkor kezdj el sminkelni, mikor a szempillák biztosan a helyükön vannak! Ha műszempillát viselsz akkor is ugyanúgy sminkelheted a szemed, ahogy megszoktad. 

Wellness Cafe tipp: Ha a tartósság a célod, kozmetikussal feltetethetsz 3D műszempillát is. Ennek különlegessége, hogy a pillákat szálanként, rugalmas ragasztóval illesztik a saját szempillákhoz. Bár a művelet nagyjából 2 órás, szexi pilláiddal akár 2 hónapon keresztül hódíthatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X