Főoldal > SZÉPSÉG > Csodás arcbőr percek alatt a zacskóból

Csodás arcbőr percek alatt a zacskóból

arcápolásbőrápoláskozmetikummaszkpakolás
0

Írta: and

Most öt teljesen különböző összetételű arcápoló pakolást és maszkot mutatunk be, melyekkel csodás, fiatalos bőrt varázsolhatsz magadnak mindössze tíz perc alatt. Próbáld ki őket, meglátod, megéri. Garnier UltraLift bőrfeszesítő maszk Cseresznyeesszenciát tartalmazó bőrfiatalító maszk. Hatékonyan küzd a bőr öregedésének jelei ellen. Azonnal feszessé teszi a bőrt, kisimítja az apróbb ráncokat. Már az első használat után […]

Most öt teljesen különböző összetételű arcápoló pakolást és maszkot mutatunk be, melyekkel csodás, fiatalos bőrt varázsolhatsz magadnak mindössze tíz perc alatt. Próbáld ki őket, meglátod, megéri.

Garnier UltraLift bőrfeszesítő maszk

Cseresznyeesszenciát tartalmazó bőrfiatalító maszk. Hatékonyan küzd a bőr öregedésének jelei ellen. Azonnal feszessé teszi a bőrt, kisimítja az apróbb ráncokat. Már az első használat után láthatóan simább és puhább lesz az arcbőr, intenzív hatását pedig nyolc órán keresztül megőrzi. Rendszeres használatával érezhetően feszesebbé, rugalmasabbá válik. A kis tasak két kezelésre elegendő krémet tartalmaz.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 849 forint

Yves Rocher ragyogó arcbőr duo

maszk2.jpg ()A csomag két tasakból áll. Az első egy tisztító arcradír, ami hámlasztó gabonafélékből készült, hogy a bőrt kíméletesen megtisztítsa a levegő szennyeződéseitől. A másik tasak, hidratáló fürdő maszk, ami juhar ukrot tartalmaz. A dupla kezeléstől a bőr azonnal érezhetően finomabb és ragyogóbb lesz.

Hol és mennyi?
Yves Rocher boltokban, 299 forint

Balea tisztító maszk cinkkel

Hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, valamint mattítja a bőrt. Tartalmaz fehér, ásványi anyagokban gazdag timföldet is, ami felszívja a bőr felszínéről a fölösleges zsírréteget. Cink tartalmának köszönhetően megnyugtatja a bőrt, megelőzi, és jól kezeli a különböző bőrirritációkat. Gazdag hialuronsavban és tejfehérjében, melyek hatékonyan hidratálják a száraz, igénybevett arcbőrt. A tasak két kezelésre elég.

Hol és mennyi?
DM üzleteiben, 219 forint

Murnauers Holt-tengeri regeneráló maszk, arannyal és magnéziummal

A Holt-tenger a legjobb természetes ásványianyag forrás, ennek köszönhetően a maszk nagyon gazdag magnéziumban, kálciumban, nátriumban, brómban és vasban, melyek nagyon fontosak a megfelelő bőrápolásban. Ezek mellett tartalmaz nedvességmegkötő hialuronsavat mely a természetes magnéziummal és az ásványi aranyrészecskékkel együtt tökéletesen ápolja az arcbőrt. Élénkíti az arc színét, és érezhetően feszesebbé, puhábbá teszi azt. Igazán különleges kényeztetést nyújt. Két alkalomra elég a kis zacskók tartalma.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 499 forint

Dr. Chen patika szövetfátyol-arcmaszk, szőlő kivonattal

A különleges összetevőkkel átitatott szövetfátyol-maszkot az arcra kell helyezni. Segíti az elhalt hámrétegek eltávolítását, és a bőrfelszín megtisztítását. Regenerálja, és puhává varázsolja a bőrt, valamint nedvességgel tölti fel, így kisimítva az apró ráncokat. A szőlő C-vitamin és polifenol tartalma antioxidáns hatású, ami megvédi a bőrt a káros szabadgyökök okozta korai öregedéstől, segíti a gyulladások, aknék gyógyulását.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 699 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X