Főoldal > SZÉPSÉG > A legjobb szájfények minden igényre

A legjobb szájfények minden igényre

drogériasminkszájfényszépség
0

Írta: and

A praktikus – Miss Sporty Ladies Night Lipgloss Talán ez a legpraktikusabb szájfény, amit kapni lehet, és még az ára is nagyon jó. Bár nagyon különleges, egy egyszerű tollformáról van szó. Ha leveszed a kupakját, mindössze egyet kell kattintanod, pont, mint egy golyóstollal, és a kis ecseten egy csepp szájfény fog megjelenni. Pontosan annyit adagol, […]

A praktikus – Miss Sporty Ladies Night Lipgloss

Talán ez a legpraktikusabb szájfény, amit kapni lehet, és még az ára is nagyon jó. Bár nagyon különleges, egy egyszerű tollformáról van szó. Ha leveszed a kupakját, mindössze egyet kell kattintanod, pont, mint egy golyóstollal, és a kis ecseten egy csepp szájfény fog megjelenni. Pontosan annyit adagol, amennyire egyszerre szükséged lesz ahhoz, hogy csodaszép, ragyogó ajkakat varázsolj. Praktikussága még nem ér véget. Ott folytatódik, hogy kiszerelésének köszönhetően nem tud kifolyni, így megkímélve a táskáidat a balesetektől. A leghalványabb rózsaszíntől a málnáig minden árnyalatban kapható.

Hol és mennyi?
Drogériában, 849 forint

Az apróság – Manhattan Tasty Lips

Valószínűleg ez a legkisebb kiszerelésű szájfény, amit kapni lehet, még a legszűkebb farmer zsebében is elfér, viszont amilyen kicsi, olyan szép. Könnyű felvinni, és nagyon szépen egyenletesen tapad az ajkakon, természetes csillogást adva nekik. Az íze egészen meglepő. Választhatsz az amerikai grépfruit, a mexikói mangó vagy a svájci csokoládé közül, ami igazán ínycsiklandóan hangzik, csak el ne felejtsd, hogy ezt nem enni kell. A színeit illetően nem túl különleges. Öt színben kapható, átlátszó, halvány lilás rózsaszín, rózsaszín és kétféle barna. Bár elég natúr színek, ha a természetességet szereted a hétköznapokban, akkor neked tökéletes választás.

szajfeny2.jpg ()Hol és mennyi?
Drogériában, 1199 forint

A bulizós – S-he Double Lips Sensation

Ha imádsz bulizni, és gyakran mész is, akkor ez a neked való szájfény. A tartály két különböző oldalból áll. Az egyik oldalon találod az alapszínt, amit a rózsaszín és a barna árnyalatai közül választhatsz. Ez tulajdonképpen egy teljesen egyszerű szájfény, amit bármikor viselhetsz, még munkába is, hiszen semmi extra nincs benne. A vadabb részét a másik oldal tartalmazza. Ebben egy átlátszó szájfény van, ami az alapszínhez illő csillámokat tartalmazza, ez a második réteg. Szóval nappal az alapszín, buliba pedig mehet rá a csillám. Nagyon praktikus, ha nincs időd hazamenni buli előtt – segítségével egyetlen mozdulattal átváltozhatsz.

Hol és mennyi?
Dm-ben, 1199 forint

A sokszínű – Max Factor Vibrant Curve Effect

Csillogó is és illatos is, de ennek a szájfénynek nem ezek a különlegességei, hanem a felvivőfeje. Az applikátort az átlagosnál nagyobb felületűre tervezték, így egyetlen mozdulattal, tökéletesen lehet felvinni az ajkakra a szájfényt, az elhegyesedő vég pedig a szájzugokban nyújt segítséget a tökéletes munkához. A fej speciálisan barázdált, így nem csak a felületén tapad meg, hanem ezekbe a barázdákba is beszivárog, ennek segítségével egyenletesebb lesz a felvitel, szebben fogja kiemelni az ajkak vonalait. Tizennégy csillogó színben kapható. Az egyszerűbb rózsaszínektől egészen a ragyogó aranyig minden árnyalat megtalálható, amire valaha is szükséged lehet.

Hol és mennyi?
Drogériában, 2799 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X