Főoldal > SZÉPSÉG > A tél legtrendibb sapkái és sálai – árakkal és lelőhelyekkel

A tél legtrendibb sapkái és sálai – árakkal és lelőhelyekkel

0

Írta: and

Az idei téli szezon mindenkinek kedvez: legyen romantikus, sportos vagy elegáns a stílusod, biztos, hogy találsz kedvedre valót a trendi sapkák és sálak között. Kötött Talán a legegyszerűbb és legpraktikusabb a kötött sapkák és sálak választása, hiszen nem csak melegek, de tavaly tél óta ott vannak a kifutókon. Hordhatod casualhez, de idén akár elegáns irodai […]

Az idei téli szezon mindenkinek kedvez: legyen romantikus, sportos vagy elegáns a stílusod, biztos, hogy találsz kedvedre valót a trendi sapkák és sálak között.

sal5.jpg ()Kötött

Talán a legegyszerűbb és legpraktikusabb a kötött sapkák és sálak választása, hiszen nem csak melegek, de tavaly tél óta ott vannak a kifutókon. Hordhatod casualhez, de idén akár elegáns irodai viselethez is. Most különösen nagy divat a kötött nyakmelegítő, melyet a sállal ellentétben elég, ha belebújtatod a fejed és máris óv a hidegtől. Egy színes kötött svácisapkával, derékban karcsúsított vagy övvel díszített szövetkabáttal is csinos lehetsz.

Wellness Cafe tipp: kötött svájcisapka Zara (3595 Ft), kötött sapka Mango (5595 Ft), bézs kötött sapka Pull and Bear (2995 Ft)

Romantika és elegancia

sapi4.jpg ()Ha azt szeretnéd, hogy kislányos bájod kerüljön felszínre, válassz a romantikus, csipkés sálak közül. Részesítsd előnyben a világos, natúr árnyalatokat – ha sötétbarna vagy fekete a hajad, nem csak trendi, de nagyon ízléses is leszel egy halványrózsaszín vagy krémszínű csipkesálban. Ehhez azonban mindenképp szövetkabátot viselj. A kalapok most reneszánszukat élik! Egy maszkulin, mégis kecses fekete kalap a te ruhatáradból sem hiányozhat.

sal8.jpg ()Wellness Cafe tipp: krémszínű masnis kalap Zara (5595 Ft), klasszikus fekete kalap Pull and Bear (2995 Ft), bézs csipkesál Zara (13 995 Ft)

Szőrme és a hippik virágai

Bizony, még mindig tart a hippi őrület, és újra hódít a szőrme is. Felejtsd el a sapi1.jpg ()vacogást, húzz inkább egy trendi usánkát, és szállj szembe a hideggel! Nem csak divatos leszel, de idén télen a megfázást is elfelejtheted. Szintén csinos lehetsz egy sal6.jpg ()színes, virágos sállal, de az ősz nagy slágerével, az állatmintával sem foghatsz mellé. Ez utóbbival csak egy dologra vigyázz: ne ess túlzásokba! Ha a sálad leopárdmintás, a sapkád lehetőleg egyszínű legyen. Ugyanez igaz az ”oroszos” stílusra: bár az usánka divatos, tetőtől talpig szőrmébe öltözni már nem biztos.

Wellness Cafe tipp: virágos sál Mango (12 995 Ft), apró virágos sál Pull and Bear (2995 Ft), műszőrmesál Pull and Bear (2995 Ft), usánka Esprit (8400 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X