Főoldal > SZÉPSÉG > A méret a lényeg! – Tavaszi gyűrűtrend

A méret a lényeg! – Tavaszi gyűrűtrend

gyűrűkiegészítőtavasztrend
0

Írta: and

Ezüstös ragyogás Az idei ékszertrend a minimalista, letisztult és egyszerű formákra fókuszál. A fénylő ezüstgyűrűk akár önmagukban, akár apró kövekkel, strasszokkal díszítve remek kiegészítői lehetnek. Válaszd a Pilgram antik hatású, fehér kőberakásos gyűrűjét, hogy feltűnő és ellenállhatatlan lehess. Wellness Cafe tipp: Köves gyűrű kulccsal, feliratos gyűrű lakattal (Guess), napköves ezüstgyűrű (Apsara Silver), ezüstgyűrű cirkóniakővel (Orex). […]

Ezüstös ragyogás

Az idei ékszertrend a minimalista, letisztult és egyszerű formákra fókuszál. A fénylő ezüstgyűrűk akár önmagukban, akár apró kövekkel, strasszokkal díszítve remek kiegészítői lehetnek. Válaszd a Pilgram antik hatású, fehér kőberakásos gyűrűjét, hogy feltűnő és ellenállhatatlan lehess.

Wellness Cafe tipp:
Köves gyűrű kulccsal, feliratos gyűrű lakattal (Guess), napköves ezüstgyűrű (Apsara Silver), ezüstgyűrű cirkóniakővel (Orex).

Vintage csillogás

A klasszikus arany soha nem megy ki a divatból, mely viselőjének elegáns és előkelő megjelenést kölcsönöz. Ha kedveled a finoman kidolgozott ékszereket, az antik hatású arany pecsétgyűrűt (Scotch&Soda) viselheted céges bulira, vagy az első randira.

Wellness Cafe tipp:
Aranyozott gömbgyűrű (Swarovski), füstkvarc-arany gyűrű (Nanis/Pave), köves aranygyűrű (www.goldatti.hu).

gyuru2.jpg ()Romantikus hódítás

A csajos, bolondos formákkal és színes szimbólumokkal díszített gyűrűk garantáltan jókedvre derítenek. A Nomination kínálatában kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb kristályos, vagy vicces kiegészítők között. A szögletes formájú, kék köves gumis gyűrű különösen egy klasszikus stílusú koktélruha mellett érvényesül.

A 2011-es tavaszi és nyári Thomas Sabo-kollekciót a popzene és a pop-art stílus ihlette. A paletta kínálat rendkívül színes: a neon, a pink, a fekete és a mókás figurákat ábrázoló ékszerek téged is jókedvre derítenek.

Wellness Cafe tipp:
Köves, csigavonalakkal díszített gyűrű (Pandora), bogyós kristálygyűrű (anikjewellery.com), virágos gyűrű (Orsay).

Kristályos szikrázás

Egy ünnepi összeállítást még feltűnőbbé varázsolhatsz ragyogó gyémánt vagy kristályberakásos ékszerrel. Hódíts a B’You zöld köves, antik tervezésű gyűrűjével és zsebeld be az elismerő pillantásokat (ára 590 Ft).

Wellness Cafe tipp:
Kristályos fekete-fehér gyűrű (Xenox/Anik), csillagos vastag gyűrű (Zinzi), lyukacsos gyűrű (Naga).

Plasztik varázs

A retro stílus tavasszal újra menő. Remek és feltűnő választás a plexi gyűrű, melybe színes, magyar népi motívumot rejtettek, a mintákat pedig kis szegecsek egészítették ki.

Wellness Cafe tipp:
Műanyag gyűrű (New Yorker), plasztik fehér gyűrű (Mango).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X