Főoldal > SZÉPSÉG > Fiatalodj és szépülj szike nélkül!

Fiatalodj és szépülj szike nélkül!

alakformálásarcfiatalításbőrfeszesítésfogyasztáskezelés
0

Írta: and

Tripollar RF alakformálás és feszesítés A legújabb technológia a cellulit kezelésében, az alakformálásban és az öregedés megelőzésében. Hegek nélkül és minimális fájdalom árán lehet tested újra tökéletes és fiatal. Működésének lényege a tripoláris rádiófrekvencia. Működésének lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább három pólus között mozog, bejutásának mélysége pedig változtatható, így egyszerre melegíti a mély és […]

Tripollar RF alakformálás és feszesítés

A legújabb technológia a cellulit kezelésében, az alakformálásban és az öregedés megelőzésében. Hegek nélkül és minimális fájdalom árán lehet tested újra tökéletes és fiatal.

Működésének lényege a tripoláris rádiófrekvencia. Működésének lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább három pólus között mozog, bejutásának mélysége pedig változtatható, így egyszerre melegíti a mély és a felszíni szövetrétegeket, szelektíven melegíti a zsírsejteket. A módszer gyorsítja az anyagcserét, a kollagénrostok összehúzódnak, a körülötte lévő bőr pedig megfeszül, ezáltal azonnal látható a hatás. Amellett, hogy csökkenti a test zsírszázalékát, a méreganyagok távozását is elősegíti a kezelés.
 
A test szinte minden területén alkalmazható. Egy nagyobb kezelőfej használható a has, a fenék és a comb körméretének csökkentésére valamint a cellulit eltüntetésére. Egy kis méretű kezelőfej pedig az olyan kisebb felületek, mint az arc, a nyak és a kar kezelésére alkalmazható.

New Tone fogyasztás

Akik az állandó fogyókúrákkal küszködnek, most fellélegezhetnek. Megtaláltuk a tökéletes plasztikai sebészt, csak éppen szike nélkül! Nincsenek hegek, se fájdalom, sőt, szinte észrevehetetlen a beavatkozás. Még az idődet se pazarolod a napokig tartó pihenéssel.

testkez2.jpg ()A kezelés lényege, hogy a test izmainak a természetes stimuláló, összehúzó mozgását imitálja. Rendkívül hatékony az egész test karbantartásában. Alkalmas a test formálására, csökkenthető vele az egyes testrészek körmérete, hatékonyan, szinte azonnal feszesíti a bőrt, és még a testsúlyt is csökkenti.

A szerkezet maga egy vezérlőrendszerből, elektródákból és kezelőfejekből áll, valamint tartozik hozzá egy speciális kesztyű is, ezek segítségével történik a kezelés. A vezérlőrendszert mindenkinek személyre szabottan programozzák be, ez irányítja majd a kezelést, hogy minden tökéletesen működjön.

IPL arcfiatalítás

Ne is gondolj ráncfelvarrásra vagy botoxra, inkább menj kozmetikushoz, és kérd ezt. Nincs szükség injekciókra vagy szikére ahhoz, hogy éveket fiatalodj.

Az IPL, vagyis villanófényes kezelés a bőrön fejti ki hatását, ahol a molekulák belső változását idézi elő. Nagy energiamennyiségű fényt bocsát ki vakuszerűen. Ez a hámon áthaladva nagy területen stimulálja az irhát. Az irha sejtjei ezzel olyan ingert kapnak, melytől újra elkezdenek kollagént termelni, ami a bőr feszességéért felelős. Segítségével visszanyerhető a bőr természetes rugalmassága, csökkenthető a finom ráncok mennyisége, és mélysége.

Persze a bőr fiatalításán kívül még nagyon sok mindenre jó a villanófény. Például alkalmazható pigment terápiára, bőrfehérítésre és érkezelésre, de ami a legérdekesebb, hogy segíthet megemelni a melleket, és szőrtelenítésre is hatásosan alkalmazható.

Wellness Cafe tipp:
Mindhárom kezelést kipróbálhatod az Ánanda Szépség Oázisban. www.anandaszalon.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X