Főoldal > SZÉPSÉG > Így legyen dús és ápolt loboncod nyáron!

Így legyen dús és ápolt loboncod nyáron!

balzsamdúshajhajkoronaloboncsampontincs
0

Írta: and

Valljuk be, nincs könnyű dolgunk nyáron, ugyanis az erős napsugárzás, a hőség, a strandolások, a magas páratartalom, mind erősen roncsolják fürtjeinket. Ahogy a bőrünket, ugyanúgy a sörényünket is védeni, ápolni kell, máskülönben fénytelen és egészségtelen hajkoronával kell megbírkóznunk minden reggel. Veszélyforrások Ami a bőrünkre rossz hatással van, az ugyanúgy a hajunknak sem tesz jót. Így […]

Valljuk be, nincs könnyű dolgunk nyáron, ugyanis az erős napsugárzás, a hőség, a strandolások, a magas páratartalom, mind erősen roncsolják fürtjeinket. Ahogy a bőrünket, ugyanúgy a sörényünket is védeni, ápolni kell, máskülönben fénytelen és egészségtelen hajkoronával kell megbírkóznunk minden reggel.

Veszélyforrások

Ami a bőrünkre rossz hatással van, az ugyanúgy a hajunknak sem tesz jót. Így például az erős UV-sugárzás ugyanúgy roncsolja a hajszálakat, sőt egyszerre több oldalról is: először is hatására tincseink elveszítik ragyogó, élénk színűket, akár festjük, akár nem, mivel károsítja a pigmenteket. Emellett a napsugárzás és a hő miatt a haj veszít nedvességtartalmából, így az rugalmatlanná, merevvé és töredezetté válik.

Természetes, hogy a nagy kánikulában minden vágyunk, hogy a vízbe vessük magunkat, legyen az tengervíz, tó, esetleg egy strand medencéje. Akárhol is csobbansz, ügyelj rá, hogy miután hazaértél, alaposan mosd meg a hajad, mivel a szálak között maradt klór, piszok, vagy só, mind tönkreteszik a szerkezetét és előbb-utóbb elvékonyodik.

Praktikák a haj védelme érdekében

– erős sugárzáskor viselj kalapot, vagy kendőt, hogy ne érje a szálakat közvetlenül a napfény
– használj fényvédő hajápolót
– ne használj hajformázó készülékeket
– ne fésüld a vizes, nedves hajad, mivel ekkor még jobban roncsolódik
– mindig moss hajat úszás után
– hidratálj (lehetőleg vízzel!), hiszen a megfelelő folyadékfogyasztás a szép bőr és haj záloga.

Tanácsok vékony szálú, lelapuló hajra

Ahhoz, hogy hajkoronád hosszan megőrizze egészségét és ragyogását, elengedhetetlen a megfelelő, rendszeres ápolás. A nyári időszakban a legnehezebb dolguk a vékonyszálú hajúaknak van, mivel ez a típus extra törődést igényel, ugyanis szerkezete sokkal sérülékenyebb, így kevésbé tud ellenállni a külső, negatív glisskursampon.JPG ()hatásoknak. Ráadásul az idei trend a nagy volumenű frizurát preferálja, amit roncsolódott, károsodott tincsekkel szinte lehetetlen elérni. Jó hír viszont, hogy a Gliss Kur direkt számukra alkotta meg legújabb termékcsaládját, mely amellett, hogy regenerálja a hajkoronát, extra volument is ad neki, köszönhetően a folyékony tengeri kollagént tartalmazó, szilikonmentes formulájának. Emellett a hajazonos fehérjetartalma úgy hidratálja és erősíti a szálakat, hogy nem nehezíti el őket, így csodálatos, divatos nyári frizurát készíthetsz magadnak.

Gliss Kur Ultimate Volume termékcsalád többek között egyglisskurexpressz.jpg () sampont (Gliss Kur Ultimate Volume Sampon, 639 Ft), egy hajbalzsamot (Gliss Kur Ultimate Volume Hajbalzsam, 639Ft), valamint egy expressz hajregeneráló balzsamot (Gliss Kur Ultimate Volume Express Hajregeneráló Balzsam, 1059 Ft) tartalmaz, melyek kitűnő megoldást nyújtanak a vékonyszálú, sérült tincsek számára- így segítségükkel te is követheted a dús haj trendjét ebben az időszakban!

taftpowder.jpg ()Készíts extra dús frizurát percek alatt!

Ahogy említettük, idén nyáron a dús frizura a legnagyobb sláger. Nézzük csak meg a legnagyobb hollywoodi sztárokat, vagy a nagy a divatikonná lett Katalin hercegnőt! Legtöbbször csodálatos, ragyogó és persze dús hajkoronával jelennek meg a nagyközönség előtt. Hogy te is hasonló frizurákat tudj magadnak varázsolni, elengedhetetlenek a legtutibb hajformázó készítmények használata, ugyanis nélkülük a nagy hőség és a páratartalom miatt hamar összeeshet a nagy gonddal elkészített hajköltemény. A Taft remek segítséget nyújt a tökéletes frizura eléréséhez: a Taft Volume Powder (999Ft) egy olyan hajformázó, dúsító por, melyet a hajtövekbe szórva pillanatok alatt hosszantartó volument kölcsönöz a hajkoronádnak. Használata egyszerű és gyors, külön jó oldala pedig, hogy egyáltalán nem ragad, így a sörényed könnyű és lágy esésű marad.

A frizura rögzítéséhez használhatod a Taft ultraerős rögzítőhabját (799Ft) és a megaerős hajlakkját, melyek dús, push-up hatást eredményeznek anélkül, hogy elnehezítenék a tincseket.

garnierzsirsampon.jpg ()A cél: fényes, élettel teli hajkorona

Ha már mindent kipróbáltál, de úgy érzed, semmi sem segít, hogy loboncod újra fényes és ragyogó legyen, akkor most jól figyelj! A Garnier Ultra Doux vadiúj hajápoló termékcsaládját épp erre a problémára fejlesztették ki. A készítmények receptje a zöld tea, eukaliptusz, csalán, citrom, vasfű – az öt egymást kiegészítő, jótékony hatású növényösszetevő, mely igazi elixír a normál, élettelen (gyenge) hajadra, hogy ismét puha, fényes, életerővel teli legyen.

Ha zsírosodásra is hajlamosak a tincseid, akkor számodra a legideálisabb választás a Garnier Ultra Doux Citrus sampon, mely a nedvszívó tulajdonságairól ismert kaolint és a frissítő tulajdonságairól ismert citrust ötvözi egy könnyű formulában. Tisztítja a fejbőrt, ugyanakkor nem nehezíti el a hajat. Ide kattintva most kedvezményes áron megvásárolhatod!

További szuper hajápolási termékeket fantasztikus áron itt találsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X