Főoldal > SZÉPSÉG > Ajándékozz illatot – íme, a tél legújabb parfümjei!

Ajándékozz illatot – íme, a tél legújabb parfümjei!

0

Írta: and

Lanvin, Marry me Amellett, hogy a lánykérés előtt álló férfiak számára nagy segítséget nyújt a parfüm, a legnagyobb nyertesek mégis a hölgyek, akik magukon viselik az illatot. Ez a lágy és édeskés illat az igazán nőies nőknek ajánlott. A parfüm főbb illatjegyei: frézia, fehér húsú őszibarack, ámbra és rózsa is jelzik az illatban rejlő kettősséget. […]

marryme.jpg ()Lanvin, Marry me

Amellett, hogy a lánykérés előtt álló férfiak számára nagy segítséget nyújt a parfüm, a legnagyobb nyertesek mégis a hölgyek, akik magukon viselik az illatot. Ez a lágy és édeskés illat az igazán nőies nőknek ajánlott. A parfüm főbb illatjegyei: frézia, fehér húsú őszibarack, ámbra és rózsa is jelzik az illatban rejlő kettősséget. Egyszerre gyengéd és tüzes, ártatlan és határozott, mint az igazi nő. Mindenkinek ajánlott, aki élvezi az életet és szereti a romantikát.

Ed Hardy, Hearts & Daggers nőknek

Már a csomagolás is sokat elárul az üvegben rejlő illatkombináció sokszínűségéről. Az Ed Hardy ruhakollekciók mintájára megalkotott csomagolást tetovált minták díszítik. Az erőteljes, vad motívumok dögös és fiatalos illatot sejtetnek. A gyümölcsös, fűszeres, fás kavalkádból kellemesen édes érzet kerekedik. Gála alma, ibolyalevél, mangó és a lágy jázmin mellett ámbra és pézsma adja az illat fő elemeit. Energia, fiatalság, csábítás érződik viselőjén.edhardy.jpg ()

Ed Hardy, Hearts & Daggers férfiaknak

Az új illatpár férfi változatát Olivier Gillotin álmodta meg. Vagány férfiak számára készült a Szívek & Tőrök. Aki ezt a markáns illatot viseli, bátor kisugárzásával könnyen leveszi a nőket a lábáról. Magabiztosságot, erőt és lazaságot kölcsönöz a friss bazsalikom, körte, rozmaring és szantálfa keveréke. A parfümériában akár a leendő barátnő illata is megcsaphatja a merész férfiak orrát.

BSQ, 1920-as sorozat: fehér tea

A Berkeley Square Cosmetics Company új termékcsaládjának mind a négy tagját érdemes kipróbálni, feherteaparfum.jpg ()mert garantáltan megtaláljuk a hozzánk illő illatot. Az 1920-as évek nagyszerű arisztokratikus hangulata már a csomagolásokon is visszaköszön. Mesés divatillusztrációkon bubi frizurás, rövid szoknyás, előkelő ruhás nők láthatóak, akik kifinomultságot, eleganciát sugallnak. Kézkrém, tusolózselé és testápoló kapható minden illattípus mellé. Karácsonyi ajándékként pedig díszdobozos csomagolásban vehetjük meg a parfümöt és a testápolót a Myropolium illatszerboltban.

A fehér tea kellemes, lágy, nőies illata magával ragadja az érzékeket. Az illat fejjegye a friss tea és a citrom, szívjegyeiben gardénia, gyöngyvirág, rózsa, levendula és skarlát zsálya keveredik harmonikusan. Viselője elegánsnak, nőiesnek érezheti magát, aki könnyedén magába bolondítja a férfiakat.

Hermés, Eau Claire des Merveillesmerveilles.jpg ()

A 2004-ben piacra dobott Eau des Mervailles kollekció soron következő tagja, a Jean- Claude Ellena által megalkotott markáns illat idősebbeknek ajánlott, akik szeretik a ragyogó, bársonyos mégis erőteljes fás illatokat. Már az üvegen át is láthatóvá válik a gyöngyöző, aranyló parfüm, melyben pezsgő cédrus és édes vanília alkot merész elegyet. Ínyenc, érzéki találkozás.

Wellness Cafe tipp: www.myropolium.hu, www.douglas-parfumeria.hu, www.parfum.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X