Főoldal > SZÉPSÉG > Hódíts trendi sminkben Valentin-napon!

Hódíts trendi sminkben Valentin-napon!

sminkszépségValentin-nap
0

Írta: and

Bronzos pír Az arcszínező púderek plasztikusabbá és napbarnítottabbá alakítanak bármilyen sminket. Finoman vidd fel arcodra a bronzosítót és a pirosítót két rétegben: az előbbi kihangsúlyozza a lágy vonásokat, míg utóbbi egészséges és üde színt nyújt. Teszteld a Sensai/Kanebo bronzos púderjét (12 000 Ft), vagy az Avon ragyogást kölcsönző gyöngyeit, melyek gyémántos bőrt, luxusfényt és csábító […]

Bronzos pír

Az arcszínező púderek plasztikusabbá és napbarnítottabbá alakítanak bármilyen sminket. Finoman vidd fel arcodra a bronzosítót és a pirosítót két rétegben: az előbbi kihangsúlyozza a lágy vonásokat, míg utóbbi egészséges és üde színt nyújt. Teszteld a Sensai/Kanebo bronzos púderjét (12 000 Ft), vagy az Avon ragyogást kölcsönző gyöngyeit, melyek gyémántos bőrt, luxusfényt és csábító aurát kölcsönöznek (1999 Ft).

Wellness Cafe tipp: Bronzpúder (www.dr.hauschka.hu), Max Factor bronzos hatású púder (1800 Ft), arcpirosító dual (www.lamakeup.eu), selymes hatású arcpirosító Blooming Rose (www.parfum-kozmetika.hu)

Natúr szépség

Idén tavasszal a barna viszi a pálmát, hiszen olyan szín, ami mindenkinek jól áll. Ha extrémebb sminket szeretnél, bolondítsd meg sötét ceruzával szemeid környékét, és akár sötétlila vagy mélykék színeket is bevethetsz célod érdekében. A The Body Shop szemhéjpúdere a föld színeit adja vissza (7870 Ft), ám a honlapon csillogó színpalettákat is találhatsz. (www.netbodyshop.hu)

shutterstock_70437400.jpg ()A Rimmel nemrégiben piacra dobta a Glam’Eyes szemhéjpúdercsaládot 21 selymes árnyalatban. A szemhéjpúder habkönnyű állagának köszönhetően egyszerűen felvihető, és ha éjszakai bevetésre készülsz, biztosan feltűnő leszel.

Wellness Cafe tipp: Maybelline Dream Mousse Eyecolor Divine Gold (2700 Ft), Eyeshadow 26 Disco Queen tartós szemhéjpor Essence (499 Ft), Lancome Blush Multi Lumiére Rosy Glos (13 300 Ft)

Életteli ajkak

A rúzs a smink koronája, amit alaposan elronthatsz, ha nem figyelsz a részletekre. Tavasszal a pink az uralkodó szín, de használhatsz eper piros vagy korallos árnyalatokat is. A Miss Sporty Ladies Night ajakfénye 8 különböző színben hívja fel magára a figyelmet, a csillámos és élénk árnyalatok elképesztő 3D hatást nyújtanak, melynek párod sem tud majd ellenállni.

A L’Oreal Paris Colour Riche Stars Dark Chocolate (5600 Ft) magas fényű fedőrétege természetes látványt kölcsönöz, és olyan teltséget ad ajkaidnak, melytől lehengerlően szexissé válhatsz. A sminket precízen, rúzsecset segítségével vidd fel szád szélétől kezdve, majd rövid ecsethúzásokkal haladj befelé. A csókok ízét fokozhatod áttetsző szájfénnyel.

Wellness Cafe tipp: YSL Gloss Volupté 4 (7900 Ft), Bobbi Brown Glitter Lip Balm Paletta (www.douglas-parfumeria.hu), Plum Your Pucker áttetsző, színezett ajakfény (www.strawberrynet.com)

Tündöklő kezek

Ha unod már, hogy a hagyományos lakk lassabban köt, és többször át kell kenned, válassz gyorsan száradó, tartós, csillámos körömlakkokat a szivárvány bármely színében. A szezon a merészségről szól, idén rendkívül divatosak a kék sötétebb árnyalatai, a bézs és metál színek illetve az örök piros, vagy a burgundi.

A szép körömlakk feltétele a gondosan ápolt és manikűrözött kéz. Alakítsd egyforma hosszúságúra és formára körmeidet, majd finom polírozóval reszeld le a végeket. Gyenge, töredezett körmök esetén használj erősítő vagy speciális készítményeket, melyek pillanatok alatt megszáradnak. Az AHAVA körömerősítő lakkja különösen gazdag Holt-tengeri ásványokban, magas kalcium és magnézium tartalma megóvja és élettel tölti fel körmeidet. A terméket megrendelheted itt: www.ahava.hu
 
Wellness Cafe tipp: Maybelline Colorama csillámos körömlakk (550 Ft), MAC Style Clan sötétbarna körömlakk piros csillámokkal (3300 Ft), Moyra körömlakk 62 (340 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X