Főoldal > SZÉPSÉG > Káprázatos tavaszi illatok első kézből!

Káprázatos tavaszi illatok első kézből!

aromaillatparfümtavasz
0

Írta: and

Üvegbe zárt természet Képzeld el, ahogy buja, virágoktól pompázó réten sétálsz egy verőfényes napon, miközben lábad simogatja a bársonyos fű, mélyeket lélegzel és beszívod a körülötted tobzódó megannyi illatot. Ezt a csodálatos érzést kelti benned a Calvin Klein Eternity 2011 nyarára megálmodott illata. Az Eternity Summer for woman friss, virágos parfümje a gyöngyvirág, az ibolya […]

Üvegbe zárt természet

Képzeld el, ahogy buja, virágoktól pompázó réten sétálsz egy verőfényes napon, miközben lábad simogatja a bársonyos fű, mélyeket lélegzel és beszívod a körülötted tobzódó megannyi illatot.

Ezt a csodálatos érzést kelti benned a Calvin Klein Eternity 2011 nyarára megálmodott illata. Az Eternity Summer for woman friss, virágos parfümje a gyöngyvirág, az ibolya és a koriander üdítő jegyeivel csábít. A szívillatban vízi liliom, gardénia, lezárásként pedig krémes pézsma és mimóza egyvelege varázsol el. A 100 ml-es edp ára 10 600 Ft (www.parfumparfum.hu).

eternity.jpg ()Wellness Cafe tipp: Lepd meg párodat a férfi változattal, amely az óceán frissességé és, a nyári szellő ígéretét nyújtja.

Szexis ragyogás

El tudsz képzelni jobbat, mint a közelgő nyarat a vidámság és a flört ígéretével? Igazi nőként add át magad a forró nyári éjjelek, és fedd fel titkaidat a Guess új, limitált kiadású illatával, a Seductive Wild Summer-rel.

A pajkos illat életteli jegyei üdítő nyári aromák: gyümölcsös licsi, ropogós körte, vibráló vörös bogyók, míg a parfüm szíve egy csodás virágcsokor illatát idézi a rózsa, a narancsvirág és a jázmin ölelésével. Végezetül az éjszaka virágjai adnak intenzív alapot az érzéki vanília, a mámorító pézsma és a kasmírfa keverékével.

A csomagolás egyedülálló design, ahol a lánc játékosságot, az üveg merészséget, a szívmedál és a világszerte ismert Guess logó romantikát tükröz. Válaszd a játékosan légies hangulatot, légy olyan nő, aki tudja, mit akar és nem fél megszerezni! A Guess Seductive Wild Summer 50 ml edt-t 10 400 Ft-ért vásárolhatod meg.

Szikrázó szenvedély

A férfiak túlnyomó része őt szeretné barátnőnek. Alig akad hozzá hasonló művész, aki formás idomaival, elképesztő tehetségével és lehengerlő stílusával olyan hatást gyakorol a mai fiatalokra, mint Beyoncé.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő életenergiája mindenkit rabul ejt: a Beyoncé Heat Rush éppúgy ragyog és sugárzik, mint a díva, mindeközben felidézi a bőr érintése nyújtotta kellemes perceket. A könnyed, ám vibráló parfüm a virágok buja illatának, a sárga tigris orchideának, a mangónak és a narancs hibiszkusznak gondosan válogatott kombinációja. Titokzatosan vonzó alapillatában a teakfa, a mézes borostyán és a pézsma játszik egymással, amelyet a brazil naplemente hangulata inspirált.
A Beyoncé Heat Rush 15 ml edt ára 5030 Ft, a 75 ml-es Heat DNS-é most 2295 Ft

Klasszikus vonzerősignaturesummer.jpg ()

Ha szívesen utánoznád Victoria Beckham jellegzetes, laza stílusát, válaszd a Signature Summer-t, és készülj a közelgő vakációra. A kifinomultan nőies illat a nyári virágok köré épül: vízililiom, frézia, ibolya, jázmin, frangipani aromája, amelyek szenvedélyesek, csábítóak és elbűvölőek. Az illaorgia mély, érzéki alappal zárul, a vágyakat buja vanília, vetiver és pézsma ejti rabul, ellenállhatatlan hatást hagyva maga után.

A négyszögletes üveg arany kupakot kapott, amely remekül illik a benne található parfümhöz a nyári napsugarakat idézve. A palack hátulja sárga orchidea csíkkal díszített, a fényűzően sikkes és páratlan Vic stílusért. 

Wellness Cafe tipp: A parfümhöz tökéletesen harmonizál a Signature Summer for Him, amely utal Victoria és David szerelmére. A parfümök javasolt fogyasztói ára: 5029 Ft.

Kaliforniai álom

Itt az ideje, hogy te is újraéld a hihetetlen farmerőrületet, amely a gondtalan tengerparti városból indult a ’60-as években. Ehhez a legtökéletesebb eszköz az Esprit új illatkettőse, a Jeans Style, fiúknak és lányoknak egyaránt. Az illatpár összehozhat egy titokzatos idegennel, vagy magadra hintve még közelebb érezheted magad a kedvesedhez. Fedezd fel a szabadság élményét, tedd azt, amit szeretnél és légy egyedi!

Az Esprit Jeans Style női illata vidám, boldog és laza, virágos-orientális-gyümölcsös jegyekkel. A napos fejillatról a gránátalma, az orchidea és az áfonya gondoskodik, a szívillatban Tiare virág, fehér ibolya és bazsarózsa bontakozik ki. A stílusos megjelenést a vanília, a fehér pacsuli és a pézsma akkordjai zárják le.

A nagyszerű illatkettős azért született, hogy visszaidézze a hatvanas évekbeli Kaliforniát és az eredeti Esprit szellemet, arra inspirálva, hogy rázd le magadról a kötelékeket. A 15 ml-es edt ára 3745 Ft.

mjdasy.jpg ()Bűbájos egyszerűség

Vibráló, bolondos, bájos. Magadra ismersz? Az eredeti Daisy még ragyogóbb változatával most te lehetsz az optimizmus megtestesítője. A Daisy Eau So Fresh felébreszti érzékeidet, boldogsággal és megnyugvással tölt el, így bárkit elbűvölhetsz. A Marc Jacobs kollekció új parfümje a nő esszenciáit testesíti meg, és arra inspirál, hogy legyél merész, elegáns, édes és eredeti. A pimaszul játékos illat tiszta, virágos-gyümölcsös, a friss málna, az érzéki vadrózsa és a meleg szilva ölelésével.

A Daisy Eau So Fresh üvege az eredeti palackjának újraalkotása, ám elegánsabb, magasabb és karcsúbb az eredeti nőies sziluettjénél. Ha kedvet kaptál hozzá, a 75 ml-es edt spray most 18 600 Ft-ért a tiéd lehet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X