Főoldal > SZÉPSÉG > Íme a 2012-es fürdőruha trend!

Íme a 2012-es fürdőruha trend!

divatfürdőruha
0

Írta: and

A divattrendek jönnek-mennek, és valljuk be, nehéz lépést tartani velük. Ami az egyik évben még cikinek számít, az a következőben lehet, hogy a legnagyobb slágerré válik. A régmúlt irányzatai is elő-előbukkannak néhány szezon erejéig, ezért semmiképp se szabadulj meg régebbi darabjaidtól, ugyanis meglehet – sőt, majdnem biztos –, hogy egyszer még visszatérnek. De lássuk, konkrétan […]

A divattrendek jönnek-mennek, és valljuk be, nehéz lépést tartani velük. Ami az egyik évben még cikinek számít, az a következőben lehet, hogy a legnagyobb slágerré válik. A régmúlt irányzatai is elő-előbukkannak néhány szezon erejéig, ezért semmiképp se szabadulj meg régebbi darabjaidtól, ugyanis meglehet – sőt, majdnem biztos, hogy egyszer még visszatérnek. De lássuk, konkrétan milyen színek, anyagok, kialakítások számítanak trendinek az idei nyáron!

Minden jöhet, ami színes és feltűnő

A 2012-es divat fő jelszava: színek, színek, színek! Minél élénkebb és vidámabb, annál jobb, teljesen mindegy, hogy fürdőruhád egyszínű, vagy több árnyalatban pompázik, a lényeg, hogy ízléses legyen és feltűnő. A sláger színek a citromsárga, zöld, rózsaszín és a narancs, amiket akár egymással is kombinálhatsz, nem muszáj azokat a darabokat hordani, amelyek szettként funkcionálnak, össze is keverheted az alsó és felső részeket.

Neon színekben is igazán divatos lehetsz, szinte nincs is olyan, hogy túl rikító, túl feltűnő. A rengeteg árnyalat jelenlétének jó oldala – azon kívül, hogy nyárias és vidám-, hogy remekül tudod formálni az alakodat. Például, amennyiben körte formával rendelkezel ( széles csípő, nagyobb popsi), akkor alulra válassz sötétebb, míg felülre világosabb árnyalatokat!

Minták, pöttyök, csíkok

Akárcsak a ruhákban, itt is megjelennek különböző minták, hogy még egyedibbé tegyék a kreációt. A geometriai alakzatoktól elkezdve, a paisley mintán át, a nonfiguratívig minden megtalálható a palettán nagy és kis méretben egyaránt. Idén a pöttyök is reneszánszukat élik, ha megvan hozzá az alakod (inkább a karcsúbbaknak áll jól), akkor nem lőhetsz mellé. Mindegy, hogy az egész fürdőruhát, vagy csupán a melltartó részét díszítik, minden esetben stílusos leszel. 

bikini2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A pöttyökön kívül a színes csíkok is előkelő szerepet kapnak, főleg a felső részek tekintetében, de vigyázz, ha teltebb idomokkal áldott meg a sors, inkább a függőleges csíkozást válaszd!

Feltűnő anyagok, díszek

Légy néha kísérletező kedvű, és felejtsd el a szokványos anyagválasztást! A 2012-es évben hatalmas népszerűségnek örvendenek a horgolt modellek, melyek meglehetősen feldobják az egész megjelenésed. Modern, eredeti kinézetet kölcsönöz viselőjének, egy ilyen fürdőruhában biztosan nem leszel észrevétlen, főleg, ha kisebb mintákat is varázsoltak bele a tervezők.

Díszítőelemként idén a flittereké az aranyérem, amelyek már tavaly is el kezdtek teret hódítani maguknak, és most egyértelműen övék a vezető szerep. Csodálatos csillogást és fényt adnak a fürdőruháknak, de vigyázzunk velük, nehogy lejöjjön pár szem róluk. Jó oldala a melltartón elhelyezett flittereknek, hogy optikailag nagyobbítják a kebleket, így a fiús testalkatúaknak előszeretettel ajánlják.

Érdekes kialakítások

Az anyag- és színválasztás mellett a fürdőruhák kialakításánál is fő szempont a feltűnés és az egyediség. Az oly népszerű trikinik mellett divatba jöttek a ’60-as éveket idéző magasított derekú fazonok, melyek mind a vékonyabb, mind a molettebb nőkön előnyösen mutatnak. Ezen kívül a kötős, az aszimmetrikus, illetve a fél vállas megoldások is előkelő helyet kaptak az idei fürdőruha trendben.

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X