Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a tavasz legtrendibb kiegészítői!

Íme, a tavasz legtrendibb kiegészítői!

ékszerkiegészítőkitűzőtavasztrend
0

Írta: and

Karkötők csomagban A boltok felkészültségét elnézve az idei év slágerei a több darabból álló karkötő készletek lesznek. Lehetnek merevek, vékonyak, vastagok, és készülhetnek tulajdonképpen bármiből. A lényeg, hogy minden darab, amit magadra aggatsz, passzoljon egymáshoz. Csodás több darabból álló készleteket találtunk, melyek darabjai együtt és magukban is megállják a helyüket. Wellness Cafe tipp: óarany négyzet […]

Karkötők csomagban

A boltok felkészültségét elnézve az idei év slágerei a több darabból álló karkötő készletek lesznek. Lehetnek merevek, vékonyak, vastagok, és készülhetnek tulajdonképpen bármiből. A lényeg, hogy minden darab, amit magadra aggatsz, passzoljon egymáshoz. Csodás több darabból álló készleteket találtunk, melyek darabjai együtt és magukban is megállják a helyüket.

fakarkoto.jpg ()Wellness Cafe tipp: óarany négyzet alakú karkötő 3 db (Bershka, 2995 Ft.), csipkés és gyöngyös kombináció (Stradivarius, 4595 Ft.), vékony virágmintás és fém csomag (Pull and Bear, 2995 Ft.)

Csak természetesen

Sokan vagyunk, akik nagyon kedveljük a természetes anyagokból készült ékszereket. Nos, idén ezekből is rengeteg félét lehet találni a legkülönbözőbb kialakításokban. Válogathatsz a fa, a bőr és a szalma kiegészítők közül, vagy ezek kombinációiból. Annyi félét lehet fellelni a boltokban, hogy biztosan mindenki megtalálja az egyéniségéhez illőt.

Wellness Cafe tipp: különböző mintájú fa karkötők csomagban (Stradivarius, 3595 Ft.), hatalmas bőr virággal (Mango, 17995 Ft.), színes fonott szalmakarkötő (Pull and Bear, 1995 Ft.)

Nyakláncok romantikus stílusban

Az állandóan jelen lévő szív alakú medállal ellátott nyakláncok szinte minden boltban jelen vannak idén is. Vannak kisebbek, nagyobbak, színesek, csillogóak. Egyetlen közös tulajdonságuk a lánc hossza. Idén is a hosszú láncok a trendik, lehetőleg minél nagyobb, vagy kisebb, de különlegesebb medálokkal ellátva. Másik romantikus kedvenc a virágminta, amiből szintén nagyon sokfélével lehet találkozni.
madarasfulbevalo.jpg ()
Wellness Cafe tipp: leopárd vagy virágmintás szív medállal (Stradivarius, 1995 Ft. ), masnis kékcsíkos medállal (Springfield, 3995 Ft.), virágmintás textil bevonatú gyöngy karkötő vagy nyaklánc (Bijou Brigitte, 3280 Ft.-tól)

Fényes csillogásban

Akár arany, akár ezüst, a fényesen csillogó nyakláncok elegánssá teszik a megjelenésed. Egy kissé sportosabb ruhát is igazán csinossá tehetsz egy jól kiválasztott nyaklánccal, és ha még jópofa is, akkor biztosan tarolni fogsz.

Wellness Cafe tipp: aranyszínű áttört szív medállal (H&M, 1790 Ft.), ezüstszínű kinyitható táskamedállal (Bijou Brigitte, 3280 Ft.)

Merész fülbevalók, merész lányoknak

Ha nem vagy egy nyakláncos-karkötős típus, akkor válassz fülbevalót. Egy jópofa lógóval is egyszerűen feldobhatod a külsőd. Idén nagyon menők a sokféle színben pompázó, nagyméretű fülbevalók.

nyaklanccikk.jpg ()Wellness Cafe tipp: színes gyöngyökkel kirakott lógós (Mango, 6595 Ft.), színes tollas (Zara, 2995 Ft.), ovális fülbevaló madárral (Promod, 2190 Ft.)

Plusz egy tipp

brosh.jpg ()Bár kétség kívül a nyakláncok a legmenőbbek, előfordulhat, hogy nem ez a legpraktikusabb megoldás, viszont mindenképpen szeretnéd feldobni a pólód vagy a kardigánod valamivel. Ebben az esetben egy alkalomhoz illő kitűzőre lesz szükséged, ami lehet elegáns vagy nagyon jópofa is.

Wellness Cafe tipp: óarany pudli (Springfield, 1790 Ft.), színes gomb kitűző (Bijou Brigitte, 980 Ft.), nagy biztosítótű kövekkel kirakva (Pilgrim, 5900 Ft.)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X