Főoldal > SZÉPSÉG > Dobd fel unalmas frizurád csodás kiegészítőkkel!

Dobd fel unalmas frizurád csodás kiegészítőkkel!

ékszerfrizurahajhajdíszkiegészítő
0

Írta: and

Éjszakai csillogás A partiruhádat remekül feldobhatja egy vonzó és szexi hajpánt. A legújabb divat szerint akár ezüst, akár arany változatára voksolsz, garantáltan ellenállhatatlan leszel. Hosszú hajadat laza kontyba is feltekerheted, vagy befonhatod klasszikus tincsekbe, és megkoronázhatod szépségedet egy virágos vagy köves hajpánttal. Wellness Cafe tipp: selyemvirágos hajpánt (Bijou Brigitte, 1590 Ft), köves hajpánt (Zara, 2995 […]

hairband1.jpg ()Éjszakai csillogás

A partiruhádat remekül feldobhatja egy vonzó és szexi hajpánt. A legújabb divat szerint akár ezüst, akár arany változatára voksolsz, garantáltan ellenállhatatlan leszel. Hosszú hajadat laza kontyba is feltekerheted, vagy befonhatod klasszikus tincsekbe, és megkoronázhatod szépségedet egy virágos vagy köves hajpánttal.

Wellness Cafe tipp: selyemvirágos hajpánt (Bijou Brigitte, 1590 Ft), köves hajpánt (Zara, 2995 Ft), fekete rózsás tüll hajpánt (Stradivarius, 2595 Ft).

Lollipop-hatás

A kislányos külső mindig beválik a pasiknál, különösen akkor, ha viselkedéseddel is rákontrázol egy kicsit. Választhatsz pöttyös, csíkos, neonszínű vagy mintás hajráfokat, melyek tökéletesen kiegészítenek még egy egyszerű szerelést is.

Wellness Cafe tipp: pöttyös hajráf (Cherokke, 750 Ft), masni alakú, állatmintás hajcsat (Bershka, 599 Ft).

kislanyoshairband.jpg ()Édes masnik

Semmi kedved a céges partira új ruhát venni? Ha bírod a szokatlan kreációkat, egy feltűnő masnival és merész sminkkel elnyerheted a legszexibb kolléganő címet. A festésnél használhatsz bátran csillámos színeket, ám ha vérvörös ajkaidra szeretnéd terelni a pasik figyelmét, a szemsmink mindig visszafogott legyen.

Wellness Cafe tipp: lila masni (Happy Bizsu, 1990 Ft), kék masnis hajpánt (New Yorker, 1250 Ft), kristálymasni (Swarovski, 25000 Ft).

Tollakból áll a világ

Ha szárnyalni szeretnél örömödben, jó hírünk van: ismét nagyon menők a tollas kiegészítők, melyek tavasszal a szivárvány minden színében pompáznak. A vadító megjelenéshez válassz lila, éjkék vagy bíbor színűt, ám ügyelj arra, hogy harmóniában legyen azzal, amit viselsz.

Wellness Cafe tipp: tollas hajpánt (Fanatiq, 5480 Ft), fekete tollas hajcsat (H&M, 790 Ft).

tollhairband.jpg ()Részletekben gazdag

A klasszikus hajtű és hullámcsat gyöngyökkel, kövekkel vagy strasszokkal díszítve újraértelmezheti öltözékedet. Az apró kiegészítők feltűnőek és egyedik, így önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy mágnesként vonzd a fürkésző tekinteteket. A hajlakkal bánj óvatosan, és csak az ékszer felhelyezése után fixáld a frizurát, hogy a kövek eredeti fényükben ragyoghassanak.

Wellness Cafe tipp: lila köves csat (Bijou Brigitte, 2500 Ft), Ft), strasszos hajtű (12 db, 800 Ft, www.passziobizsu.hu/index.php)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X