Főoldal > SZÉPSÉG > Friss, vidám színkavalkád – Tavaszi manikűrdivat

Friss, vidám színkavalkád – Tavaszi manikűrdivat

körömdíszkörömlakkmanikűrszínkavalkádtavasz
0

Írta: and

A tavasz a színek évszaka. Ilyenkor minden csodás színekben pompázik, előkerülnek a szekrény mélyéről a tarka ruhák, és egyre többet foglalkozunk a külsőnkkel. Ne hanyagold el körmeidet sem frissülés közben. Add meg nekik is a lehetőséget, hogy a legújabb trendek színeiben pompázhassanak! Rózsaszín minden mennyiségben Ha igazi nő vagy, mindenképpen kell, hogy legyen legalább egy, […]

A tavasz a színek évszaka. Ilyenkor minden csodás színekben pompázik, előkerülnek a szekrény mélyéről a tarka ruhák, és egyre többet foglalkozunk a külsőnkkel. Ne hanyagold el körmeidet sem frissülés közben. Add meg nekik is a lehetőséget, hogy a legújabb trendek színeiben pompázhassanak!

Rózsaszín minden mennyiségben

Ha igazi nő vagy, mindenképpen kell, hogy legyen legalább egy, de inkább több csodaszép rózsaszín körömlakkod. Idén tavasszal minden árnyalat „megengedett”, egészen a leghalványabbtól a barackon át, a vad pinkig. Csak az egyéniségedtől és a hangulatodtól függ, melyiket választod. Ha visszafogottabb vagy, részesítsd előnyben a gyöngyházfényű halvány rózsaszíneket, de ha úgy döntesz, hogy vagányra veszed a figurát, pompázzanak körmeid vad, csajos, matt pinkben. Bármelyik is tetszik meg, idén ezekkel az árnyalatokkal nem foghatsz mellé!

Wellness Cafe tipp: Ha igazi csajos színekre vágysz, keresd a Maybelline Colorama termékeit. A kollekció a rózsaszín és a piros legkülönbözőbb árnyalatait tartalmazza, melyeket egész évben megtalálhatsz a drogériákban. Ára: 699 Ft

koromcikk.jpg ()Tavaszi színkavalkád

Végre jön a tavasz, és előkerülnek a színek a ruhatáradban is. Ha igazán bátor vagy, a körömlakkok között is megtalálhatod a tavasz minden színét. Az idei tavasz és nyár legtrendibb színei a sárga, a világoszöld, a világoskék, és a halványlila lesz, mindez matt formában. Akár naponta is váltogathatod a ruhádnak megfelelően a különböző vagány színeket. De ha lehet, azért maradj a világos, visszafogottabb árnyalatoknál, és hanyagold az erősebbeket!

Wellness Cafe tipp: Nagyon jó tavaszi színeket találhatsz a Dm-ben kapható S-he márka polcain. Ezek között mindig az adott évszak legszebb színei jelennek meg. Válogass kedvedre! Ára: 569 forint

Díszítsd körmeidet!

A tavasszal virágba borul minden: szebbnél szebbek, színesebbnél színesebbek nyílnak mindenütt. Borítsd virágba te is körmeidet! A drogériák polcai tele vannak különböző körömmatricákkal, amik között találhatsz különböző színű és méretű virágokat is. Ezután már csak rajtad múlik, hogyan díszítesz vele. Tehetsz belőlük az összes körmödre, de ha csak egy kicsit különlegesebbé szeretnéd tenni a lakkod, akkor egy körmödre applikáld a motívumot. Legpraktikusabb, ha fehér matricát választasz, hiszen ez minden színű körömlakkodhoz passzolni fog. A körömmatricákat a száraz körömre, vagy körömlakkra ragaszd, és mindenképpen kend át egy réteg átlátszó fedőlakkal, hogy sokáig tartson, és ne kopjon le a víztől.

Ha jobban kedveled a csillogást, akkor mindenképp szerezz be körömdíszítő strassz köveket. Ezekkel az apró kis kövekkel könnyedén feldobhatod egyszínű körmeidet. Drogériákban találhatsz speciális készleteket, sokféle színű és méretű kövekkel. A matrica és strassz együttesét is kipróbálhatod, ha igazán különleges eredményt szeretnél.

A köveket közvetlenül a lakk felvitele után helyezd a körmeidre egy kis csipesz segítségével, hogy beleszáradjon a lakkba, így nem fog kiesni. A biztonság kedvért kend át egy réteg átlátszó fedőlakkal is.

Wellness Cafe tipp: Különböző díszítőkészleteket drogériákban, és parfümériákban is találhatsz. Ára: körülbelül 450 Ft

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X