Főoldal > SZÉPSÉG > Így lesz tökéletes a problémás bőröd!

Így lesz tökéletes a problémás bőröd!

bőrápolásbőrproblémakezeléskozmetikum
0

Írta: and

Egyenetlen, problémás bőr A stressz, a környezeti hatások és a hormonszint változása mind rossz hatással vannak a bőrre. Ha úgy látod, hogy arcbőröd fakó, a felszíne egyenetlen, foltos, és apró ráncok jelennek meg rajta, akkor bizony igazán problémás bőrrel vagy megáldva. A legnagyobb problémát a túlzott faggyútermelés jelenti, ami ideális táptalaj a pattanásoknak és más […]

Egyenetlen, problémás bőr

A stressz, a környezeti hatások és a hormonszint változása mind rossz hatással vannak a bőrre. Ha úgy látod, hogy arcbőröd fakó, a felszíne egyenetlen, foltos, és apró ráncok jelennek meg rajta, akkor bizony igazán problémás bőrrel vagy megáldva. A legnagyobb problémát a túlzott faggyútermelés jelenti, ami ideális táptalaj a pattanásoknak és más bőrhibáknak. Ahhoz, hogy valóban eredményesen kezeld a problémáidat, nem csak a kialakult, látható tünetekre kell koncentrálnod, inkább az alap problémát kell orvosolni.

Wellness Cafe tipp:
Vichy Normaderm arcradírozó tisztító gél, 3290 Ft.
Vichy Normaderm pórusösszehúzó tisztító tonik, 3065 Ft.
Vichy Normaderm hidratálókrém problémás bőrre, 4900 Ft.

szepsegcikk.jpg ()Ajánlott kezelés: Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy fájdalommentes kezelés, mely tulajdonképpen bőrcsiszolás. A kezelés során a legfelső, elhalt hámréteget távolítják el, így felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. A kezelések hatására a sejtek állandóan megújulnak, ennek eredményeként csökkennek a ráncok, halványodnak a foltok, a bőr simább tapintásúvá válik. Eltűnnek a mitteszerek, és a zsíros érzés. Másik nagyon jó hatása, hogy hámlasztás után az ápoló krémek sokkal könnyebben szívódnak fel, így hatásuk jóval intenzívebb.

Itt próbálhatod ki: Bársony Lézerklinika

Pattanásos bőr

Pattanások ma már nem csak a tinikre jellemzőek, nagyon sok felnőtt is rendszeresen megküzd velük. Sok minden kiválthatja a gonosz pöttyöket, mint például a helytelen táplálkozás, a hormonális változások, vagy a betegségek. A legnagyobb probléma, hogy általában ebben az esetben is csak a tüneteket kezeljük a különböző stiftekkel és zselékkel, ahelyett, hogy az okot szűntetnénk meg.

Wellness Cafe tipp:
Eucerin DermoPurifyer mélytisztító zselé 3325 Ft.
Eucerin DermoPurifyer arctonik 2760 Ft.
Eucerin DermoPurifyer mélyápoló krém 4190 Ft.

Ajánlott kezelés: Glycolsavas hámlasztás

A savas hámlasztás kíméletesen oldja le a megvastagodott, elhalt hámsejtekből álló réteget. Kitisztítja a pórusokat, így nagyon hasznos segítség a zsíros, pattanásos arcbőr kezelésében. Egyszerűen kiszippantja a termelődött faggyút, ezáltal összehúzza, eltünteti a tág pórusokat. A kezelés fájdalommentes, mindössze enyhe pirosság a következménye, de ez néhány óra alatt teljesen elmúlik.

Itt próbálhatod ki: Phlebo Med orvosi rendelő

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr

Gyakori probléma nők esetében az arcon megjelenő pirosas hajszálerek, melyek a kötőszövetek és az erek falának gyengesége miatt alakulnak ki. Más okok is állhatnak a háttérben, mint az erős napfény, az alkohol, vagy a túl fűszeres ételek. A probléma általában öröklődik, ezért már fiatal korban érdemes odafigyelni, ha a bőr hírtelen, erősen kipirosodik.

Wellness Cafe tipp:
Clinique Redness Solutions Soothing Cleanser arctisztító, 6600 Ft.
Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream nyugtató hidratálókrém, 11500 Ft.
Clinique Redness Solutions Daily Protective Base 15 SPF korrektor, 5800 Ft.

Ajánlott kezelés: IPL villanófény

A rosacea kezelésében leghatékonyabbnak a villanófényes kezelés mondható. A kezelés során fokozatosan csökken az arcbőr vörössége, a duzzanat és a kipirulás időtartama, intenzitása is. A kezelendő területet először jégzselével lehűtik, majd kezdődhet a kezelés, ami fájdalommentes, esetleg kisebb hőérzetet okozhat a kezelt pontokban.

Itt próbálhatod ki: Ayurvéda Szépség & Egészség Központ

szepsegcikkketto.jpg ()Száraz, vízhiányos bőr

A bőr nedvességvesztésének oka lehet a környezetszennyezés, az UV sugárzás, a meleg, a szél, a dohányfüst, vagy a nem megfelelő táplálkozás is. Ha bőröd vizet veszít, általában feszül, húzódik, száraz foltok jelennek meg rajta, és gyorsabban ráncosodik. Nagyon fontos, hogy ha bőröd száraz, minél gyorsabban pótold a vizet a megfelelő termékek segítségével.

Wellness Cafe tipp:
Bioderma Hydrabio arctisztító hab, 2970 Ft.
Bioderma Hydrabio tonik, 3580 Ft.
Bioderma Hydrabio Light krém, 4155 Ft.

Ajánlott kezelés: Selvert AQUA 21

A kozmetikai kezelések között egyedülálló módszer, mely a szervezet önhidratáló rendszerét aktiválja. Az aquaporinok olyan proteinek, melyek vízvezetékként szolgálnak a sejthártyában, ezek szaporodását serkenti a kezelés. Olyan aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe, melyek segítenek megőrizni a bőr víztartalékait, elkerülve a kiszáradást, hogy a bőr fényesen ragyogjon, és bársonyosan puha legyen.

Itt próbálhatod ki: Ánanda Szépség Oázis


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X