Főoldal > SZÉPSÉG > 11 szépségtrükk, amit a férfiak ki nem állhatnak

11 szépségtrükk, amit a férfiak ki nem állhatnak

férfiakszépségtrükk
0

Írta: and

Mi lányok, mindig törekszünk arra, hogy minél jobban elnyerjük a pasik tetszését. Ezért mindenf&

Mi lányok, mindig törekszünk arra, hogy minél jobban elnyerjük a pasik tetszését. Ezért mindenféle szépségtrükköt igyekszünk bevetni, ám közben eszünkbe sem jut, hogy ezzel lehet, hogy pont az ellenkező hatást érjük el partnerünknél. Márpedig ezt támasztja alá egy a közelmúltban végzett közvélemény-kutatás is, mely a férfiakat kérdezte arról, hogy miket utálnak látni a lányokon. Íme, a lista.

1. Szőrös láb

Az Allure magazin által megkérdezett férfiak elsöprő többsége állította, hogy egyszerűen visszataszítónak tartja a szőrös női lábat. Szerintük a messziről is látszó, buja szőr egyértelműen azt tükrözi, hogy az ilyen lábak viselője, legyen az bármily kecses is, alapvetően ápolatlan és igénytelen.

2. Túlszoláriumozott bőr

A férfiak többsége ebben is kerüli a túlzásokat. Szeretik a természetes barnaságot, ám visszataszítónak tartják, ha valaki már túl barna, szinte már a csokival vetekszik a színe. Szintén elutasítják a narancssárgás elszíneződéseket is.

3. Neon körmök

A színes egyéniségeket kedvelik az erősebb nem képviselői, de túlnyomó többségük azt nem annyira díjazza, ha ez a lányok körmén látszik elsősorban. Bár megoszlik e téren a férfiak véleménye, hiszen sokaknak tetszik a lányok élénkre festett körme, ugyanakkor nevetségesnek tartják a rikító karmokat.

4. Túl sok parfüm

Ezen a téren is az arany középutat kedvelik leginkább az erősebb nem képviselői. A decens, kellemes illatú hölgyek igen csábítóak ugyanis számunkra, ám a több méterről érezhető, úgymond pacsulifelhőben úszó, ráadásul rossz illatú parfümöt viselő nőcit kerülik!  

5. Sárga fogak

Sokan érzékenyek arra, hogy milyen fogsor villan rájuk egy- egy mosoly alkalmával. Márpedig úgy tűnik, hogy nem a cigitől és kávétól sárga fog a nyerő, hanem a gyönyörűen villanó fehér. Persze nem kell elhúznod a szádat, mert nem megvalósíthatatlan elvárásokat támasztanak a férfiak velünk szemben, csak a megfelelő szájhigiéniát várják el, amit a fogmosással és a cigi letételével is megvalósíthatsz. A lányok bagózását egyébként sem díjazzák a legtöbben a férfiak közül. 

6. Túl sok szájfény, vagy túlzott vörös rúzs

Bár azt mondják, hogy a természet adta szép, vastag, piros száj igen csábító, ám ezt meg se próbáld szájfénnyel vagy vörös rúzzsal utánozni. Amennyiben túlzásba viszed a vöröset, úgy a hatás nem marad el, bár lehet, hogy ennek te nem fogsz örülni. A nagyon piros szájat csak partin viselik el, de akkor is félelemmel közelítenek a vörös rúzst viselő felé.  

7. Alapozótól ragadó arc

A pasik nem a könnyű alapozó ellen vannak, amelyek az apróbb hibákat eltűntetik, de a „több kiló vakolatot” nem szeretik látni sem, nem még hogy egy ilyen arcra csókot leheljenek! Az válaszadók úgy vélik, annál kellemesebb látvány, mint egy szép természetes arc, nem igen létezik. 

eyes2.jpg ()8. Hatalmas műszempillák

E téren is a természetesség a nyerő. Úgy tűnik a pasiknak bőven elég a sima szempillaspirál, mely kellőképpen kihangsúlyozza az így varázsolt őzike szemek pillantását. A hatalmas, felragasztható, s néha a legromantikusabb pillanatban lefittyedő műszempilláktól menekülnek. 

9. Túl vastagon kihúzott, fekete szemek

Nem kevésbé tartják kiábrándítónak azt is, ha egy lánynak feketével vastagon körbefestett szeme van. Ilyenkor ugyanis az a kényszerképzetük, hogy egy panda macit látnak. A kis smink azonban bejön a legtöbbjüknek.

10. Túl sok hajlakktól merev haj

Mivel a pasik imádnak beletúrni a csajok természetesen lágy esésű, dús hajzuhatagába, elképzelheted, milyen hatással van rájuk, ha hajad csak úgy ragad a rákent lakktól vagy zselétől.

11. Póthaj

Bár a hajhosszabítás és a hajfelvarrás divat a lányok körében, a férfiak nem kedvelik túlzottan, pont azért, mert ellentmond a természetességnek. Messziről jól mutat, de egy – egy hajsimítás során hamar kiderül, hogy a fele hamis, márpedig ez lássuk be, illúzióromboló. Ugyanígy nem kedvelik – legalábbis a felmérésben részt vettek -, a színes póttincseket, a gyöngyöket, vagy a tollakat sem a hajban.

Azért ne keseredj el, ha te olyan vagy, akinek a felsoroltak többsége pont úgy tetszik, ahogy az a felmérésben részt vetteknek nem. Ez a felmérés ugyanis csak iránymutató, és arra int, hogy a legtöbben a szépségipar trükkjeiből is a középutat szeretik partnerükön. Ám ne feledd, hogy mindig vannak olyanok, akiknek pont a kirívó tetszik, csak meg kell találnod. 

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X