Főoldal > SZÉPSÉG > Újra menő a farmerdzseki!

Újra menő a farmerdzseki!

divatosfarmerdzsekikiegészítőretrótavasz
0

Írta: and

Rock Lady A motoros szabású farmerdzseki (Levi’s, 29990 Ft) ismét divatba jött, amelyet egy vadító, füstös sminkkel még izgalmasabbá tehetsz. A szegecses változathoz (Mango, 19995 Ft) válassz bátran finomabb és nőiesebb felsőrészeket. A folklór idén nagyon menő, a bojtok, a kézműves betétek és a hímzések egy sötétkék farmerdzsekivel kombinálva merész megjelenést kölcsönöznek. Wellness Cafe tipp: […]

Rock Lady

A motoros szabású farmerdzseki (Levi’s, 29990 Ft) ismét divatba jött, amelyet egy vadító, füstös sminkkel még izgalmasabbá tehetsz. A szegecses változathoz (Mango, 19995 Ft) válassz bátran finomabb és nőiesebb felsőrészeket. A folklór idén nagyon menő, a bojtok, a kézműves betétek és a hímzések egy sötétkék farmerdzsekivel kombinálva merész megjelenést kölcsönöznek.

Wellness Cafe tipp: Cipzáras farmerdzseki Pepe Jeans (30 595 Ft), bújtatott cipzáras, Mustang (26 990 Ft), kapucnis fekete farmerkabát, New Yorker (11 990 Ft).

Furfangos kiegészítőkfarmerdzseki1.jpg ()

Fűszerezd a klasszikus szabású farmerkabátot néhány feltűnő karpereccel, hosszú nyaklánccal vagy egy vagány fülbevalóval, és percek alatt alkalmi viseletet kreálhatsz.
A bátrak most kalapot hordanak, amelyek tökéletesen passzolnak a vékony anyagból készült, kőkoptatott farmerkabáthoz (Retro Jeans, 19990 Ft), vagy a kultikus, állógallérral, zsinórbehúzóval, ráncolt zsebekkel készült farmerdzsekihez. (21360 Ft, otto.hu)

Wellness Cafe tipp: Tűrd fel a dzseki ujját, hogy mindenki megcsodálhassa az alatta viselt trendi karkötődet vagy hatalmas órádat.

Neon őrület

Rikító narancs, vad sárga, foszforeszkáló pink: a 80-as évek cukorkaszínei főszerepet kapnak tavasszal, amelyek remekül mutatnak egy indigókék, szürke vagy fehér farmerdzsekivel. A merész színek kavalkádja vidámságot és jókedvet kölcsönöz: a zöld, a kék nyugtat, míg a piros, a narancs és a sárga energiával tölt fel.

Wellness Cafe tipp: Rövid fazonú, asszimetrikusan cipzáras farmerdzseki, New Yorker (11 990 Ft), belül kockás farmerdzseki (4999 Ft, bonprix.hu).

Sportosan kényelmesfarmerdzseki2.jpg ()

Ha minden helyzetben jól akarod magadat érezni, válassz olyan természetes alapanyagokat, mint a len, a pamut vagy a vászon. A GAS farmerből készült karcsúsított zakója bármilyen alkalomra tökéletes (49900 Ft), míg a Charles Vögele farmering (9990 Ft) jól illik egy délutáni kávézáshoz, vagy egy elegáns partihoz. Bolondítsd meg a fehér farmerdzsekit (H&M, 14 990 Ft) színes sállal vagy méretes napszemüveggel.

Wellness Cafe tipp: Ha alacsonyabb vagy, viselj hosszított változatú kabátot, amely optikailag nyújtja alakodat.

Csajos hódítás

A képregény-és mesehősök idén megjelennek a pólókon, a táskákon és a cipőkön egyaránt.
A laza, kapucnis farmerkabáthoz (Fishbone, 11990 Ft) húzz Miki egeres felsőt (Mango, 4595 Ft, képregénymintás kapucnis pólót (Jeans Club, 5995 Ft), és vágd zsebre az elismerő tekinteteket.

sumatrajeggings.jpg ()Határtalanul nőies

A puffos ujjak tavasszal a farmerdzsekikben is visszaköszönnek. Ha szeretnél elragadóan kacér lenni, válaszd Tóth Bori puffos ujjú, koptatott kabátját (tothbori.com), vagy a New Yorker rövid fazonú, koptatott és puffos vállú dzsekijét (8590 Ft). Ha igazán csajos külsőre vágysz, szerezd be a GAS 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának legizgalmasabb darabját, a Sumatra JEGGINGS-t, mely a jeans és a trendi leggings ötvözete. A kollekció további különlegessége, hogy egyes modellek kifordítható változatban is kaphatók. A mindkét oldalán hordható Sumatra JEGGINGS 5 zsebes fazonja nem pusztán hangsúlyozza a viselőjének alakját, hanem közben remekül alkalmazkodik is hozzá. (Fekete, szürke és barna színben kapható 23.000 Ft-tól, www.gasjeans.hu).

Kőkemény retro

A márványkoptatott farmer ismét reneszánszát éli. Akár a G-Star klasszikus fazonú, kőkoptatott dzsekijére (52 900 Ft), akár a H&M kőmosott farmerkabátjára (10 590 Ft) voksolsz, garantáltan feltűnő leszel.

Wellness Cafe tipp: Egy kőkoptatott farmerkabáthoz nem illik a hasonló mintájú farmernadrág, inkább húzz hozzá elegáns, magasított derekú nadrágot vagy dögös miniszoknyát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X