Főoldal > SZÉPSÉG > Tartsd meg a szépségedet télen is!

Tartsd meg a szépségedet télen is!

ápolásarckrémszépség
0

Írta: and

Újítsd meg a bőrödet! A szeles idő, a fűtés és a száraz levegő nem kíméli a bőrt, így az évszakváltásnál különösen fontos a bőr regenerálása. A káros környezeti hatások erőteljesen igénybe veszik a bőrt, ami ennek hatására érzékenyebbé válhat, és elveszítheti a hidratáltságát. Az őszi bőrápolás első lépése az archámlasztás, ami eltávolítja az elhalt hámréteget, […]

Újítsd meg a bőrödet!

A szeles idő, a fűtés és a száraz levegő nem kíméli a bőrt, így az évszakváltásnál különösen fontos a bőr regenerálása. A káros környezeti hatások erőteljesen igénybe veszik a bőrt, ami ennek hatására érzékenyebbé válhat, és elveszítheti a hidratáltságát. Az őszi bőrápolás első lépése az archámlasztás, ami eltávolítja az elhalt hámréteget, fokozza az új sejtek képződését, és halványítja a nyáron kialakult pigmentfoltokat – tájékoztat Monori-Szücs Krisztina, kozmetikus.

A bőrradír felvitele előtt mindig tisztítsd meg alaposan az arcodat, és válassz olyan enzimes vagy gyümölcssavas készítményeket, amelyek kiválóan hidratálnak, megújítják a bőr és kisimítják a ráncokat. A Gertraud Gruber Soft gyümölcssavas arcradír finom csiszolórészecskéi hatékonyan távolítják el az elhalt szarupikkelyeket, simább bőrfelületet eredményeznek, így bőröd sugárzóbbnak és fiatalosabbnak tűnik. (http://www.gertraudgruber.hu/) Ha puha és életteli bőrre vágysz, a SHARÚ enzimes bőrradír megszünteti bőröd fáradt és tompa kinézetét, a hatóanyagok pedig gyengéden tisztítják és felszabadítják a bőrödet. (http://sharu.hu/) 

Wellness Cafe tipp: Cuccio Naturale gránátalma-füge bőrradír, Rival de Loop gyümölcssavas bőrradír

Hidratálj az üdeségért!

Az őszi időszakban az arcápoláshoz célszerű a bőrtípusodnak megfelelő, ám dúsabb krémeket használnod. A light és comfort típusú arckrémek támogatják a bőrfunkciókat, regenerálják a bőr szerkezetét, és csökkentik az érzékenységét. A Hydrasoin Comfort arckrémben lévő hatóanyagok óriási vízfelvevő- és vízmegtartó kapacitása miatt a hidratálási folyamat intenzív és gyors, amelyet száraz és normál bőrtípus esetén is használhatsz. Ha frissen sugárzó  bőrre vágysz, próbáld ki a Sothys mélyhidratáló kezelést, ami visszaállítja a bőröd természetes hidratációját.  Az arckezelés antioxidáns hatású, és segíti a sejtek közötti vízáramlást.

Wellness Cafe tipp: Clarins Vital Light arckrém, Nivea Visage Silk Comfort nappali arckrém

arcikk.jpg ()Vedd fel a maszkodat!

„Hatékonyabban regenerálhatod a bőrödet, ha olyan arckrémet vásárolsz, amelyhez szérum vagy maszk is tartozik” – fűzi hozzá a szakértő. „Érdemes legalább hetente egyszer alkalmaznod arcmaszkot, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja, táplálja és feszesíti a bőrt, így az új energiával töltődik fel” – teszi hozzá.  Ha szeretnéd eltüntetni a ráncaidat, a Pentadecpeptide & Amino maszk rendkívül hatásos. Fő alkotóeleme az argireline, ami könnyen felszívódik a bőrbe, kisimítja a ráncokat, és lassítja az öregedési folyamatokat. Tisztítás után vedd le a gyöngypapírt, helyezd a maszkot az arcodra, és nyomkodd meg enyhén. Kb. 15-20 percig hagyd rajta, majd távolítsd el. (http://myhsin-ni.hu/) Ha reggel nyúzottan ébredsz, gyors segítséget jelenthet a Doliva frissítő arcmaszk, amely Toszkána zöld aranyával hidratálja és élénkíti a bőrödet.

Wellness Cafe tipp: Avon japán szaké és rizs selymes arcszérum, Elicina Xtreme arcmaszk

Kényeztesd magad!

Ősszel a testápolásra is nagyobb hangsúlyt kell fektetned. A vizes bázisú krémek helyett használj olajos készítményeket, amelyekkel tökéletesen felkészítheted a bőrödet a hidegebb hónapokra. Radírozd át a testedet legalább heti kétszer, így eltávolíthatod az elszáradt felső hámréteget, és serkentheted a vérkeringést. Tusolás közben gyengéd és körkörös mozdulatokkal masszírozd át nedves bőrödet a kókuszvajas bőrradírral, ami selymessé varázsolja a bőrödet. (http://www.netbodyshop.hu/)

Ha ellenállhatatlan illattal hódítanál, próbáld ki a barack cukor testradírt, ami kíméletesen tisztítja, és csodásan puhítja a bőrödet. (http://www.stender.hu/) Az őszi fényvédelem éppúgy fontos, mint nyáron, hisz ilyenkor is erős az UV sugárzás. Ajkaid bőre rendkívül vékony és érzékeny, ami a hűvös, szeles időben fokozottabb gondoskodást igényel.  Ha az ajkaid kicserepesedtek, keverj össze egy kis cukrot mézzel, radírozd át vele az ajkaidat, majd kend be őket vazelinnel.

Wellness Cafe tipp: Kneipp mandulavirág olajos testápoló, L’Occitane organikus hibiszkuszvirág ajakbalzsam

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: http://www.wix.com/inforumpel/mythos

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X