Főoldal > SZÉPSÉG > Narancsbőr és egyéb katasztrófák – Íme, a megoldás!

Narancsbőr és egyéb katasztrófák – Íme, a megoldás!

lipomasszázsnyirokdrenázsultrahangultratonevelashape
0

Írta: and

Levezető nyirokdrenázs Ahhoz hogy eltűnjenek a zsírpárnák rólad, a legjobb módszer a nyirokkeringés stimulálása. Bár a kézi nyirokmasszázs önmagában is remekül beindítja a keringést, a kezelést, a még jobb eredmény érdekében úgynevezett „nadrágcsizmával” is ki lehet egészíteni. Ezzel a légkamrás eszközzel –úgy néz ki, mint egy óriásnadrág – a teljes láb, csípő és has gépi […]

Levezető nyirokdrenázs

Ahhoz hogy eltűnjenek a zsírpárnák rólad, a legjobb módszer a nyirokkeringés stimulálása. Bár a kézi nyirokmasszázs önmagában is remekül beindítja a keringést, a kezelést, a még jobb eredmény érdekében úgynevezett „nadrágcsizmával” is ki lehet egészíteni. Ezzel a légkamrás eszközzel –úgy néz ki, mint egy óriásnadrág – a teljes láb, csípő és has gépi nyirokmasszázsát el lehet végezni. Az eljárás méregtelenít, csökkenti az ödémát, serkenti keringést és ezáltal a salakanyagok elszállítását – egyszóval hozzájárul a fogyókúra eredményességéhez, megelőzi a narancsbőr kialakulását vagy javítja annak állapotát. Általában kombináltan alkalmazzák: a kezelés során a nyirokterapeuta először gyengéd, körkörös, pumpáló, nyomó-simító mozdulatokkal dolgozik, erre később a légpumpás „óriásnadrág” is rásegít. Az eredmény a kúra végére centikben mérhető.

Lájtos lipomasszázs

A lipomasszázs (LPG) ugyancsak jó választás, mert azokat a testrészeket is képes formálni, amelyek nem reagálnak sem tornára, sem fogyókúrára. A technológia lényege az egymástól függetlenül, különböző irányban és sebességgel mozgó motorizált hengerekben rejlik – ezek lehetővé teszik a kötőszövet felszíni és mélyebb rétegeinek egyidejű kezelését, karcsúsítását. A módszer a megereszkedett bőr kezelésére is alkalmas.

Ultrajó ultrahang

Az ultrahangos kezeléseket szintén csak dicsérni tudjuk: az előző kettőhöz hasonlóan abszolút fájdalommentesek, és hatékonyan fogyasztanak. Ráadásul nem is kicsit: egy-egy kezelés során a combokon akár 1–3 centiméteres körméretcsökkenést is tapasztalhatsz. A kezelés során lebontott zsírt a szervezet a nyirokrendszeren és a májon keresztül kiüríti, ráadásul a zsírral együtt a mérgek is távoznak. Jó hír, hogy a hagyományos mellett már létezik még hatékonyabb, 3 lépésben végezhető, kombinált, fókuszált ultrahangos, rádiófrekvenciás és foto-elektro-dinamikus kezelés. Ennél a módszernél először különböző masszírozófejeket helyeznek a fogyasztandó területekre, majd némi ultrahangos rásegítéssel jól megdolgozzák azokat, plusz ezzel párhuzamosan zsírbontó, feszesítő hatóanyagok juttatnak a bőrbe.

narancsborcikk.jpg ()Hullámzó ultratone

A módszer annak köszönheti hatékonyságát, hogy különleges, az emberi agy természetes jeleihez hasonló bioelektromos impulzus segítségével formálja újra és hozza tónusba a problémás testrészeket. A készülék húsz elektródával működik és egyszerre tíz területen vethető be. A teljes kötőszövetet képes átdolgozni, sőt, a mélyen fekvő izmokat is eléri. A gépezet nagy előnye az is, hogy sokféle program elvégzésére alkalmas, így te döntheted el, hogy karcsúsodni szeretnél-e vele, az izomtónusodat akarod fokozni, vagy a narancsbőrödnek intenél búcsút, esetleg csípődet, popsidat emelnéd meg.

Varázslatos velashape

A velashape módszere négy különböző technológia – a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs – egyesítésével gyakorol kedvező hatást a zsírpárnákra és a bőrfelszínre. Az eljárás lényege, hogy az infravörös fény és a bipoláris rádiófrekvencia felmelegíti a mélyebb bőrrétegeket is, ahol a narancsbőr kialakulásáért felelős zsírok és salakanyagok felhalmozódtak, majd vákuummal serkenti a vérkeringést, illetve segít eljuttatni a sejtek közötti folyadékot a nyirokrendszerbe – e folyamat eredménye értelemszerűen az, hogy a zsírsejtekben tárolt zsír könnyebben lebomlik, a zsírsejtek mérete pedig csökken. Hála mindennek csökken a bőr felületi egyenetlensége.

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X