Főoldal > SZÉPSÉG > A tavasz csodás cipőtrendjei

A tavasz csodás cipőtrendjei

cipődivattavasztrend
0

Írta: and

Városi romantikus Ha kedveled a nőies darabokat és a nude árnyalatokat, válassz olyan viseletet, amely a rózsák, szalagok, fodrok felidézésével emeli ki a nőiességedet. A bőrkombinációs, magas sarkú szandálban (SMH, 13 990 Ft), a szintetikus balerina cipőben (Never2Hot, 5990 Ft), vagy a szatén Peeptoe-ban (12 990 Ft) lehengerlően bájos leszel. További részletek: www.shoemanic.com Wellness Cafe […]

Városi romantikus

Ha kedveled a nőies darabokat és a nude árnyalatokat, válassz olyan viseletet, amely a rózsák, szalagok, fodrok felidézésével emeli ki a nőiességedet. A bőrkombinációs, magas sarkú szandálban (SMH, 13 990 Ft), a szintetikus balerina cipőben (Never2Hot, 5990 Ft), vagy a szatén Peeptoe-ban (12 990 Ft) lehengerlően bájos leszel. További részletek: www.shoemanic.com

Wellness Cafe tipp: Egy csipkés magas sarkú (Graceland, 5990 Ft) vagy egy állatmintás fatalpú (Borgo, 13990 Ft) csak úgy vonzza a tekinteteket.

csipkeszandal.jpg ()Céltudatos

Szeretnél szexis lenni a munkahelyeden, és feldobnád valamivel az unalmas kiskosztümödet? Ha fontos számodra a stílus és a minőség, a Buffalo hiperszexi fekete-fehér magassarkújában (35 900 Ft), a Cuple piros szandáljában (35620 Ft) vagy a Tamaris velúr cipellőjében (12990 Ft) biztosan megfőzöd a főnökeidet.

Wellness Cafe tipp: Kék velúr, alkalmi magas sarkú (Debenhams, 10 700 Ft), lyukacsos barna szandál (Young Spirit, 10 990 Ft), nyers színű, elöl csavart magas sarkú (Bata, 26 900 Ft)

Fekete hattyú

Ha téged is megihletett a film, húzz magadra egy balerinacipőt, így biztosan nem fog fájni a lábad a nap végén. A Promod kerekorrú, szatén masnis balettcipője (7000 Ft) minden alkalomra remek választás, ám ha merészebb vagy, bővítsd bátran kollekciódat virágos (Reno, 5490 Ft, Salamander, 39 990 Ft), neon (Vagabond, 14 990 Ft), vagy lakk (Pimkie, 4790 Ft) változattal.crystalbalett.jpg ()

Wellness Cafe tipp: Köves balerinacipő (Guess, 38990 Ft), velúros (H&M, 3990 Ft), bőr (Springfield, 6995 Ft)

Sportimádó

A tornacipők kevésbé nőies jellegét remekül ellensúlyozhatod csajos kiegészítőkkel, feltűnő ékszerekkel. Kiránduláshoz, vagy egész napos lófráláshoz tökéletes a Nike vászonból készült, ezüstösen csillogó sportcipője (14 990 Ft), ha pedig a Converse szerelmese vagy, kukkantsd meg a DC és a Converse közös kollekcióját a képregényhősökkel. (www.converse.hu)

Wellness Cafe tipp: Színes tornacipők (www.playersroom.hu), lila szabadidőcipő (Adidas, 17 999 Ft), leopárdmintás tornacipő (Deichmann, 3990 Ft)

adidas.jpg ()Formabontó

Imádod a feltűnést és szeretnéd, ha tiéd lenne a szezon legharsányabb darabja? A Furla plasztik szandáljában (30000 Ft) vagy neonzöld, nagy virágdíszes gumis balerinacipőjében (18 500 Ft) garantáltan megkapod, amit csak akarsz. A szivárvány színeit is hordhatod a lábadon, ha a Zara színes bőrből készült lábbelijére (24 995 Ft) vagy a Devergo lila-pink szaténcipőjére (12990 Ft) szavazol.

Modern vadóc

Renitens, szabályokat áthágó és bevállalós személyiség vagy? Az extrém stílushoz most szegecsek, csatok, cipzárak és láncok is csatlakoznak, így hozzád illik az Anita Moda fekete, dögös bokacsizmája (38 600 Ft), vagy a láncos, szexis tűsarkú (www.dolcegabbana.com), amely bármilyen egyszerűbb ruhát partiképessé varázsol.

Wellness Cafe tipp: Szegecses telitalpú szandál (Piu Di, 13 900 Ft), extra magas, szegecses pántos cipő (Mango, 18 795 Ft)

Retromániásplatformcipo.jpg ()

A régi klumpa idén újra fénykorát éli, ám az eddigieknél jóval ötletdúsabb kivitelezésben. A szegecselt, csatos, virágmintás vagy elöl nyitott modellek között te is megtalálhatod azt, amelyik igazán közel áll ízlésedhez.

A platform cipők a múltat idézik, ami ideális választás, hisz egyesítheted a kényelmet a funkcionalitással. A Deichmann tavaszi fazonjai most felülírják mindazt, amit valaha a cipőkről gondoltál (www.deichmann.hu).

Wellness Cafe tipp: Barna, elöl szegecselt klumpa (H&M, 9990 Ft), parafatalpú cipő (F&F, 6200 Ft), virágos mintájú telitalpú (Benetton, 15 490 Ft)

Harcos amazon

A letűnt civilizációkat és az ókori hangulatot elevenítik meg a saruk, amelyek nem csupán trendi, ám roppant kényelmes viseletek. Az egészség mellett a divat oltárán is áldozhatsz, ha a Scholl hasított bőrből készült sarujába (14 200 Ft) huppansz.

Wellness Cafe tipp: Gladiátor szandál (Vagabond, 19 900 Ft), köves saru (Unisa, 29 990 Ft), selyemvirágos (Lloyd, 39 990 Ft)

jeanscipo.jpg ()Farmerlány

Bármit húzol a lábadra, egy dögös farmerból készült cipővel sok pasit megszédíthetsz. A nyitott elejű, hosszú szárú farmercsizma (www.guess.com) elképesztően szexi, míg a Killah farmer anyagú telitalpújában (18 990 Ft) bátran nyakadba veheted a várost.

Wellness Cafe tipp: Farmer sportcipő (www.ecco.com), világoskék, mintás farmercipő (www.plaza.unas.hu), elöl cipzáras farmer magas sarkú (www.divatplaza.hu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X