Főoldal > SZÉPSÉG > A legtrendibb hajformázók – ilyet kérj karácsonyra!

A legtrendibb hajformázók – ilyet kérj karácsonyra!

0

Írta: and

Remington D 1001 hajszárító Elsőre egy nagyon furcsa kinézetű hajszárítónak tűnik, de igazából nagyon jó kis szerkezet. Az alap egy egyszerű hajszárító, ennek a végére lehet felhelyezni a kissé érdekes hullámosító fejet. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, nagyon egyszerű használni. A hosszúkás hengerbe kell a vékony hajtincseket belehelyezni, ahol a keringő légáramlat forgatja a hajat. Ez […]

Remington D 1001 hajszárító

Elsőre egy nagyon furcsa kinézetű hajszárítónak tűnik, de igazából nagyon jó kis szerkezet. Az alap egy egyszerű hajszárító, ennek a végére lehet felhelyezni a kissé érdekes hullámosító fejet. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, nagyon egyszerű használni. A hosszúkás hengerbe kell a vékony hajtincseket belehelyezni, ahol a keringő légáramlat forgatja a hajat. Ez a pörgés pedig laza hullámokat varázsol frizurádba, mintha természetes lenne. Ezen kívül rendelkezik ionos és kerámia bevonatú gyűrűvel, ami kíméli a hajat szárítás közben. A hullámok fixálásához használhatod a hideglevegő fújó funkciót.

Ára: 11 990 Ft

Babyliss ST 95 E hajsimító

Különleges hajvasaló, mely nanokerámia simítólapjainak és az ionizációnak köszönhetően csillogóvá és egészségessé teszi hajad, nem érik káros hatások. Az automatikus gőzfunkció pedig hatékonyabb simítást tesz lehetővé a hosszantartó eredmény érdekében. Beépített fésűvel rendelkezik, ami használat közben segít kibontani a kisebb csomókat, valamint segít, hogy a hajtincsek ne csússzanak ki a simítólapok közül. Ha nehezen simul ki a hajad, ebben nem fogsz csalódni!

Ára: 16 990 FT

shutterstock_64821415.jpg ()Bosch PHC 2500 hajsütő

Különleges fürtöket varázsolhatsz még a legegyenesebb hajból is ezzel az elegáns hajsütővassal. Soft-touch felülete és a kerámia fűtőlapok kíméletesen formázzák a hajat, nem szárítják, nem égetik meg a tincsek végeit. Hőmérséklete öt fokozatban állítható, így könnyen kitapasztalhatod neked melyik a legmegfelelőbb, hogy frizurád sokáig tartson.

Ára: 11 900 Ft

Philips HP 4698 SalonSuper Stylist

Ezzel a többfunkciós eszközzel határtalanok a lehetőségeid hajad formázásában. Cserélhető tartozékaival bármit megcsinálhatsz, amit kitalálsz. A nagy hajsütővassal hullámokat készíthetsz, a kicsivel göndörítheted hajad, háromszögletű fürtöket készíthetsz a háromszög alakú sütővassal, az oválissal pedig cikk-cakkos frizurát. Ezenkívül tartozik hozzá egy spirális loknikészítő, egyenesítő, kreppelő, valamint hajcsatok és egy hajkefe. A tartozékok nagyon könnyen rögzíthetők, végeik pedig a használat során hidegen maradnak, így nem roncsolják hajszálaidat.

Ára: 10 400 Ft

Rowenta CF 9220D0 hajformázó

A tökéletes hajformázókefe. Automatikus forgásának köszönhetően a tincsek összegubancolódás nélkül tekerednek fel a kefére. Vizes hajra is használható, a formázással egyidejűleg szárítja is a hajat. Ionizáló funkciójának köszönhetően nem szárad ki a haj vége, selymesen lágy és sima marad, kerámiabevonata pedig csillogóvá teszi. Két forgásiránnyal, két hőmérsékletfokozattal és hideglevegőfúvással rendelkezik, hogy könnyítse dolgodat. A nagyobb kefével hullámokat készíthetsz, a kisebbel pedig csábító göndör tincseket.

Ára: 12 990 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X