Főoldal > SZÉPSÉG > 7 tipp, hogy fiatalabbnak látszódj

7 tipp, hogy fiatalabbnak látszódj

csinosfiatalkozmetikasminkszépség
0

Írta: and

 Ha szeretnél korodnál jó pár évvel fiatalabbnak látszani, kövesd tanácsainkat. 1. Le a sötét sminkkel! Azzal semmi baj nincs, ha minden nap sminkeled magad, de a sötét színek helyett inkább világosabbakat, vidámabbakat válassz. Ne fesd a szemedet feketére, használj lila vagy barna szemceruzát. Kerüld az erős rúzsokat és a túl sok alapozót is. Attól nem […]

 Ha szeretnél korodnál jó pár évvel fiatalabbnak látszani, kövesd tanácsainkat.

1. Le a sötét sminkkel!

Azzal semmi baj nincs, ha minden nap sminkeled magad, de a sötét színek helyett inkább világosabbakat, vidámabbakat válassz. Ne fesd a szemedet feketére, használj lila vagy barna szemceruzát. Kerüld az erős rúzsokat és a túl sok alapozót is. Attól nem fogsz fiatalabbnak látszani, ha vastag smink mögé bújsz.

2. Használj pirosítót!

Valami sosem hiányozhat egy női táskából, mégpedig a pirosító. Egy leheletnyi piros vagy rózsaszín pír az arccsonton feldobja a sminket és az egész arcot, amitől fiatalabbnak és üdébbnek nézel ki. Arra figyelj, hogy ezt se vidd túlzásba: a nagyon erős pirosítás visszatetsző.

3. Lődd be a hajad!

Nincs is annál lehangolóbb, mint mikor valaki zsíros és ápolatlan frizurával jelenik meg. Egy jól levágott haj, egy beszárított frizura sokat dob az arcon, lágyabbá és barátságosabbá teszi az embert. Éppen ezért ne sajnáld a pénzt és az időt a hajápolásra.

szep2.jpg ()4. Tüntesd el a karikákat!

Ha nincs is időd reggelente hosszasan sminkelni, egy valamiről soha ne feledkezz meg, mégpedig a szem alatti karikák eltüntetéséről. Használj a bőröd színének megfelelő alapozót és varázsold le magadról a fáradtság jeleit.

5. Öltözz csinosan!

Bár a haspólóból és a fenékvillantó miniszoknyából már kinőttél, azért nem kell feltétlenül szürke és öreges ruhákban járnod. Próbálj meg színes és vidám ruhadarabokat választani, amik kiemelik az alakodat és amelyekben jól érzed magad.

6. Ápolt kezek

Nagyon fontos, hogy a körmeid és a kezeid mindig ápoltak legyenek. A férfiak egy nőn elsőként a szemét, majd a kezeit nézik meg, éppen ezért nem engedheted meg magadnak a tövig rágott körmöket. Ha teheted, menj el rendszeresen manikűröshöz és tetesd rendbe a kezed.

7. Mozgás, mozgás

Hogy ne csak kívül, hanem belülről is fittnek és fiatalosnak érezd magad, tegyél az egészségedért és a testedért. Mozogj rendszeresen, fuss, aerobikozz, biciklizz vagy ússz, a lényeg csak az, hogy rendszeresen tornáztasd meg magad. A mozgástól boldogsághormonok szabadulnak fel a testben, amitől jobb lesz a közérzeted. És aki belül jól érzi magát, az kívülről is sugárzik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X