Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a legtutibb őszi kozmetikai újdonságok

Íme, a legtutibb őszi kozmetikai újdonságok

hajkörömkrémsminkszépségújdonság
0

Írta:

Ősszel is egészséges és káprázatos hajkorona A L’Oreal új, Instantvarázs Hajápoló

Ősszel is egészséges és káprázatos hajkorona

szepseg2.jpg ()A L’Oreal új, Instantvarázs Hajápolói (1299 Ft) közül a Nutri-Gloss Crystal azonnali megoldást jelent a fénytelen hajkoronáknak. Anélkül táplál, hogy elnehezítené a hajszálakat, proteinnel „turbózták fel”, hogy így varázsolja egészségessé a hajat, ezenkívül intenzív fényt kölcsönöz neki. A „varázslatos hajápolók” termékcsaládjának többi tagja a gyenge, a festett és a károsodott hajra kínál gyógyírt. A L’Oreal egy másik újdonságot is tartogat az őszre, méghozzá az Elseve Selymes olajt (2199 Ft), ami könnyed állagával minden hajtípusra bevethető, ezzel garantált a selymes haj. Az olaj hatására a tincsek könnyen kezelhetővé válnak, és abszolút rád van bízva, hogy a hajmosást megelőzően, vagy a szárítás előtt, esetleg a száraz hajra használod a készítményt, minden opció esetén maximális hatást érsz el.

Az AVON a marokkói nők titkát „leste el”, hiszen legújabb hajápolói termékeit „Marokkó folyékony aranyával”, az argánolajjal gazdagították. Egyedülálló E-vitamin tartalmának hála a hajad dús és fényes lesz, és végre a töredezett hajvégek fogalmát is elfelejtheted. Próbáld ki az AVON Advance Techniques hajtápláló sampont és balzsamot (mindkettő 890 Ft) marokkói argánolajjal vagy a Hajápoló készítményt (1370 Ft).

szepseg3.jpg ()Mi az? Két betű…

És tökéletes lesz tőle az arcbőröd: természetesen a BB krém, amelyből a Maybelline is megalkotta a saját csodakészítményét, a Dream Fresh BB krémet (2299 Ft). Ez a kence halványítja a bőrhibákat, felfrissíti a bőrt, egészséges ragyogással vonja be azt szepsegbbkrem.jpg ()és illeszkedik a bőrszíned árnyalatához. Használatával gondoskodhatsz a bőr hidratálásáról, emellett SPF30 fényszűrővel látták el, így a melegebb őszi napsugarak sem jelentenek gondot.

A L’Oreal is előrukkolt egy szuper termékkel ebben a „témakörben”: a Revitalift Total Repair 10 BB Krém (4199 Ft) a bőrtökéletesítő BB krémek és a bőröregedést késleltető arcápolók hatását ötvözi; hidratál, ragyogást ad és felveszi a küzdelmet a bőr öregedése ellen. Tökéletes fegyver a 40 év feletti korosztály számára.

smink1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

szepseg4.jpg ()A kolosszális szempillákért

A Maybelline létrehozta az első olyan szempillaspirált, a Volum’Express Colossal Smoky Eyes-t (2499 Ft), amelyet szemhéjpúder-pigmentekkel dúsítottak. A spirálnak hála a pilláid szénfekete színben tündökölhetnek, és ha erre a hatásra még egy kicsit ráerősítenél, akkor próbáld ki a spirál szemceruza (1999 Ft) „párját”, amivel igazi, csábító füstös szemeket kreálhatsz.

szepsegkorom.jpg ()Öltöztesd körmeidet trendi őszi színekbe!

Ha odáig vagy a szemet gyönyörködtető színekért, és mindezeket szereted a körmeiden viselni, akkor a Maybelline Colorama körömlakkjai (799 Ft) teli találat lesz a számodra. 32 trendi színből válogathatsz, és a lepattogzás miatt sem kell aggódnod, hiszen olyan összetételt alkottak a készítők, amely késlelteti ezt a folyamatot.

lush.jpg ()Ősszel se feledkezz meg a lábaidról!

Noha a kedvenc szandálunkat most egy időre szabadságoljuk, és helyüket átveszik a zárt cipellők, ebben az esetben sem szabad megfeledkezni a lábaink ápolásáról. Segítségedre lesznek ebben a Lush termékei. A Stepping Stone lábradír (1190 Ft) citromot, lime-ot, jojobaolajt és tengeri sót rejt magában; a Volcano lábpakolás (2850 Ft) a burgonya, a papaya és a citrom erejével frissíti fel a nap végére megfáradt lábakat; a T For Toes lábhintőporban (1890 Ft) lévő porított diófalevéllel leküzdhető a láb izzadása, míg a teafaolaj leszámol a kellemetlen szagokért felelős baktériumokkal, a citromolaj pedig illatosítja a talpakat.

szepsegbaba.jpg ()Különleges ápolás a kisbabáknak

A kisbabák bőre nagyon érzékeny, hajlamos a kiszáradásra, épp ezért életbe vágóan fontos, hogy speciális ápolásban részesítsd a picikéd bőrét. Az AVON Baby termékei bőrgyógyászatilag, gyermekgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, és nem tartalmaznak sem parabént, sem pedig színezőanyagot. A termékek aloé verával és kamillával varázsolják puhává a babák bőrét. A kínálatban olyan készítményeket is megtalálsz, mint a Baby hidratáló testápoló (1270 Ft), a Baby pelenkakiütések elleni védőkrém (1270 Ft), ami cink-oxiddal óvja és ápolja az irritált bőrt; vagy a Baby könnymentes babasampon (990 Ft).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X