Főoldal > SZÉPSÉG > Szép és ápolt lábak télen is

Szép és ápolt lábak télen is

0

Írta: and

Gyakran beleizzadunk a téli lábbelikbe, ami amellett, hogy kellemetlen szagokat okoz baktériumok és gombák lakóhelyévé teszi cipőnket. Mi több, vastag bőrkeményedés is keletkezhet sarkunkon és a lábfejünkön. Ha hetente csak néhányszor szakítasz időt a megfelelő lábápolásra, már azzal is sokat tehetsz végtagjaid egészségéért. Balea revitalizáló lábfürdősó Kihűlt lábaidat gyorsan felmelegítheted ezzel a finom illatú lábfürdővel. […]

Gyakran beleizzadunk a téli lábbelikbe, ami amellett, hogy kellemetlen szagokat okoz baktériumok és gombák lakóhelyévé teszi cipőnket. Mi több, vastag bőrkeményedés is keletkezhet sarkunkon és a lábfejünkön. Ha hetente csak néhányszor szakítasz időt a megfelelő lábápolásra, már azzal is sokat tehetsz végtagjaid egészségéért.

Balea revitalizáló lábfürdősó

Kihűlt lábaidat gyorsan felmelegítheted ezzel a finom illatú lábfürdővel. Holt-tengeri sóból készül, ami önmagában is ápoló hatású. De emellett dezodorál és fertőtlenít is, ami meggátolja a lábszag kialakulását. Megnyugtatja a fájó, égő lábakat, és hatékonyan puhítja fel a bőrkeményedéseket is. Tégy félkupaknyit meleg vízbe, ebben áztasd a lábad 10-20 percig. Ezután bőrkeményedés reszelővel könnyedén eltávolíthatod a felesleget.

Hol és mennyi? DM üzleteiben, 699 Ft

Carnation bőrkeményedés tapasz     

Ha csak kisebb bőrkeményedések vannak a lábadon és nincs kedved áztatni magad, akkor ez a tapasz lehet a legjobb megoldás. A doboz 2 darab korongot tartalmaz – amit a bőrkeményedésre kell tenni -, valamint 2 darab párnázó-, takarótapaszt. Ezeket feltéve nem kell mozdulatlanul ücsörögnöd, még cipőt is húzhatsz, ha közben dolgod támad. Szalicilsav segítségével oldja le a megkeményedett bőrt, az egészséges részekre nem bántja, így nem kell attól tartanod, hogy irritálni fogja bőröd. A ragasztó is bőrbarát anyagból készül, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

Hol és mennyi? Drogériákban, 530 Ft

shutterstock_51300793.jpg ()Scholl K+ sarokbőr-repedés krém

Általában sarkunk a legkényesebb pontunk. Ott keletkeznek a leggyakrabban a legmakacsabb bőrkeményedések. Ezekre nyújt segítséget ez a krém. Active Repair K+ hatóanyagának köszönhetően fokozza a kreatin beépülését a bőrbe, így segítve a sejtmegújulást. Hatékonyan ápolja a száraz, kirepedezett sarkakat. Mindennapos használat mellett, rövid időn belül látni fogod a változást.

Hol és mennyi? Drogériákban és áruházakban, 2080 Ft

Neutrogena lábkrém

A Neutrogena kézkrémeket már biztosan te is jól ismered. A lábkrémük legalább annyira hatásos. Mindennapos használatával megelőzhető a láb bőrének kiszáradása és berepedezése. Glicerintartalma visszaállítja a bőr egészséges hidratáltságát és puhaságát. Hatása hosszantartó, akár 17 órán át képes meggátolni a bőrkeményedések kialakulását, így egész nap védve leszel, bármilyen kényelmetlen cipőben is járod a várost.

Hol és mennyi? Drogériákban, 1699 Ft

Aromax lábápoló olaj

A sarkakon kiszáradt, megkeményedett bőr, és a lábujjak ápolására ajánlott készítmény. Tartalmaz mandula-, körömvirág- és makadámdió olajat, ligetszépemag kivonatot, édesnarancs -, és gyömbér illóolajat, valamint E-vitamint, melyeknek köszönhetően a bőrt azonnal puhává és selymes tapintásúvá varázsolja. Ha már leküzdötted a problémákat, akkor is használhatod egy kellemes talpmasszázshoz.

Hol és mennyi? Drogériákban és Herbáriákban, 750 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X