Főoldal > SZÉPSÉG > Retus, tégelybe zárva

Retus, tégelybe zárva

bb krémretus
0

Írta:

Van ugyanis egy krém, ami olyan bőrt varázsol, amilyet az ember csak az újságok hasábjain lát a szuperszexi

Van ugyanis egy krém, ami olyan bőrt varázsol, amilyet az ember csak az újságok hasábjain lát a szuperszexi modelleken. (na jó, ez erős volt. Nyilván retus JLO-t nem tudjuk lekörözni, de ez már közelít, tényleg!)

A hibátlan arcbőrt sokféleképpen lehet egyébként elérni. Több kilónyi vakolat, por, krém vagy golyócska formájában, pár kattintás a photoshoppal, vagy némi idegméreg (ami Travolta barátunk arcát látva nem tűnik túl baráti megoldásnak), esetleg egy kis vizeletkezelés, vagy ezüstszál a bőr alá. (Sőt, ennél sokkal morbidabbakat is hallottam már, de hátha van, aki még evés előtt áll.)

Eddig nem tartottam fontosnak a bababőrt, egyrészt mert jó ideje nem vagyok baba, másrészt mert lusta vagyok ezzel foglalkozni. Utánanézni, melyik kezelés, krém, pakolás mire jó, eljárni a kezelésekre, és egy halom pénzt kiadni olyasvalamire, ami aztán csak nyugdíjas korunkra derül ki, megérte-e.  De erre lehet, hogy rászokom, feltéve, ha az ára is ilyen emészthető marad.

3309_2.jpg ()A krém egyébként a híres nevezetes BB krém, ami egyszerre öt tulajdonsággal is bír. Összegyúrták azokat a hatásokat, amiket egyébként az ember külön vásárol meg egy-egy arckrémekben.

Trükkös dolog nem mondom, bár nekem sem a hidratálás, sem a többi himihumi ígéret nem kézzel fogható, ezért vagyok általában olyan szkeptikus.

Viszont, ami nagyon szimpatikus volt, az az enyhe kis alapozó hatás. Nem nagyon használok egyébként alapozót, mert nem szeretem, amikor más árnyalatban játszik az arcom és másban a testem többi része, de ez nagyon el van találva. Könnyű kis krém, semmi nehéz alapozó érzet, inkább, mint egy átlag arckrém. Viszont olyan szépen és finoman fed, hogy öröm volt látni. Az arcom hibátlan lett, mintha leradírozták volna. Nem éreztem a bőrömön, estig rajtam is maradt és állítólag még jó is nekem, fiatalítja a bőröm és UV védelmet is tartalmaz. (bár soha nem értettem, ha én öregszem, minek fiatalítsam a bőröm. De ha ez kell, hát legyen.)

Egyszóval bevált, tetszik, és ha épp nem érek rá a Bali-szigeten napoztatni az orcámat, be fogom kenni magam.

És hogy a vége ne maradjon hatásvadász záró mondat nélkül: Le a retussal!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X