Főoldal > SZÉPSÉG > A legszebb hollywoodi nők és legtitkosabb trükkjeik

A legszebb hollywoodi nők és legtitkosabb trükkjeik

0

Írta: and

A világ a lábaik előtt A régi idők hollywoodi hírességei – a mai csillagokhoz hasonlóan – rendszeresen mozogtak, hatalmas energiákat fektettek külsejükbe, örökösen fogyókúráztak, és igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a férfiak imádják őket. Sissi hercegnő igazi reformer volt, többnyire zöldséget, gyümölcsöt fogyasztott, és olykor narancsnapot tartott. A sovány modell, Twiggy alkata ellenére odafigyelt a […]

A világ a lábaik előtt

A régi idők hollywoodi hírességei – a mai csillagokhoz hasonlóan – rendszeresen mozogtak, hatalmas energiákat fektettek külsejükbe, örökösen fogyókúráztak, és igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a férfiak imádják őket. Sissi hercegnő igazi reformer volt, többnyire zöldséget, gyümölcsöt fogyasztott, és olykor narancsnapot tartott. A sovány modell, Twiggy alkata ellenére odafigyelt a mértékletes táplálkozásra, Sophia Loren pedig tésztával fogyókúrázott. A különféle diéták a ’20-30-as években váltak igazán népszerűvé, amikor a híres filmszínésznők elkezdtek fogyókúrázni. 

Csókolj tüzesen!

Az ajkak színezését I. Erzsébet forradalmasította, aki rendkívüli módon imádta a színeket. A rúzs formai ötletgazdáját 1915-ben a töltények alakja ihlette, így született meg a népszerű, csavarható stick. 

1950-ben Elizabeth Taylor és Marilyn Monroe vérvörös ajkakkal csábított Hollywoodban, így hatásukra megnőtt a kereslet a csillogó, krémes rudacska iránt.

A piros rúzs igazi klasszikus, és télen sem kell nélkülöznöd! Az idei sminktrendben a piros minden árnyalatát használhatod, ám ne felejts szájkontúrceruzát használni, mely a színnek tökéletes keretet ad, és segítségével a rúzsozás is könnyebb.

Wellness Cafe tipp: Giorgio Armani Lip Wax 5 (7900 Ft), Lancome L’Absolu Rouge 357 (8500 Ft), Clarins Rouge Prodige 121 (5600 Ft)

audrey.jpg ()Flörtölj kacéran!

Feketére kontúrozott szemek, természetes arc és Holly Golightly konty. Audrey Hepburn szépsége megfoghatatlan, és képeire pillantva ma is elakad a férfiak lélegzete. Ha szeretnéd ellesni minden idők legszebb színésznőjének sminkjét, gyakorold tükör előtt a tusvonal húzását!

Az éles tusvonal, az elmosódott kontúr a legegyszerűbb eszköz ahhoz, hogy tekinteted csábító legyen. A tusecsettel szemhéjad közepétől kezdve haladj kifelé, kicsit felfelé, és a szemöldök végéig húzd a vonalat. A tusvonalat vastagítsd meg szemed külső harmadánál, majd a belső szemhéjakat is húzd ki. A klasszikus Hepburn sminkhez a hangsúlyos, íves szemöldökök, valamint a pillákat hosszúvá varázsoló spirál elengedhetetlen!

Wellness Cafe tipp: M.A.C Fluidline Eyeliner (4600 Ft), Rimmel Eyeliner Pencil (1990 Ft), szemceruza Chanel Stylo Yeux 83 (6100 Ft)

Hódíts vad fürtökkel!

Te is lehetsz olyan elragadó, mint Sophia Loren! Hosszú hajadból rövid idő alatt klasszikus, szexi hollywoodi frizurát alkothatsz, ha nedves hajadat a hajszálak tövétől a végéig dúsító balzsammal bekened, majd tincsenként átszárítod. Ha már majdnem végeztél, tekerd fel a tincseidet öntapadós csavarókra, hagyd száradni pár percig, majd fésüld hátra az egészet. Fújd be fényspray-vel, fésüld ki a hullámokat, végül fixáld a kész művet.

Wellness Cafe tipp: Shiseido Hair Energizing Complex (15300 Ft), Gliss Kur Shea Kasmir hajbalzsam (719 Ft), Tony&Guy Serum Polish Stick (3500 Ft)

Előzd meg a ráncokat!

A hollywoodi dívák a szépségápolási paletta szűkössége miatt különös módszerekkel kísérleteztek, hogy arcuk sokáig fiatalos és üde lehessen!

A ’30-as években a nők marhahúsos pakolással harcoltak a ráncok ellen: szabásmintát készítettek arcukról, és a friss húst egész éjjelre fennhagyták.

Ha te sem riadsz vissza a bizarr ötletektől, próbáld ki az Armonia Natura ránctalanító krémet (9400 Ft). A SYNAKE aktív összetevője egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, amely a természetes Waglerin 1 peptid utánzata. Ez a peptid a templomi viperák mérgének idegbénító összetevője, mely az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat.  

A SYNAKE különleges bőrsimító tulajdonsággal rendelkezik, és már néhány napon belül jelentősen csökkenti a mimikai ráncok mélységét. Egyes vélemények szerint hatásosabb, mint a botox, ám ráncaidat ily módon szelídebb megoldással tüntetheted el.

 Wellness Cafe tipp: Elicina csigakrém (5990 Ft), kancatejes nappali krém (6500 Ft), www.biovitalis.hu , Estrea selyemgubó-kivonatú arckrém (380 Ft), www.bolthely.hu/arcanum


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X