Főoldal > SZÉPSÉG > Nagy téli arcfeszesítő körkép

Nagy téli arcfeszesítő körkép

0

Írta:

Dupla dózis: Collagenceutical Ha nem csak külsőleg szeretnél tenni a bőröd szépségéért, hanem belsőleg is táplálni szeretnéd, akkor a Collagenceutical a tökéletes választás számodra. Az emulziót külsőleg, a tablettát pedig belsőleg kell alkalmazni – ez a megtöbbszörözött hatékonyság intenzív fiatalítást eredményez. Ez a különleges kombináció testünk kollagén utánpótlását biztosítja, mivel a szervezet a kor előrehaladtával […]

Dupla dózis: Collagenceutical

Ha nem csak külsőleg szeretnél tenni a bőröd szépségéért, hanem belsőleg is táplálni szeretnéd, akkor a Collagenceutical a tökéletes választás számodra. Az emulziót külsőleg, a tablettát pedig belsőleg kell alkalmazni – ez a megtöbbszörözött hatékonyság intenzív fiatalítást eredményez. Ez a különleges kombináció testünk kollagén utánpótlását biztosítja, mivel a szervezet a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termel ebből, a bőr feszességéért felelős anyagból. A két legfontosabb összetevő a hidrolizált kollagén és a mezei zsurló. Az előbbi a bőr állagát befolyásolja jótékonyan, hiszen használata után collagenceutical.jpg ()annak 95%-a beépül a bőrbe. A mezei zsurló pedig erősíti a kötőszövetet és serkenti a bőr anyagcseréjét. A különleges összetételnek köszönhetően a Collagenceutical mélyhidratálja és feszesíti a bőrt, feltölti a ráncokat és megakadályozza az újak kialakulását. Lassítja a bőr öregedési folyamatát és serkenti a bőr saját kollagén képzését.

Ránctalanítás éjjel-nappal: Eucerin Hyal-Urea

Köztudott, hogy a száraz bőr és a ráncosodás összefüggnek, hiszen a száraz bőr gyorsítja az öregedési folyamatot, az öregedés pedig egyre szárazabb bőrt eredményez. Ha belekerülsz ebbe az ördögi körbe, akkor intenzív és mindenre kiterjedő ápolásra szorul a bőröd. Erre kiválóan eucerin.jpg ()alkalmas az új Hyal-Urea Ránctalanító termékcsalád, amely páratlan feszesítő hatást biztosít az extra száraz bőrnek. A Hyal-Urea nappali, éjszaki kréme, valamint a szemránckrém megoldást nyújt a száraz bőr olyan problémáira, mint a viszketés és a feszülés. Mindeközben pedig felveszi a harcot a ráncok ellen. Mindegyik termék illat-és színezőanyagmentes, tehát az igazán érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

niveahandcream.jpg ()Kényeztetés az egész testnek: Nivea

A száraz bőr tünetei nem csak az arcunkon, de egész testünkön jelentkezhetnek. Főleg a téli időszakban szenvedhetsz a feszítő, viszkető érzéstől, amely leginkább a kézfejeken, a könyöknél, a térdnél és az alsó lábszárakon jellemző. A Nivea SOS testápoló és kézápoló krém dexpanthenolt tartalmaz, ami megerősíti a bőr természetes védőrétegét, helyreállítja a természetes egyensúlyát és nyugtatja az irritált bőrt. A testápoló gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos utóérzetet, tökéletesen hidratálja az extra száraz bőrt is. A kézkrémet masszírozd a bőrödbe naponta többször, lehetőleg minden kézmosás után. Az eredmény magárért beszél: a jeges szél miatt kirepedezett bőröd azonnal puhává varázsolja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X