Főoldal > SZÉPSÉG > A csodaszép, ápolt dekoltázs titka

A csodaszép, ápolt dekoltázs titka

bőrápolásdekoltázsszépségtestápolás
0

Írta: and

Azért, hogy arcunk mindig ragyogó és fiatalos legyen, nagyon sokat teszünk. Naponta használjuk a legkülönfélébb lemosókat, krémeket és pakolásokat, azonban arra nem gondolunk, hogy a nyak és a dekoltázs ápolása is éppen ilyen fontos lenne, hiszen ez a testrészünk az arc után a legszembetűnőbb. Sajnos ez általában már csak akkor jut eszünkbe, amikor meglátjuk az […]

Azért, hogy arcunk mindig ragyogó és fiatalos legyen, nagyon sokat teszünk. Naponta használjuk a legkülönfélébb lemosókat, krémeket és pakolásokat, azonban arra nem gondolunk, hogy a nyak és a dekoltázs ápolása is éppen ilyen fontos lenne, hiszen ez a testrészünk az arc után a legszembetűnőbb. Sajnos ez általában már csak akkor jut eszünkbe, amikor meglátjuk az öregedés jeleit, de akkor már késő.

Kezdj el időben megfelelően törődni a bőröd szépségével és fiatalosságával, hogy később ne kelljen garbókkal és nagy kendőkkel takargatnod egyetlen testrészed se.

Radírozz minden héten

A tökéletes ápolás része a heti egyszeri testradírozás, ami nagyon sokat tehet a szép dekoltázsért. Ezen a részen a bőr pont olyan, mint az arcon, és mivel kevesebb a faggyúmirigy is, nagyon könnyen kiszárad, és ráncosodik. A rendszeres radírozás megújítja a dekoltázs bőrét, feszesebbé teszi, és megóvj a környezet káros hatásaitól.

Válassz természetes anyagból készült testradírt. Lehetőleg legyen benne valamilyen olaj is, ami vitaminokban gazdag, és nagyon jót tesz. Otthon is egyszerűen készíthetsz ilyet egy kis barna cukor, és olívaolaj összekeverésével.

dekoltazs2.jpg ()Olajozz bátran

Hogy bőröd mindig szép és feszes legyen, hetente néhány alkalommal érdemes bőrápoló olajjal masszíroznod. A legtöbb ilyen készítmény tartalmaz szőlőmagolajat, ami serkenti a kollagén termelést, antioxidánsokat, és vitaminokat, melyek megelőzik a bőr kiszáradását, a vízvesztést, és lassítják a bőr öregedését. A rendszeres olajozás a dekoltázs és a mell bőrét selymessé és bársonyossá teszi.
Este, zuhanyozás után, vagy közben, óvatosan masszírozd be a bőrödbe, és hagyj neki időt, hogy teljesen beszívódhasson.

Pakolás

Ahogy az arcodra, a dekoltázsodra is érdemes hetente egy-két alkalommal pakolást tenni. A jó minőségű alapanyagokból készített pakolások segítenek hosszú távon hidratálni, és olyan fontos anyagokat tudsz így a bőrbe juttatni, melyekre nagy szüksége van, hogy sokáig feszes maradhasson. Készíthetsz ilyeneket házilag is egy kis tojásfehérjéből, ami feszesít, valamint tejszínből és banánból, melyek vitaminjaiknak köszönhetően ápolják a száraz bőrt. Gyógyszertárakban vásárolhatsz agyagport is, amiből kevés vízzel nagyon hatásos pakolást készíthetsz. A gyógyászati agyag ugyanis tele van olyan ásványi anyagokkal, melyek elengedhetetlenek a csodás és egészséges bőr eléréséhez.

Hidratálás minden nap

Nem csak az arcbőr minden napos táplálása elengedhetetlen, hanem a testé is. A megfelelő ápoló krém feszesíti a bőrt, vitaminokkal és ásványi anyagokkal teszi egészségessé, és megakadályozza a bőr öregedését. Reggel és este érdemes jó minőségű testápolóval alaposan bekenni a dekoltázs és a mell bőrét.

Wellness Cafe tipp:
Ha tökéletes ápoló és feszesítő krémet keresel, válaszd a Decoletteceutical-t. Ez a készítmény segít megőrizni a nyak, a dekoltázs és a karok bőrének feszességét. A benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően, azonnal észrevehető a hatása. Kapható gyógyszertárakban, ára: 8490 forint.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X