Főoldal > SZÉPSÉG > A legtrendibb tavaszi lábravalók

A legtrendibb tavaszi lábravalók

cipőharisnyatavasztrendzokni
0

Írta: and

Feltűnő minták Az idei harisnyadivatot a virágok és a csipke vagy horgolt minták uralják. Virágmintás harisnyát a legkülönbözőbb színekkel és virág méretekkel találhatsz, szóval biztosan megtalálod a neked tetszőt, lehet az apró halvány színű, vagy nagy és rikító. Másik nagy divat a horgolt minta, de persze nem a régi típusú necc harisnyaszerű, hanem a szépen […]

Feltűnő minták

Az idei harisnyadivatot a virágok és a csipke vagy horgolt minták uralják. Virágmintás harisnyát a legkülönbözőbb színekkel és virág méretekkel találhatsz, szóval biztosan megtalálod a neked tetszőt, lehet az apró halvány színű, vagy nagy és rikító. Másik nagy divat a horgolt minta, de persze nem a régi típusú necc harisnyaszerű, hanem a szépen mintázott változat. Ezekből is nagyon sokfélét találhatsz, különböző tavaszi színekben és mintázatokkal.

Welness Cafe tipp: csipkemintás harisnya (Humanic, 1990 Ft.), virágmintás és horgolt harisnyák (Calzedonia, 2890 Ft.)

A szivárvány minden színében

labra3.jpg ()Igen, idén is divat a színes harisnyanadrág. Bármit megkaphatsz, amihez csak kedved van éppen, a leghalványabb pasztellszínektől, egészen a rikító, vad színekig. Minden mehet, ha tetszik, és persze összhangban van a ruháddal. Bár nagyon menő darabokat lehet kapni, azért figyelj oda, hogy az egyéniségednek megfelelő legyen, mert egy rosszul kiválasztott harisnya nagyon el tudja rontani az összehatást, nem trendi leszel, hanem nevetséges.

Wellness Cafe tipp: pasztellszínű harisnyanadrág (H&M, 990 Ft.)

Masnis, fodros zoknik

Bizony a masni nem csak a hajpántokon trendi, hanem a zoknin is. Mostanában egyre inkább divatba jöttek a térdzoknik. Persze nem a hagyományos egyszínű, amit a csizmádban dugdosol, hanem amelyiket akár meg is mutathatod a nagyvilágnak. Szóval a legtrendibb zoknik kisebb, nagyobb masnikkal és fodrokkal vannak ellátva. A lényeg, hogy a masni lehet bármekkora, csak egyezzen meg a zokni színével, a fodor viszont ne legyen hatalmas, inkább kicsi, de csinos.

Wellness Cafe tipp: fodros térdzokni (Calzedonia, 1500 Ft.), zokni kis masnival (Bershka, 1995 Ft.), nagy masnis (Stradivarius 2 db, 3995 Ft.)

labra2.jpg ()A mindig divatos balerina

A balerinacipők évek óta újra és újra meghódítják a női szíveket. Nagyon kényelmesek és praktikusak, ugyanakkor csinosak is. Szóval egy csini kis balerina nem hiányozhat a szekrényedből. Számtalan formábban és színben kapható, szinte minden alkalomra megtalálhatod a megfelelőt. Ez igazi telitalálat.

Wellness Cafe tipp: fekete balerina szívecskékkel (Springfield, 6995 Ft.), virágmintás (Zara, 5595 Ft.), klasszikus kis masnis (Bershka, 5990 Ft.)

Extravagáns egybetalp

Újra divat a fonott és a parafa talp, ha lehet minél magasabb sarokkal. Nagyon csinos, nőies viselet, de csak ha bírod a lábujjhegyen járást, ebből ugyanis a lapos egyáltalán nem menő, sőt. Ha a talp megvan, akkor már bármilyen fazont választhatsz az egyszerűbbektől a vagányabbakig.

Wellness Cafe tipp: masnis fonott talpú (Pull and Bear, 8995 Ft.), tengerészcsíkos (H&M, 5990 Ft.), extravagáns fűzős (Stradivarius, 13995 Ft.)

Laza tornacipő

Egyetlen ruhatárból sem hiányozhat egy szupertrendi tornacipellő, amit bármikor felkaphatsz, és nem kell miatta szégyenkezned. Tehát nagy szerencséd, hogy mostanában már a tornacipők is követik a divatot, és egészen csinos darabokat terveznek a divatcégek, hogy a gardróbod minden darabja megfeleljen a követelményeknek.

Wellness Cafe tipp: rózsaszín virágos (Bershka, 8995 Ft.), farmerból (Springfield, 6995Ft.), fehér és rózsaszín (Pull and Bear, 9995 Ft.)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X