Főoldal > SZÉPSÉG > 5 trendi és praktikus ruhadarab őszre

5 trendi és praktikus ruhadarab őszre

blézerdivatkézitáskamaxiruhanadrágruhadarabtrend
0

Írta: and

Fekete blézer Az első számú kötelező alapdarab idén egy elegáns, mégis puha pamutból készült, letisztult szabású, lehetőleg kétgombos fekete blézer. Ezt a jolly joker ruhadarabot mindennel tudod párosítani: farmerhez ugyanúgy remekül áll, mint egy csinos szoknyához. Az igazán trendi változatok belseje mintás (pöttyös, állatmintás, vagy akár neonszínű), és puha anyagának köszönhetően könnyen felhajthatod az ujját […]

Fekete blézer

Az első számú kötelező alapdarab idén egy elegáns, mégis puha pamutból készült, letisztult szabású, lehetőleg kétgombos fekete blézer. Ezt a jolly joker ruhadarabot mindennel tudod párosítani: farmerhez ugyanúgy remekül áll, mint egy csinos szoknyához. Az igazán trendi változatok belseje mintás (pöttyös, állatmintás, vagy akár neonszínű), és puha anyagának köszönhetően könnyen felhajthatod az ujját is.

pirosnadrag.jpg ()Piros nadrág

Idén ősszel meghódították a kifutókat az élénk színek: a zöld, a piros, a narancs és a lila is hódító hadjáratra indult. A mi kedvencünk a legtöbb bolt kínálatában fellelhető sztreccs anyagú, répa fazonú nadrág, a változatosság kedvéért piros színben. Ha azt hiszed, nehéz a piroshoz öltöznöd, tévedsz: a fekete, a zöld, és a natúr színek is remekül kiegészítenek egy rikító piros árnyalatot (arról nem is beszélve, hogy a kiegészítőid és a körmöd színe is illeszkedhet hozzá, hogy teljes legyen az összkép).

Mintás maxiruha

Továbbra is jöhet minden, ami maxi. Ha nyáron beszereztél egy ujjatlan, mintás, földet söprő ruhát, ne süllyeszd el a szekrényed mélyére! Dobd fel egy hosszú, nagy medálos lánccal és egy egyszínű kardigánnal, és már indulhatsz is. Ugyanez igaz egy csinos maxiszoknyára is. A maxiruhánál azonban arra érdemes vigyázni, hogy a magasabb (170 cm feletti) nőknek jobban áll, mivel alacsonyabb társaikat kicsit összenyomja optikailag.

maxiruha.jpg ()Szövetkalap

Ősszel, ha hidegebbre fordul az idő, ne egy sálat tekerj a fejedre, vagy egy sapkát húzz fel, helyette viselj egy szupersikkes, kis karimájú szövetkalapot. A kalap lehet szürke, vagy fekete, masnival díszített, vagy minimál stílusú. A kicsit elegánsabb stílusnak tökéletes keretet ad.

Bőr aktatáska

Igazán praktikus és sikkes megoldás egy bőrből készült, nagyobb méretű táskába pakolnod (akár a laptopod is belefér), amit keresztben átvethetsz a válladon a hosszú pánt segítségével, vagy a kezedben is viheted kézitáskaként. A nagy teherbírású darabra érdemes több pénzt áldozni, egy minőségi, valódi bőrből készült táska akár hosszú évekig is hűséges társad lehet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X