Főoldal > SZÉPSÉG > Lesd el Angelina Jolie szupertrendi stílusát!

Lesd el Angelina Jolie szupertrendi stílusát!

0

Írta: and

Elegáns, szexi és bájos – talán így jellemezhetnénk napjaink egyik legnagyobb nőideáljának stílusát. Angelina erotikus kisugárzása és tökéletes alakja miatt nagyjából bármit felvehet. Míg a hétköznapokon előfordul, hogy csak egy hálóingszerű lepelben lép ki az utcára, nyilvános eseményeken előszeretettel mutatja meg hosszú combjait és irigylésre méltó, kecses vonalait. Letisztultság Angie kedvenc színe a fekete, hiszen […]

angelinahetkoznap.jpg ()Elegáns, szexi és bájos – talán így jellemezhetnénk napjaink egyik legnagyobb nőideáljának stílusát. Angelina erotikus kisugárzása és tökéletes alakja miatt nagyjából bármit felvehet. Míg a hétköznapokon előfordul, hogy csak egy hálóingszerű lepelben lép ki az utcára, nyilvános eseményeken előszeretettel mutatja meg hosszú combjait és irigylésre méltó, kecses vonalait.

angelinastyle1.jpg ()Letisztultság

Angie kedvenc színe a fekete, hiszen elmondása szerint nagyon praktikus: mindenhez passzol, és sosem megy ki a divatból. Ezért gyakran láthatjuk őt a kis fekete különféle változataiban. Jolie kifinomult ízlésére vall, hogy sosem esik túlzásokba. A kevesebb néha több elvét követi, amit nem baj, ha ellesünk tőle. Kedveli a púderszíneket, a letisztult, modern egyszerűséget. Gyakran visel hosszú, lágy esésű ruhát, a hétköznapokon pedig ceruzanadrágot – ezekkel azonban ne próbálkozzunk, ha nem rendelkezünk Lara Croft kifogástalan méreteivel.

Angelina-stílustippjeink:

1. Válassz natúr alapszíneket. Angie nem kedveli a harsány, feltűnő színpompát, sokkal ízlésesebbnek tartja a angelinacsizma.jpg ()feketét, a fehéret vagy a szürkét.

2. Hordj szexi csőtoppot, melyből elővillanhatnak a vállaid. Hétköznap pedig viselj lágy esésű, de nőies pólókat.

3. Hétköznapokon részesítsd előnyben a lapos sarkú cipőket. Jolie szereti a kényelmes, minimalista, lapos csizmákat, amik most amúgy is divatosak. Válassz például egy csinos fekete lovaglócsizmát télre! Ha ki kell öltöznie, Angelina nagy kedvence a klasszikus, ám kecses, fekete magassarkú. Ezzel sosem foghatsz mellé.

4. Ha elégedett vagy az alakoddal, nyugodtan kövesd Angie szokását, és húzz szexi csőfarmert vagy ceruzanadrágot. Ehhez jól passzol a lovaglócsizma és egy maszkulinabb, bő ing vagy kötött pulcsi.

angelinaearrings.jpg ()5. Sose vidd túlzásba a kiegészítők használatát! Angelina itt is az egyszerűség híve, a finomabb, elegáns ékszereket részesíti előnyben, mint például egy vékony nyaklánc vagy karkötő. Estére választhatsz feltűnőbb kiegészítőket, de akkor is legyen az elved a mértékletesség. Angie csodaszép zöld fülbevalójára biztosan te is emlékszel. Keress egy ehhez hasonló párt egy klasszikusan letisztult fekete vagy bézs ruhához, és biztos, hogy te leszel az est ”királynője”!

6. Igyekezz mindig visszafogott eleganciát tükrözni, és ne legyen ez másként a sminkeddel kapcsolatban sem! Angie-t gyakran látni smink nélkül, amire persze mondhatjuk, hogy neki könnyű, hisz így is gyönyörű. Ha nem vagy ennyire magabiztos, tüntesd el az apró bőrhibáidat egy kis korrektorral, azonban sose ess túlzásba: óvakodj a túlzott alapozóhasználattól! A szemed húzd ki fekete szemceruzával vagy tussal, majd használj egy kevés szempillaspirált – ez Angelina szokásos nappali sminkje.

Angelina Jolie nem véletlenül tetszik annyira a férfiak többségének. Ez nem másnak köszönhető, mint hogy a természetes szépség híve. A belső kisugárzást, a lelki egyensúlyt fontosabbnak tartja a legújabb trendek követésénél.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X