Főoldal > SZÉPSÉG > A legjobb ajakápolók őszre

A legjobb ajakápolók őszre

0

Írta:

Igazi csajoknak Ebben a szezonban megújult külsővel jelentkezik a Labello Colour&Shine család. A változás csak a külsőségeket érinti, hiszen a már jól megszokott tápláló összetevők maradtak. A csomagolás dizájnosabb lett és sokkal jobban belesimul a kézbe. A kollekció darabjai a halvány rózsaszíntől az élénk cseresznyepiros árnyalatig terjednek, így mindenki megtalálja a hangulatához vagy az alkalomhoz […]

labello.jpg ()Igazi csajoknak

Ebben a szezonban megújult külsővel jelentkezik a Labello Colour&Shine család. A változás csak a külsőségeket érinti, hiszen a már jól megszokott tápláló összetevők maradtak. A csomagolás dizájnosabb lett és sokkal jobban belesimul a kézbe. A kollekció darabjai a halvány rózsaszíntől az élénk cseresznyepiros árnyalatig terjednek, így mindenki megtalálja a hangulatához vagy az alkalomhoz illő darabot. Újdonságaik között található még egy limitált szériás termék, amit Pearly Shine néven találtok meg az üzletekben. Szolid gyöngyházfény, tízes fényvédő faktorral igazán impozáns tokba burkolva.

Csokis mámorlushcsokisajak.jpg ()

A Lush cég szuper készítményeit valószínűleg mindenki ismeri. Az viszont nem biztos, hogy isteni ajakápolóikat mindenki próbálta már, ezért érdemes egy kicsit foglalkozni velük. Több ízben és illatban kaphatóak, mi azonban most a kedvencünket, a csokis változatot mutatjuk be. Igazi belga csokoládéval, mandulaolajjal, olívaolajjal, mézzel, valamint mandarin- és narancs illóolajjal készült. A száj finom bőrét puhává és teltté teszi. Talán az egyetlen hátránya, hogy csak tégelyes kiszerelésben kapható, ezért napközbeni használatát csakis tiszta kézzel ajánljuk.

aloelipbalm.jpg ()Aloe vera az ajkakra is

A Myropolium üzletében, illetve a webáruházon keresztül te is hozzájuthatsz ehhez a kevéssé ismert, ám annál táplálóbb ajakápolóhoz. Olyan organikus növényi olajokat tartalmaz, mint a karitévaj és a kókuszolaj, de megtalálható benne a regeneráló hatású aloe vera is. Hidratálja, puhítja és táplálja még a legérzékenyebb ajkakat is, valamint megvédi az UVA és UVB sugárzástól. Tubusos kiszerelésű, így nem kell attól tartanod, hogy a hideg időben eltörik, mikor kicsavarod.

Jolly Joker

Nem szeretnénk senkit semmire rábeszélni, de nálunk az egyik legnagyobb carmex.jpg ()szerelem a Carmex ajakbalzsam. Tubusos, tekerős és tégelyes változatban kapható, és mondhatni az idők végezetéig elég. Bár hihetetlennek hangzik, de a napi kétszeri (reggeli és esti) használat bőven elég, így is tökéletesen hidratáltak és szuperpuhák lesznek az ajkaid. Mivel nem zsír alapú, ezért nem lehet csak úgy letörölni a szájról. Gyorsan beszívódik a legfelső rétegbe, így tartva puhán a bőrt. Mentol tartalmának köszönhetően még hűsíti is az ajkakat. A rémes, leginkább rovarirtóra emlékeztető csomagolás ne riasszon el senkit, elég egyszer kipróbálni, garantáltan függőséget okoz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X