Főoldal > SZÉPSÉG > Tavaszi trendkörkép: ezeket az alapdarabokat semmiképpen ne hagyd ki!

Tavaszi trendkörkép: ezeket az alapdarabokat semmiképpen ne hagyd ki!

alapdarabdivatruhatavasztrend
0

Írta: and

A télikabát- sapka-sál kombót lassan ideje könnyebb darabokra cserélni. Megmutatjuk, hogy a téli kedvencek közül mely fazonok bukkannak fel a legfrissebb trendekben! Csipkecsodák A romantikus, áttetsző csipkeminta a téli szezon óta a kifutók egyik legkedveltebb darabja. Roberto Cavalli nőies mini ruhákat, míg Alberta Ferretti környezettudatos, organikus pamut blúzokat álmodott belőle. Idén nyáron a vampos fekete […]

A télikabát- sapka-sál kombót lassan ideje könnyebb darabokra cserélni. Megmutatjuk, hogy a téli kedvencek közül mely fazonok bukkannak fel a legfrissebb trendekben!

Csipkecsodáklaceblouse.jpg ()

A romantikus, áttetsző csipkeminta a téli szezon óta a kifutók egyik legkedveltebb darabja. Roberto Cavalli nőies mini ruhákat, míg Alberta Ferretti környezettudatos, organikus pamut blúzokat álmodott belőle. Idén nyáron a vampos fekete mellett ártatlan fehér csipkeruhák tömegét láthatod viszont a kirakatokban, melyek ideális társaid lehetnek a régóta várt, fülledt nyári éjszakákon.

Farmer mánia

Szintén nagy visszatérő a farmer, ami talán az aranyláz óta nem örvendett ekkora népszerűségnek. Thakoon kifutóján a lányok tetőtől talpig kedvenc kék anyagunkban várják a tavaszt. Az anyag táskákon, cipőkön, kiegészítőkön, de még sapkákon is fel-felbukkan. Lehet világos vagy sötét, koptatott vagy csőfazon, sőt most akár a régi kedvenc bőszárú farmeredet is előkaphatod!

Egy kis rock

A legjobb befektetésnek még mindig egy motoros bőrdzseki tűnik – a Burberry ház által mennybe emelt darab szezonok óta a tervezők kedvence. Láttuk már válltöméssel, zakó fazonban vagy szegecsekkel díszítve – mindenhogy szuperdivatos. Előszeretettel passzítják kontrasztként virágos, nőies ruhákhoz, de részletgazdag változata egy egyszerű pólót is trendivé varázsol.

flower.jpg ()Virágos jókedv

Idén nemcsak a természet fog kivirágozni a jó idő beköszöntével, Stella McCartney ruháit óriási pipacsok díszítik, míg a Dolce&Gabbana páros az apró mezei virágokra szavazott díszítésként. A mintával most szinte mindenhol találkozhatsz: sálak, táskák, estélyik, hárem nadrágok, strandruhák vagy éppen színes zoknik formájában. Kapd magadra, és garantált a rózsás kedv!

Metál hangulat

Míg a fényes, gazdag anyagokat általában meghagyjuk télre, a Rodarte és az Etro tervezőinek hála idén nem kell átmeneti nyugdíjba küldeni a kedvenc csillogó arany, bronzos darabokat. Az esti viseletre szánt miniruhák mellett a Burberry már a legendás ballonjainak metálos változatát is elkészítette. Kezdődjön a szombat esti parti!

Overall

Sokak kedvenc bebújós darabjának a tavaszi-nyári szezonban sem kell elbúcsúzni a reflektorfénytől. Sőt, az overall, talán éppen a praktikussága miatt, újabb területeket hódított meg. Max Mara kifutóin elegáns drapp, irodai viseletre alkalmas változata tűnt fel, de szinte bármilyen mintával, anyaggal és hosszal megtalálhatod a boltok polcain.

Masculin hangulatban

Télen hódítottak a férfias szabású nadrágok, élére vasalt kosztümök és hatalmas pulóverek. Ha kölcsönvettél férfi ismerőseidtől néhány ruhadarabot, érdemes még egy ideig meghosszabbítani a bérletet! A férfi blézerek szinte minden nagy divatháznál vezető szerepet kaptak, szoknyával vagy jó idő esetén sorttal párosítva igazán laza és elegáns leszel!

Fotó: polivore.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X